Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 8.1 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Tickets voor Kasteeltuinen Arcen inclusief tuingids!

€ 43
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten
Het is de derde dinsdag van september en dat betekent: Prinsjesdag! Vandaag mag je daarom GRATIS één keer aan het prijzenrad draaien om te ontdekken wat er voor jou in de gouden koffer zit. Daarna kun je na elke gewonnen en betaalde veiling opnieuw draaien aan het prijzenrad. De actie is alleen vandaag 17 september geldig. Lees hier meer over de actie en voorwaarden.

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Arcen (Lingsforterweg 26, 5944 BE).

Geldig t/m 3 november 2019 m.u.v. avondopenstellingen en Elfia (20 t/m 23 september 2019).

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor Kasteeltuinen Arcen en geniet van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa, ter waarde van € 43 in Limburg.

Inclusief
 • Tuingids met alle informatie over de tuinen.
Bijzonderheden
Gratis entree voor kinderen t/m 3 jaar.
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 6 tickets bij te kopen.
  • In de uitgebreide tuingids die je ontvangt, vind je informatie over de tuinen en de historie van het park met prachtige foto’s. Leuk om te bewaren!

  • Kasteeltuinen Arcen is 4 jaar op rij door Land van ANWB verkozen tot een van de leukste uitjes van Limburg!

  • Met meer dan 15 verschillende tuinen, vele vijverpartijen en watervallen.

  • Ook voor kinderen is er veel te beleven: speeltuin, speelstrand met trekvlot en een aaiweide.

  • Dagelijks gratis op het programma: rondleidingen, midgetgolfen en tentoonstellingen.

  • Kasteeltuin Arcen heeft een goed gevulde evenementenkalender.

  • Betaald parkeren.
  Beoordeling TripAdvisor
  4,5 van de 5 sterren

  ''Genieten'' - Lambertus54
  19 juli 2019 - ''Kasteeltuinen Arcen is een aanrader voor elke tuinliefhebber. Het is puur genieten. Fraaie parken, diverse tuinen, verschillende thema's. Een mooie ontdekkingstocht door het park. Er ligt geen zwerfafval, en een team van onderhoudsmedewerkers is op diverse plaatsen aanwezig. De ene tuin is nog fraaier dan de andere; puur genieten. Een pluspunt: gratis midgetgolf in de rotstuin. Elke tuin is uniek, fraai aangelegd, schitterend panorama. De rozentuinen herbergen oude soorten, en fraaie beelden. Je kunt hier met gemak uren vertoeven. Een compliment voor het team van Kasteeltuinen Arcen: kwaliteit, en een komende welverdiende goede mond op mond reclame. Jullie verdienen dit!''

  "Grenzeloos genieten" - Hans76

  9 juni 2019 - "Vandaag speciale dag in de Kasteeltuinen met ridders, lekker taartje gegeten op terras, mooie tuin en met heel veel bloemen, ook voor kids leuk met speeltuin en kleine dieren"

  "Zeker de moeite waard" - MG44-VOS
  31 mei 2019 - "Echt de moeite waard om een keer te gaan. Heel veel verschillend tuinen mooi aangelegd. Prachtig gezicht. Was een heerlijk bezoekje in Arcen"

  Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor
  Lees meer

  Kasteeltuinen Arcen

  Ben je een natuurliefhebber of wil je een keer een verrassend dagje uit? Breng dan zeker een bezoek aan het meest veelzijdige bloemen- en plantenpark van Europa. Je kunt hier urenlang meer dan 15 verschillende tuinen, vele vijverpartijen en watervallen bewonderen. Neem tussen het wandelen door plaats op een bankje en geniet van het prachtige uitzicht. Daarbij organiseert het park leuke activiteiten zoals ontdektochten voor kinderen, gratis rondleidingen, muziekoptredens en roofvogeldemonstraties. Het historische Kasteel Arcen met wisselende exposities is ook zeker een bezoekje waard. 

  Volop kinderplezier

  Kasteeltuinen Arcen biedt ook volop speelplezier voor kinderen! Ze kunnen midgetgolfen op de prachtige 21-holes baan, ravotten bij het speelstrand en het park ontdekken met een seizoensspeurtocht. 

  Bereikbaarheid

  Kasteeltuinen Arcen ligt in het Noord-Limburgse Arcen tussen Venlo en Nijmegen. Het pittoreske dorpje ligt vlakbij de Duitse grens en op slechts 10 minuten rijden van Venlo. Indien je met de auto reist, kun je voor € 5 je auto parkeren. Reis je met het openbaar vervoer? Stippel dan je route uit op de website van 9292

  Kijk voor meer informatie op de website van Kasteeltuinen Arcen
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van Kasteeltuinen Arcen voor de actuele informatie en de openingstijden.
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen