Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 8.1 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Avontuurlijke Zomeravond in Kinderpretpark Julianatoren!

Even geduld alsjeblieft

Wij zijn een nieuwe veiling aan het aanmaken. Kom snel terug om mee te bieden en voordelig deze veiling te scoren!

Geldig voor 2 personen.

Apeldoorn (Amersfoortseweg 35, 7313 AC).

De tickets zijn alleen geldig op 24 augustus 2019 van 10:00 uur t/m 20:00 uur.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor de speciale Zomeravond met thema 'Avontuur' op 24 augustus bij Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn, ter waarde van €50.

Inclusief
 • Gratis parkeren.
 • Toegang Jul & Julia Avontuurlijke Zomeravond.

Bijzonderheden
Kinderen van 0 t/m 1 jaar hebben gratis entree.
  • Kom naar de show van Woezel & Pip.

  • Kinderpretpark Julianatoren is geopend tot 20:00 uur.

  • Een spannende roofvogelshow met Cas de Ranger.

  • Kom naar de LIVE kookshow ‘Koken met Mevrouw Suikerspin’.

  • Meer dan 60 te gekke attracties.

  • Absolute aanrader voor kinderen tot en met 10 jaar.

  • Gratis parkeren.

  • Alleen geldig op 24 augustus.

  Beoordeling Tripadvisor
  4 van 5 sterren


  ''Prima familiepark'' - Petertjuh
  13 april 2019 - ''Leuk park waar je meerdere uren plezier kunt beleven met kleine kinderen. Gratis parkeren. Meerdere overdekte attracties.''

  ''Echt iets voor kinderen tot 12 jaar'' - Bluespower2018
  13 februari 2019 - ''Voor jonge kinderen een leuk park. Behoorlijk veilig en goede toezicht. Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen.''

  ''Perfect familiepark'' - JJ v
  13 februari 2019 - ''Leuk park met gave attracties! Alles voor 1 prijs die redelijk is! Echt een aanrader! Heel makkelijk om een dag fijn door te brengen!''

  Kijk voor alle reviews op Tripadvisor.nl.

  Lees meer

  24 augustus – Zomeravond met thema 'Avontuur' 
  Wie gaat er mee op avontuur? Kom 24 augustus naar Kinderpretpark Julianatoren, want je beland van het ene in het avontuur! Luister aandachtig naar het spannende verhaal uit het grote boek 'Op Avontuur met de Kaasschuit'. Of geniet van een spectaculaire roofvogelshow met Cas de Ranger. Ga samen met Jul mee op ontdekkingsreis naar de onbekende en wilde jungle. Ook kan je op piratenavontuur bij Jul's Piratenparty. Nog niet genoeg avontuur beleefd? Dan is er ook nog het spannende en leerzame bouwavontuur bij Dino & Dina's Bouwspel. Woezel & Pip beleven hun eigen avontuur in het theater, ook dit avontuur mag je niet missen! Julianatoren, te gek!

  Woezel & Pip
  Kom in Kinderpretpark Julianatoren het nieuwe avontuur in de Tovertuin aanschouwen. Want wie heeft het bot van Woezel meegenomen? Tijdens de zoektocht worden de gekste avonturen meegemaakt. Zo komen Woezel & Pip hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje tegen en worden leuke liedjes over de hechte vriendschap gezongen. Hierna kan je met jouw favoriete hond op de foto!

  Avonturen van de Kaasschuit
  Woeste wateren en vreemde landen, 'De Kaasschuit' heeft veel avonturen meegemaakt. Meneer Kaasgaaf heeft in zijn jonge jaren als matroos samen met kapitein Julius en zijn vrouw Agaath vele zeeën overwonnen. Dit ging allemaal niet zonder slag of stoot. Veel van deze avonturen zijn vastgelegd in het grote boek 'Op Avontuur met de Kaasschuit'. Meneer Kaasgaaf vertelt het jou graag!

  Jul's Piratenparty
  Hijs de zeilen en kies het ruime sop! Ga met Jul de Muis op zoek naar de schat van grootvader Kapitein Julius. Jul de Muis weet van een heel groot geheim. Dit is het grootste geheim van Kinderpretpark Julianatoren. Stap aan boord, dit wordt een groot, spannend en swingend Piratenfeest!

  Cas de Ranger Roofvogelshow
  Als je denkt aan avontuur, denk je aan spannende dingen en dieren. Daarom geeft Cas de Ranger speciaal voor jullie een echte roofvogelshow. Hij laat hier verschillende roofvogels zien die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. Raak gefascineerd door de pijlsnelle behendige acties, de kracht, de finesse en de souplesse van de roofvogels.

  Jul's Safari Show
  Ga mee op safari met Jul! Dit is een vrolijke show waarbij Jul het onbekend Afrika ingaat en hier op zoek gaat naar olifanten, giraffes en allerlei andere wilde dieren. Zet je safarihoed maar op en swing mee met Jul's Safarishow!

  Koken met Mevrouw Suikerspin
  Kijk live mee naar de kookkunsten van Mevrouw Suikerspin! Elke woensdagmiddag zet Mevrouw Suikerspin een spiksplinternieuwe aflevering van 'Koken met Mevrouw Suikerspin' online op het YouTube-kanaal van Kinderpretpark Julianatoren. Elke keer maakt Mevrouw Suikerspin weer een lekker gerecht, van unicorn cupcakes tot heerlijke regenboogwafels. Alles wat zij maakt is hartstikke lekker, echt om van te smullen. Op deze Zomeravond kijk je live mee met Mevrouw Suikerspin en kun je daarna het gerecht dus zelf ook thuis maken!

  Dino & Dina Zomer Bouwspel
  Beleef samen met alle andere kinderen het grote avontuur van het Dino & Dina Zomer Bouwspel. In deze show gaan Dino, Dina en de kinderen lekker bouwen. Maar wat gaan ze vandaag bouwen? En welke blokken zijn daarvoor nodig? Dino & Dina hebben hulp nodig van de kinderen, kom jij Dino & Dina helpen? Mooi, want zij hebben jouw hulp heel erg hard nodig!

  Jul & Julia Zomer Swing- & Uitzwaaifeest
  Na een intensieve dag met alleen maar speelplezier nemen Jul en Julia met een voldaan gevoel afscheid van alle bezoekers. Jul en Julia vertellen wat zij allemaal hebben beleefd en zij zijn natuurlijk ook benieuwd naar alles wat de kinderen hebben meegemaakt! Voor de laatste keer kan je nog één keer swingen en dansen met de leukste Julianatoren liedjes. Mocht je nog een foto willen maken van je muizenvriendje(s), dat is dit het moment om nog met jouw helden op de foto te gaan. De laatste foto's kan je maken bij de meet & greet onder de Julianatoren!

  Kijk voor meer informatie op de website van de speciale Zomeravond met thema 'Avontuur'.

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
  • Kijk voor meer informatie op de website van Zomeravond met thema 'Avontuur'.