Ticketveiling.nl

Plopsa Indoor Coevorden-Jaarkaart: 1 jaar lang plezier!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Geldig voor 1 persoon.

Dalen- Plopsa Indoor Coevorden (Reindersdijk 57, NL-7751 SH).

Deze voucher is 3 maanden geldig na het winnen van de veiling. De geldigheid van het jaarabonnement start zodra je de definitieve jaarkaart > 1 meter hebt ontvangen bij inruiling van deze voucher aan de kassa van Plopsa Indoor Coevorden.

Je ontvangt de voucher direct na betalen per e-mail.

Geniet met een Plopsa Indoor Coevorden-Jaarkaart van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsa Indoor Coevorden en geniet van de extra voordelen, ter waarde van € 39,99.

Inclusief
 • Plopsa Indoor Coevorden-Jaarkaart groter dan 1 meter.
 • 1 jaar lang onbeperkt toegang tot Plopsa Indoor Coevorden.
 • 50% korting bij Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Holiday Park & Majaland Kownaty.
 • Tot 50% korting bij meer dan 70 andere pret- en dierenparken.
 • 10% korting in de Plopsa Shop van Plopsa Indoor Coevorden.
Bijzonderheden

Geldig voor kinderen en volwassenen groter dan 1 meter.

Voor de prijs die je per gewonnen jaarkaart betaalt, kun je extra jaarkaarten bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de €5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 4 jaarkaarten bij te kopen.
  • Geniet van meer dan 25 supercoole attracties.

  • Met je Plopsa Indoor Coevorden-Jaarkaart geniet je van 1 jaar lang onbeperkt toegang tot Plopsa Indoor Coevorden & 50% korting bij Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Holiday Park & Majaland Kownaty!

  • Daarbovenop geniet je van 10% korting in de Plopsa Shop van Plopsa Indoor Coevorden.

  • Je Plopsa Indoor Coevorden-Jaarkaart biedt tot 50% korting bij maar liefst 70 andere pret- en dierenparken! Zo ga je voordelig naar o.a. Walibi, Efteling, Bellewaerde, Pairi Daiza en nog zoveel meer! Ontdek alle partners hier

  • Er zijn een beperkt aantal Plopsa Indoor Coevorden-Jaarkaarten beschikbaar. Win snel de veiling om te profiteren van alle voordelen van de Plopsa Indoor Coevorden-Jaarkaart. 

  Plopsa Indoor Coevorden-Jaarkaart 
  Met je Plopsa Indoor Coevorden-Jaarkaart geniet je van 1 jaar lang onbeperkt toegang tot Plopsa Indoor Coevorden & 50% korting bij Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Holiday Park & Majaland Kownaty! Daarbovenop geniet je van 10% korting in de Plopsa Shop van Plopsa Indoor Coevorden.

  Je Plopsa Indoor Coevorden-Jaarkaart biedt tot 50% korting bij maar liefst 70 andere pret- en dierenparken! Zo ga je voordelig naar o.a. Walibi, Efteling, Bellewaerde, Pairi Daiza en nog zoveel meer! Ontdek alle partners hier.

  Plopsa Indoor Coevorden
  Laat je betoveren door de spannende wereld van Studio 100 en beleef een dag om nooit te vergeten in het allermooiste indoorpretpark van Nederland! Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy staan al klaar om je te ontmoeten. Met 25 thema attracties is er genoeg te doen! Dans in de K3-Disco, spring tussen de Dansende Fonteinen, klim in Plops Speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan en geniet van een spetterende show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater! Met mooi weer is er buiten ook nog genoeg te beleven in het ruime buitengedeelte met de K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Maya-Speeltuin, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • De voucher kan ingeruild worden aan de kassa van Plopsa Indoor Coevorden voor een Plopsa Indoor Coevorden-Jaarkaart groter dan 1 meter. 
  • Print de voucher(s) uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.