Ticketveiling.nl

Met 2 personen naar Kinderpretpark Julianatoren!

€ 50
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Apeldoorn (Amersfoortseweg 35, 7313 AC).

De tickets zijn geldig t/m 25 oktober 2025. De tickets zijn niet geldig van 1 t/m 22 augustus 2020 t/m 2025. Let op: vooraf een datum reserveren is verplicht.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor een onvergetelijke dag uit bij Kinderpretpark Julianatoren, ter waarde van € 50 in Apeldoorn.

Bijzonderheden
 • Let op: Als één van de COVID-19-maatregelen is online reserveren voor de datum van je bezoek verplicht om toegang tot het park te verkrijgen. Kinderpretpark Julianatoren mag een maximum aantal bezoekers per dag ontvangen daarom is het nodig dat elke bezoeker een online reservering maakt. Op je voucher vind je de informatie om de reservering te maken.
 • Mondkapje verplicht in pendelbus. Mocht je op parkeerterrein 2 je auto parkeren, dan word je met een pendelbus gratis van en naar het pretpark vervoerd. Mondkapjes (niet medische mond-en neusbescherming) zijn verplicht in de pendelbussen voor bezoekers vanaf 13 jaar. Je kunt zelf zorg dragen voor een mondkapje of in de pendelbus aanschaffen à € 1 per stuk
 • Kinderen van 0 t/m 1 jaar zijn gratis.
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 10 tickets bij te kopen.
  • Meer dan 60 te gekke attracties.

  • Met voldoende eetgelegenheden op het park.

  • Absolute aanrader voor kinderen tot 10 jaar.

  • Beleef een onvergetelijke dag!

  • Tickets ook verkrijgbaar voor 4 personen of meer.

  • Betaald parkeren. De parkeerkosten bedragen € 8,75. 

  Kinderpretpark Julianatoren

  De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties en spectaculaire shows biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10  jaar.

  Attracties

  De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’! Meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour en sta oog in oog met echte dinosaurussen.

  De echte piraten varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat! Ahoy!. Houdt je goed vast! Ga je liever de hoogte in? Draai dan mee in het Reuzenrad of neem plaats in de ‘de Hoge Hoed’; de vrijevaltoren van Meneer Kaasgaaf. 

  Aan de allerkleinsten heeft Kinderpretpark Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee over de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op een paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in een helikopter en vlieg door het hele park of blus als een echte brandweer een brandje in Jul’s Brandweerspel.

  Horeca   

  Op het park vind je voldoende eetgelegenheden. Of je nu trek hebt in een kleine snack of uitgebreid wil eten, de keuze is reuze! Kom een lekker frietje eten bij Dino's Cafetaria of kies voor poffertjes of wafels bij Dina en Dino's Poffertjesrestaurant. Trek in een zoet tussendoortje? Haal een suikerspin bij het Suikerspinhuisje.

  Kijk voor alle attracties op www.julianatoren.nl.

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Vooraf een datum reserveren is verplicht.
  • Heb je een datum gekozen? Dan ontvang je een bevestigingsmail met de door jouw gereserveerde datum. Neem deze reserveringsmail én je online tickets mee of toon de vouchers en reserveringsmail op je smartphone, alleen op die manier dan krijg je toegang tot Kinderpretpark Julianatoren.
  • De geldigheid van de E-tickets kunnen helaas niet (tegen bijbetaling) verlengd worden.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt en niet verzilverd te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen