Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Presale 2020: 2 tickets voor Kinderpretpark Julianatoren!

€ 50
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten

Het is de feestelijkste maand van het jaar! Van 9 t/m 16 december mag je daarom na het betalen van je gewonnen veiling draaien aan ons december prijzenrad! Én het allerleukste is, je mag 1x GRATIS draaien! Ga snel naar het december prijzenrad en vul je e-mailadres in!


Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Apeldoorn (Amersfoortseweg 35, 7313 AC).

De tickets zijn geldig van 12 april t/m 25 oktober 2020. De tickets zijn niet geldig van 25 april t/m 3 mei, 21 & 22 mei, 31 mei &1 juni en van 1 t/m 22 augustus 2020.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor een onvergetelijke dag uit bij Kinderpretpark Julianatoren, ter waarde van € 50 in Apeldoorn.

Bijzonderheden
Kinderen van 0 t/m 1 jaar zijn gratis.
De tickets zijn geldig van 12 april t/m 25 oktober 2020. 
De tickets zijn niet geldig van 25 april t/m 3 mei, 21 & 22 mei, 31 mei 1 juni en van 1 t/m 22 augustus 2020.
De geldigheid van de E-tickets kunnen helaas niet (tegen bijbetaling) verlengd worden. 
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 10 tickets bij te kopen.
  • Meer dan 60 te gekke attracties.

  • Ontmoet Jul & Julia in het echt!

  • Met voldoende eetgelegenheden op het park.

  • Absolute aanrader voor kinderen tot 10 jaar.

  • Beleef een onvergetelijke dag!

  • Betaald parkeren. De parkeerkosten bedragen € 8,75. 

  Kinderpretpark Julianatoren

  De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties en spectaculaire shows biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10  jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

  Attracties

  De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’! Meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour en sta oog in oog met echte dinosaurussen. De stoere piraten varen over de woeste golven in de tollende Piraat. Houdt je goed vast! Geen hoogtevrees? Ga dan de hoogte in en draai een rondje mee in het Reuzenrad of stort met een enorme gang naar beneden in de vrijevaltoren ‘De Hoge Hoed’!

  Voor de kleintjes…

  Aan de allerkleinsten heeft Kinderpretpark Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee over de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op een paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in een helikopter en vlieg door het hele park!

  Je favoriete TV-karakters

  Ze zijn dagelijks op televisie te zien; Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En in het pretpark zelf kom je ze in levende lijve tegen! Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze voor thuis!

  Horeca   

  Op het park vind je voldoende eetgelegenheden. Of je nu trek hebt in een kleine snack of uitgebreid wil eten, de keuze is reuze! Kom een lekker frietje eten bij Dino's Cafetaria of kies voor poffertjes of wafels bij Dina en Dino's Poffertjesrestaurant. Trek in een zoet tussendoortje? Haal een suikerspin bij het Suikerspinhuisje.

  Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen