Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 8.1 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Ontdek de magische Grotten van Han en het Wildpark!

€ 62
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten
Het is de derde dinsdag van september en dat betekent: Prinsjesdag! Vandaag mag je daarom GRATIS één keer aan het prijzenrad draaien om te ontdekken wat er voor jou in de gouden koffer zit. Daarna kun je na elke gewonnen en betaalde veiling opnieuw draaien aan het prijzenrad. De actie is alleen vandaag 17 september geldig. Lees hier meer over de actie en voorwaarden.

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Han-sur-Lesse, België (Rue J. Lamotte 2, 5580).

Geldig t/m 10 november 2019.

Je ontvangt de ticket(s) na betaling per e-mail.

Ga een dag op avontuur met 2 Passhan tickets: combiticket Grotten van Han en Wildpark, ter waarde van € 62.

Bijzonderheden
 • Het Passhan ticket is geldig voor de Grotten van Han, het Wildpark, PrehistoHan en Han 1900.
 • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.
Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra tickets bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 4 tickets per veiling.
  • Bewonder de druipsteenformaties en de onderaardse rivier in de grotten.

  • Het Domein van de Grotten van Han werd vorig jaar bekroond tot Unesco Geopark

  • Bezoek het Wildpark avontuurlijk te voet of met de Safari-car.

  • Ontdek de vele bijzondere diersoorten, met onder andere de Europese "Big Five"!

  • Waan jezelf weer even terug in het begin van de 20e eeuw in Han 1900.

  • Geniet van het nieuwe 360° spektakel in de grootste zaal van de grotten van Han.

  • De openingstijden zijn seizoensgebonden en het park is gedurende het openingsseizoen op een aantal doordeweekse dagen gesloten. 

  Beoordeling Tripadvisor
  4 van de 5 sterren

  ''De moeite waard'' - otlaaa
  2 augustus 2019 - ''Een bezoek aan de grotten in combinatie met een bezoek aan het wildpark is een leuk dagje uit! Onze jongens vonden de grotten indrukwekkend. Soms was de gids iets te lang aan het vertellen waardoor het wat saai werd. Maar hij deed erg zijn best om er wat humor in te brengen.
  In het wildpark kun je erg mooi wandelen en zo de dieren van dichtbij bekijken. Erg ruim opgezet waardoor je soms hele stukken niemand tegen komt. Heel fijn!''


  ''Schitterende grot en mooi wildpark'' - neeltjew19
  26 juli 2019 - ''We kochten ons kaartje en gingen per open bus het wildpark in. Veel te zien en een mooie trip door prachtig landschap. Bij de beren moesten we eruit. Daar wat gegeten en 300 mtr verderop de open bus naar het begin genomen. Daar even wat warms aangetrokken (bij aankomst in een van de kluisjes gedaan)en per treintje naar de grotten gegaan. Een must see!! Ik heb vaker grotten gezien maar deze is zo immens en verrassend(en lekker koel: 13 graden)! Leuk voor jong en oud maar je moet wel goed ter been zijn. Veel trappen en het duurt 1,5 uur. Tot slot even in het prehistomuseum de schatten bewonderd die ooit in de Grotten gevonden zijn. Een heel leuk uitje! Goed te doen met 2 jonge (5 en 8) kinderen.''

  ''Een geweldige dag gehad'' - Emiel N
  10 juli 2019 - ''De tocht door de grotten gedaan in combinatie met de volledige wandelroute door het dierenpark. Beide zijn goed georganiseerd en leuk aangekleed. De lange wandeltocht door het dierenpark is best pittig voor een 5,5km tocht maar met genoeg rustplaatsen wel te doen voor iedereen (rolstoelers uitgesloten wat dit zou best lastig zijn in het park maar ook in de grotten).''

  Kijk voor alle reviews op Tripadvisor.nl.
  Lees meer

  Het Wildpark

  Ga op avontuur door het Wildpark en maak een safari in je achtertuin! Je kunt het park te voet verkennen of plaatsnemen in de Safari-car. Reis door de tijd en ontdek de vele diersoorten die leven of geleefd hebben in deze regio. Met een beetje geluk spot je zelfs de Europese ''big five'' bestaande uit; Europese bizons, bruine beren, wolven, lynxen en de bijzondere veelvraat uit Scandinavië! 

  De Grotten van Han

  Duik vervolgens onder de grond en laat je betoveren door de magie van één van de mooiste grotten van Europa! De grot is extra bijzonder door de schoonheid van de kalkafzettingen en de uitgestrekte zalen. Sinds 2017 zijn de natuurlijke kleuren van de Grot en de schoonheid van de druipstenen nog veel duidelijker zichtbaar door de nieuwe LED-verlichting in de Grot. Nieuw dit jaar is de klank- en lichtshow Origin, die je meevoert naar de oorsprong van onze wereld en de Grot... Een 360° spektakel!

  PrehistoHan

  PrehistoHan is een tentoonstelling die de archeologische opgravingen onder water belicht. Je vindt hier voorwerpen van wel 4000 jaar oud! Door middel van een interactieve bioscoopzaal neem je deel aan de archeologische opgravingen, alsof je er echt bij was.

  Han 1900

  Sluit je dag af met een bezoek aan het museum Han 1900. Hier keer je terug naar het begin van de twintigste eeuw met meer dan 5000 oude voorwerpen en werktuigen.

  Kijk voor meer informatie op de website van de Grotten van Han
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van de Grotten van Han voor de actuele informatie en openingstijden.
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen