Ticketveiling.nl

Met 2 personen naar Duinrell incl. Tikibad in Wassenaar!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Wassenaar (Duinrell 1, 2242 JP).

Geldig vanaf parkopening t/m 1 november 2020. M.u.v. 19 en 20 september 2020.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor een spetterend dagje uit bij Duinrell ter waarde van € 65 in Wassenaar.

Inclusief
 • Eenmalig 4 uur toegang tot het Tikibad.
Bijzonderheden
 • Let op: Duinrell is tot nader order gesloten vanwege het Corona-virus. Kijk op de website van Duinrell voor de exacte openingsdatum.
Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 extra vouchers per veiling.
  • Volop speelplezier voor jong en oud!

  • Geniet van meer dan 40 attracties en 16 unieke glijbanen!

  • Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! 

  • Nieuw Tikibad nu ook buiten!

  • Op het attractiepark zijn verschillende locaties voor een hapje en een drankje.

  • Tickets ook verkrijgbaar voor 4 personen of meer.

  • Betaald parkeren, parkeermunten zijn voor € 10 per auto verkrijgbaar aan de kassa van Duinrell.

  Doe een Duinrell-dag! Meer dan 40 attracties

  Of je nou van keihard over de kop houdt, of het liever wat kalmer aan doet, met meer dan veertig attracties voor groot en klein beleef je een Duinrell-dag om nooit te vergeten. Voel de wind in je haren in snelle achtbanen, bewonder samen de vrolijkste shows en bepaal in de vele doe-attracties zélf hoe leuk, snel of spannend ze zijn!

  Tikibad: het grootste waterpark van de Benelux

  Hoog, lang, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker … het Tikibad heeft 21 glijbanen voor de hele familie. Voor iedereen kleiner dan 120 cm is er kids waterpark Playa. Kinderen kunnen hier veilig spelen met water en glijden van vier glijbanen. Voor de stoere waterratten zijn er in het Tikibad heel veel gigantisch gave glijbanen, zoals de Blits en de Flits, de Cycloon en de nieuwste glijbaan Triton!

  Nieuw: Tikibad Buiten
  In de zomer beleef je in het Tikibad nóg meer waterfun, want dan is het vernieuwde buitengebied ook open! Je vindt er onder andere een ligweide met hangmatten en ligstoelen, een verwarmd buitenbad en vijf familieglijbanen. Neem het tegen elkaar op in de family racer Quattro Run en roetsj van de nieuwe half-open glijbaan Green Twist. Voor de kleintjes valt er enorm veel waterplezier te beleven in het kinderbadje en het waterspeelhuis met drie kindvriendelijke glijbanen. Als kers op de taart heeft het Tikibad de allergrootste tipping bucket van Nederland! 

  Bereikbaarheid

  Reis je met de auto naar Duinrell? Dan kun je voor € 10 parkeren op de ruime parkeerplaats van het attractiepark. Duinrell is ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer; er stopt een bus op loopafstand. Stippel je volledige route uit op de website van 9292

  Kijk voor meer informatie op de website van Duinrell.

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • De voucher geeft eenmaal toegang tot Duinrell (inclusief Tikibad) en wordt bij de ingang van Duinrell op uniekheid gecontroleerd.
  • De voucher is niet te gebruiken i.c.m. andere acties en is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.