Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 8.1 Miljoenen bezoekers gingen je voor

4 tickets voor Avonturenpark Hellendoorn!

€ 98
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten
Het is Super Sunday! Vandaag betaal je daarom géén administratiekosten op alle veilingen. Win en betaal vandaag voor 23:59 uur je veiling om te profiteren van de actie. Het is op actiedagen als deze niet mogelijk om een kortingscode te gebruiken. Lees hier meer over de actie en voorwaarden.

Geldig voor 4 personen.

Hellendoorn (Luttenbergerweg 22, 7447PB) te Overijssel.

Geldig t/m 27 oktober 2019, met uitzondering van de dagen 21 augustus en 19 & 26 oktober.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

Op avontuur met het gezin met 4 tickets voor Avonturenpark Hellendoorn, ter waarde van € 98.

Bijzonderheden
Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree tot het Attractiepark en Slidepark.
Voor het Slidepark dient apart een kaartje gekocht te worden voor 
€ 3,50 per persoon.
Let op: op 21 augustus is er een Zinderende Zomeravond en geldt er een toeslag van €5 per persoon.
Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 extra vouchers per veiling.
  • Met 2 nieuwe attracties! 1 in het Piratengebied en 1 in Dreumesland.

  • Meer dan 30 attracties!

  • Zeer gewaardeerd pretpark in Nederland.

  • Een gemoedelijke sfeer, kleine afstanden tussen de attracties en korte wachttijden.

  • Ontmoet de parkmascottes Baba en Bella.

  • Gratis toegang tot de leukste shows.

  • Het gehele park is een rookvrije omgeving.

  • Voor het Slidepark dient apart een kaartje gekocht te worden voor €3,50 per persoon. Deze tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa.

  Boordeling Tripadvisor.nl
  4 van de 5 sterren

  ''Een gezellig dagje uit'' - huipie82
  10 november 2018 - ''Een héél leuk park voor jong en oud. Een groot aantal attracties die er goed verzorgd uitzien. Twee geweldige shows. Een stuntshow waar in een man 25 meter hoog klimt en daar weer vanaf springt.Ook een persoon die brandend en wel naar beneden springt met daaromheen een leuk verhaal. De twee show die we hebben gezien is Kareltje en Jasmijn. Een hilarische show waar je werkelijk eens écht kan lachen. De hele zaal lag werkelijk in een deuk. Wat zijn deze twee mensen GOED. Je kan je hier best vermaken en zéker de kleine kinderen. Er staat precies vermeld hoe groot je moet zijn om in bepaalde attracties te mogen. Bij de ingang wordt je opgemeten en krijgt je een desbetreffend bandje om de arm. Daar wordt overigens goed op gelet.
  Vriendelijk personeel.''

   
  ''Relaxed familiepark'' - Jurgen W
  7 september 2018 - ''Avonturenpark Hellendoorn is een gezellig, schoon en goed onderhouden pretpark met voor ieder wat wils aan attracties. Aanrader!''

  ''Samen met familie een dagje Hellendoorn'' - Gerrittelkamp
  20 augustus 2018 - ''Met z'n vijfen op bezoek in het park. Kleinzoon van 2,5 jaar heeft heerlijk genoten in het dreumes gedeelte. Maar ook pappa en mamma en opa en oma hebben gelachten, nat geworden, gegild, heerlijke snacks gehad en genoten.''

  Kijk voor alle reviews op Tripadvisor.nl.

  Lees meer

  Avonturenpark Hellendoorn

  Verras je gezin eens met een dagje Avonturenpark Hellendoorn. Dit park bevat meer dan 30 attracties waardoor er altijd genoeg te doen is voor elke leeftijd! De afstanden tussen de attracties zijn relatief klein zodat je snel door kunt naar de volgende spannende attractie. Voor de allerkleinsten is Dreumesland aangelegd waar de kleintjes zich naar hartenlust kunnen vermaken in de draaimolen, Vliegende Hollander of in het avonturenrad.

  In 2019 wordt het attractieaanbod verder uitgebreid met een nieuwe spectaculaire attractie in het Piratengebied. Verder wordt ook Dreumesland uitgebreid met een nieuwe attractie.

  Aquaventura Slidepark

  Op warme zomerdagen kun je heerlijk verkoeling zoeken in het Aquaventura Slidepark tijdens jouw bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn! Voor slechts € 3,50 per persoon kun je je uitleven op maar liefst 11 spectaculaire waterglijbanen. Kaartjes voor het Aquaventua Slidepark kun je kopen aan de kassa van het park.

  Auto en openbaar vervoer
  Plan je route op de website van Avonturenpark Hellendoorn. Tip: maak je gebruik van een navigatiesysteem? Stel deze dan in op Avonturenpark Hellendoorn of volg vanaf de Luttenbergerweg of Tunnelweg de ANWB-wijzers naar het park. Het navigatiesysteem leidt je naar het postadres van het park en niet naar de ingang. Kom je met het openbaar vervoer naar Avonturenpark Hellendoorn? Check dan je route op 9292.

  Kijk voor meer informatie op de website van Avonturenpark Hellendoorn

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van Avonturenpark Hellendoorn voor de actuele informatie en de openingstijden.
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen