Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 8.1 Miljoenen bezoekers gingen je voor

2 tickets voor Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam!

€ 33
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten

Geldig voor 2 personen.

Het Scheepvaartmuseum Amsterdam (Kattenburgerplein 1, 1018 KK).

4 maanden geldig na het winnen van de veiling.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor een indrukwekkende dag uit bij het Scheepvaartmuseum, ter waarde van € 33.

Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 8 extra vouchers per veiling.
  • Vijf eeuwen maritieme geschiedenis!

  • Beleef de gouden eeuw zoals men vroeger deed!

  • Ontdek de spectaculaire Virtual Reality tijdreis van het VOC-schip.

  • Sfeervolle tentoonstellingen en educatieve programma's.

  • Eén van de grootste maritieme collecties ter wereld.

  • Een educatief museum, leuk voor jong én oud!

  • Beoordeeld met 4,5 sterren op Tripadvisor!

  • Het museum is 27 april en 25 december gesloten.
  Beoordeling TripAdvisor.nl
  4,5 van de 5 sterren

  "Enthousiaste kinderen" - sander406
  3 januari 2019 - "Museum over de scheepvaart in een schitterend pand. Drie vleugels en een groot VOC schip waar je in kan. De kinderen waren erg enthousiast en hebben genoten. Veel schepen op schaal, navigatie en interactieve uitleg en verhalen. Aanrader om met kinderen heen te gaan."

  "Met 2 kleinkinderen naar het Scheepvaartmuseum" - Veronique H
  14 november 2018 - "Je komt binnen in een prachtige overdekte en verwarmde binnenplaats. Met vriendelijke baliemedewerker. De kinderen wilde naar het VOC schip, waar veel te klauteren was, trap op, trap af. Met als beloning de hangmatten, even schommelen en uitrusten. Het boegbeeld de leeuw, gaf inspiratie om op zoek te gaan naar nog meer leeuwen. Dus op naar de koninklijke sloep. Daarna lunchen in het restaurant, snelle bediening en voor de kinderen een placemat om te kleuren."

  "Neem een duik in het verleden van onze zeevaarders" - WillekeP1
  8 oktober 2018 - "Heel mooi museum. Voor kinderen de goede combi tussen educatie , interactie en spel. Prachtig nagebouwd VOC schip waar je op kunt en dus echt een idee krijgt waar zeelui vroeger jaren op doorbrachten.Voor kinderen is er veel te zien en doen. Echt een aanrader ook voor meisjes"


  Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor.  
  Lees meer

  Ontdek Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

  Ontdek hoe het maritiem leven zich in de afgelopen 5 eeuwen afspeelde. Op een prachtige locatie in Amsterdam staat het monumentale gebouw uit 1656. Daniel Stalpaert heeft dit pand ontworpen als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam. In de Gouden Eeuw werd het Zeemagazijn gebouwd, Amsterdam was destijds de grootste haven ter wereld. Nog altijd is het Zeemagazijn één van de indrukwekkendste gebouwen in regio.

  Het Scheepvaartmuseum laat aan zowel jong als oud zien wat voor impact de maritieme wereld heeft gehad op de samenleving. Dit doet het museum vanuit 3 pijlers:

  Toonaangevend & Onderzoek
  Het museum heeft een toonaangevende maritieme collectie en bibliotheek. De schoonheid en geschiedenis is voor iedereen beschikbaar. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de verdiepende presentaties en kennisdeling van nationale en internationale onderzoekers.

  Betrokken & Urgent
  De wereld is continu in beweging en wordt geconfronteerd met grote veranderingen en uitdagingen. Door de ontwikkelingen vanuit het verleden, het heden en de toekomst aan te grijpen wordt het dialoog gestart.

  Ondernemend & Verbindend
  Door de open cultuur, het ondernemende karakter, het stimuleren van talent en door midden in de samenleving te staan zorgt het Scheepvaartmuseum voor verbinding.

  Spectaculaire Virtual Reality
  Ontdek door middel van de Virual Realty tijdreis hoe het leven aan boord van het VOC-schip Amsterdam was tijdens de Gouden Eeuw. Ervaar ook hoe de historische haven van Amsterdam in de bloei van haar leven was en hoe dit gebied zich ontwikkelde tot een bedrijvige haven. Beleef de Gouden Eeuw in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam!

  De gek-op-waterweken in het Scheepvaartmuseum
  Tijdens de zomervakantie van 13 juli t/m 25 augustus zijn er speciale evenementen voor de gehele familie. Zo kan je Plastic gaan vissen met Plastic Wale 7+, het Scheepvaartmuseum ijsvrij maken door bij 30 graden of meer een N'ice jjsje van het Scheepvaartmuseum op te smikkelen, deel te nemen aan het 'Vissen is dol fijn' programma of deel te nemen aan de nieuwe familierondleiding 'Droogzwemmen.

  Kijk voor meer informatie op de website van 'Het Scheepvaartmuseum'

  Lees meer
  • Je ontvangt de vouchers na betaling direct per e-mail.
  • De vouchers vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van Het Scheepvaartmuseum voor actuele informatie en de openingstijden.
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen