Ticketveiling.nl

2 tickets voor het Continium discovery center!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Kerkrade (Museumplein 2, 6461 MA).

Geldig t/m 20 december 2019.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

Een interessante dag uit met 2 tickets voor het Continium discovery center, ter waarde van € 25 in Kerkrade.

Bijzonderheden
 • Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen, zij kunnen een ticket halen bij de kassa om ook meteen door te lopen.
 • Gratis toegang aan houders van een Museumkaart.
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Supervoordelig, je betaalt maar 1 keer administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 4 tickets bij te kopen.
  • Uitgeroepen tot het meest Kidsproof Museum van Nederland 2019!

  • Ga op reis naar een nieuwe planeet.

  • Leer en experimenteer tijdens een ontdekkingsreis door Continium.

  • Ontdek wat er nodig is om te kunnen leven op een andere planeet.

  • Kinderen worden zelf onderdeel van wetenschap en techniek tijdens de science shows. 

  • Je kunt je auto gratis parkeren bij Continium discovery center. 

  • Tegen een kleine vergoeding kunnen kinderen de techneut of wetenschapper in zichzelf ontdekken met de Science Box. De eigen gemaakte gadget mag na afloop mee naar huis genomen worden. 
  Beoordeling op TripAdvisor.nl
  4 van de 5 sterren

  ''Continium'' - AleidS1
  28 oktober 2019 - ''Baan je weg door de technologie. Veel activiteiten, zowel voor jonge als oudere kinderen. Spelen met Lego en wedstrijdjes met jezelf en anderen. Aardige en behulpzame medewerkers.''

  ''Enorme aanrader'' - marijkevandoorn
  19 augustus 2019 - ''Superleuke dag gehad met onze zoons van 5 en 7. Twee interactieve shows bijgewoond met veel leuke quizvragen en scheikundeproefjes, gepresenteerd door ‘proefjesprofessor Frank’. Die deed ‘t bijzonder goed! Verder veel te zien, beleven en leren.''

  ''Top uitje!'' - S8191MSmarcb
  26 juli 2019 - ''Voor de 8e verjaardag van ons nichtje, hier gisteren heen gegaan. Geen moment heeft ze zich verveeld. Spelen met Lego, allerlei wetenswaardigheden en buiten spelen met water. Zoals ze zelf zei: ‘dit was de leukste dag van alle dagen dat we samen iets gedaan hebben’. Complimenten dus!''

  Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor
  Lees meer

  Continium discovery center

  Wil je met je kinderen van een leuk en educatief dagje weg genieten? Dan is Continium discovery center zeker een aanrader! In het interactieve doe- en ontdekmuseum kom je handen en ogen tekort. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo. Zin om zelf een handje mee te helpen? In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen.


  Reizen in de Ruimte

  Vanaf 20 september kun je op reis naar een nieuwe planeet in Continium discovery center! In deze nieuwe expositie 'Reizen in de Ruimte' wordt je voorbereid op een jarenlange reis naar een verre planeet. Hoe kun je overleven als astronaut in je eigen ruimteschip en hoe bereid je de nieuwe planeet voor op de komst van toekomstige bewoners? Je ontdekt wat er nodig is om te kunnen leven op een andere planeet.

  Auto en openbaar vervoer

  Je vindt Continium discovery center op het Museumplein in Kerkrade, deze plek is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf de autoweg richting Kerkrade volg je de bordjes 'Colombus/Cube/Continium' en 'Columbus/Cube/Continium P+R'. Navigeer voor de parkeerplaats naar Hambosweg 60 in Kerkrade. Wanneer je het spoor overrijdt, volg je de bocht naar rechts, direct na de twee woonhuizen ligt aan je rechterhand de oprit naar de ruime P+R-parkeerplaats, waar je gratis parkeert. Ga je met het openbaar vervoer naar het museum? Dan kan je voor de deur uitstappen bij de bushalte of bij treinstation Kerkrade-Centrum. Check je volledige route op 9292

  Kijk voor meer informatie op de website van Continium discovery center.
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee. Het is ook mogelijk om de barcode te scannen vanaf een smartphone.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.