Ticketveiling.nl

Kom met 4 personen naar Vogelpark Avifauna!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Voor 4 personen (bijkopen mogelijk).

Alphen aan den Rijn (Hoorn 65, 2404 HG).

Geldig van 30 maart t/m 31 oktober 2019.

Je ontvangt de vouchers direct na betalen per e-mail.

Een heerlijke dag uit voor 4 personen, ter waarde van € 72 bij Vogelpark Avifauna.

Inclusief
 • Toegang tot de (basis) speeltuin. Voor de elektrische attracties in de speeltuin is een attractie-armbandje nodig. Deze is voor € 2 te koop bij de kassa en in de speeltuin.
Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra vouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 vouchers per veiling.
  • In de verschillende werelddelen kun je de mooiste vogels zien, horen en voelen. 

  • Er zijn interessante voeder- en vogeldemonstraties met leuke weetjes. 

  • Voer zelf lori's in de Australische Lori Landing.

  • Het vogelpark heeft een grote speeltuin, leuk voor jonge en oudere kinderen.

  • Avifauna beschikt ook over een hotel, restaurant en rederij. 

  • Je kunt altijd gratis parkeren bij Avifauna. 

  • Tickets ook verkrijgbaar voor 2 of 3 personen.  

  • Voor de elektrische attracties in de speeltuin is een attractie-armbandje nodig. Deze is voor € 2 te koop bij de kassa en in de speeltuin.
  Beoordeling TripAdvisor.nl
  4 van de 5 sterren

  ''Gezellig park met voor elk wat wils'' - Jeltje61
  7 november 2018 - ''Avifauna is erg leuk voor zowel jong als oud. De tuinen zijn mooi aangelegd , er is een leuke speeltuin en goede horeca. Kortom een leuk dagje uit.'

  ''Mooi park'' - Bas V
  4 oktober 2018 - ''Mooie lay out van het park met duidelijke routes. Vogelshow is fantastisch mooi. Lorries voeren leuk voor kinderen.''

  ''Lekker ontspannen en genieten'' - Alex v
  15 september 2018 - ''Het weer werkte goed mee. Het is een vogelpark waar je heerlijk ontspannen kunt genieten langs en soms zelfs binnen de vogelwereld. De vogelshow vond ik verrassend gezien de bijzondere vogelsoorten die een rol mochten spelen. Absolute aanrader'

  Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor
  Lees meer

  Ontdek bijzondere vogels     
  In Avifauna ontdek je heel veel vogels uit verschillende werelddelen. In de verschillende hallen hebben ze elk een jungle of moeras uit een ander continent nagebouwd. Van de Filipijnse jungle stap je zo in een van de meest bekende moerassen, de Zuid-Amerikaanse Pantanal. Geniet van de parmantige flamingo's in het Cubaanse Brakwater moeras of de bijzondere Kiwi vogel uit Nieuw Zeeland. Vergeet niet om ook het Madagaskar gebied te bezoeken! Hier vindt je naast vogels ook verschillende soorten apen. Deze nieuwsgierige apen komen graag een kijkje bij je nemen.

  Tijdens de verschillende demonstraties kom je nog meer te weten over de bijzondere dieren. Tijdens het voeren vertellen de verzorgers allemaal leuke weetjes over de dieren. 

  Zelfs als het slecht weer is kun je je urenlang vermaken in de speelhal met o.a. botsauto's, een spookhuis en een draaimolen. 

  Bereikbaarheid


  Vogelpark Avifauna ligt zeer centraal op ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Vanaf de A4 en A12 neem je de afslag Alphen aan den Rijn en in Alphen wijzen de ANWB borden je de weg. Avifauna beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheden. Reis je met het openbaar vervoer? Stippel dan je volledige route uit op de website van 9292

  Kijk voor meer informatie op de website van Vogelpark Avifauna
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van Vogelpark Avifauna voor de actuele informatie en de openingstijden.