Ticketveiling.nl

2 Front Tribune tickets voor Wintercircus Utrecht!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

P2 Jaarbeurs Utrecht (Truus van Lierlaan).

Kerstvakantie, keuze uit meerdere data, zie beschikbare opties.

Je ontvangt de vouchers direct na betalen per e-mail.

2 Front Tribune tickets voor Wintercircus Utrecht, ter waarde van € 83.

Bijzonderheden
 • Let op: Rond de betaling op tijd af voor het kiezen van jouw gewenste datum.
 • De prijs is inclusief servicekosten.
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar, mits op schoot.
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 6 tickets bij te kopen.
  • Spectaculaire nieuwe familieshow!

  • Met acts uit alle delen van de wereld.

  • Ruim 2 uur durende show met onder meer luchtacrobaten, stunts op een ‘Rad des Doods’en natuurlijk clowns!

  • Door de gedecoreerde theatertent kom je volledig in de magische wintersfeer.

  • Ultieme voorstelling voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

  • Per datum zijn er maar een bepaald aantal tickets beschikbaar.

  Wintercircus Utrecht

  Wintercircus Utrecht is terug van weggeweest en komt met een nieuwe show die groter en spectaculairder is dan ooit tevoren! Stap de luxueuze en volledig in kerstsfeer gedecoreerde tent binnen en wordt betoverd door de ongelofelijke sfeer van de sprookjesachtige decembermaanden. Na 2 jaar afwezigheid komt Wintercircus Utrecht nu terug met een show die alle voorgaande edities overtreft.

  Spraakmakende acts spelen de hoofdrol bij de komende editie van Wintercircus Utrecht. Geniet van stunts op het rad des doods! Hierbij vertonen 2 acrobaten stunts op een razendsnel roterend rad zonder vangnet en zonder veiligheidskabels. Minstens zo spectaculair is de cloud swing. Bij deze discipline wordt een horizontaal koord op 8 meter boven de piste gehangen. Daarop vertoont een artiest vervolgens in razend tempo allerlei tricks terwijl ze door de tent slingert. In de spectaculaire show de Globe of Speed zetten de coureurs hun eigen wereld op hun kop terwijl ze met enorme G-krachten op hun motoren door een metalen kooi scheuren. En kijk met ingehouden adem naar acrobaten op het hoge draad. Op een flinterdunne staalkabel vertonen ze de meest verbazingwekkend tricks.

  Natuurlijk zal er genoeg worden gelachen, daar zorgt namelijk onder andere de geweldige clown Edy voor. Edy is één van de beste circus comedians wereldwijd. Hij is origineel, echt grappig en veelzijdig. Zijn stijl is zeer herkenbaar. Met zijn komische talent verovert hij keer op keer de harten van zijn publiek. Natuurlijk zijn er nog een tal van andere artiesten waar je versteld van zal staan, dus aarzel niet en bied gauw mee!

  Bereikbaarheid Jaarbeurs

  Jaarbeurs Utrecht is zeer goed te bereiken met zowel de auto als met openbaar vervoer. Wintercircus Utrecht staat op P2. Parkeren is het meest eenvoudige op P4, dit is direct naast de circustent. Kom je met het openbaar vervoer dan ligt de Jaarbeurs naar het Centraal Station Utrecht.  Stippel je volledige reis reis uit op 9292

  Kijk voor meer informatie op de website van Wintercircus Utrecht
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is uitsluitend een betaalbewijs en geen ticket. Vouchers dienen 45 minuten voor aanvang te worden omgewisseld voor reguliere tickets bij de kassa van Wintercircus Utrecht.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.