Ticketveiling.nl

2 Categorie 2 tickets voor de legendarische The Circus of Horrors in Utrecht!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Jaarbeurs Utrecht Theatertent P2 (parkeren op P4).

Keuze uit vrijdag 27 of zaterdag 28 december 2019 om 19:30 uur, zie beschikbare opties.

Je ontvangt de vouchers direct na betalen per e-mail.

2 categorie 2 tickets voor de gruwelijke show The Circus of Horrors in Utrecht, ter waarde van € 43.

Bijzonderheden
 • Let op: alle bezoekers dienen tenminste 16 jaar oud te zijn en moeten in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs.
Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 5 tickets bij te kopen.
  • Voel hoe de adrenaline door je lichaam schiet!

  • Een spectaculaire combinatie van horror, rock en circus.

  • Circus of Horrors is een wereldwijde hit.

  • Zwaardslikkers, bloederige acrobaten, angstaanjagende clowns en nog veel meer!

  • Een show vol horror met een komische twist.

  • Onder aanvoering van Dokter Haze en een heuse rockband passeren de meest bizarre freaks de show!

  • Minimale leeftijd van 16 jaar.

  The Circus of Horrors

  Kan jij geen genoeg krijgen van het gevoel dat adrenaline door je lichaam giert? Dan is het Circus of Horrors iets voor jou! De show waar rock, horror en circus met elkaar gecombineerd worden, is een unieke beleving die je voor een lange tijd nog bij zal blijven. Door de zwaardslikkers, bloederige acrobaten, angstaanjagende clowns, een vrouw die aan haar haren door de lucht zweeft en nog veel meer zal je de hele avond op het puntje van je stoel zitten!

  Artiesten

  Een show vol met bizarre acts is wat je deze avond kan verwachten. Zo zal Hairculian Diva aan haar haren door het luchtruim vliegen en zal de zwaardslikker zijn leven op het spel zetten met extra flair door vlam- en vuurwerk effecten toe te voegen. Dokter Haze - The Undead Ringmaster, de createur van het circus, zal je samen met zijn freaks je een onvergetelijke avond bezorgen! 

  Bereikbaarheid

  The Circus of Horrors is te zien in een theatertent op P2 van de Jaarbeurs in Utrecht. De locatie is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kun je op een van de parkeerplaatsen rondom de Jaarbeurs. Ons advies: maak gebruik van de dichtstbijzijnde parkeerplaats P4 (navigeer op Truus van Lierlaan). Reis je met het openbaar vervoer? De Jaarbeurs ligt pal naast Utrecht Centraal en is dus goed te bereiken per trein. Volg vanaf het station de borden ´Jaarbeursplein´ en je staat binnen een paar minuten op de juiste bestemming. Stippel je volledige route uit op de website van 9292.  

  Kijk voor meer informatie op de website van The Circus of Horrors.
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is uitsluitend een betaalbewijs en geen ticket. Vouchers dienen 45 minuten voor aanvang te worden omgewisseld voor reguliere tickets bij de kassa van Circus of Horrors.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.