Ticketveiling.nl

Met 2 personen naar Attractiepark Duinrell incl. Tikibad!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Geldig voor 2 personen.

Wassenaar (Duinrell 1, 2242 JP).

Geldig t/m 27 oktober 2019.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor een spetterend dagje uit bij Attractiepark Duinrell in Wassenaar, ter waarde van € 65.

Inclusief
 • Eenmalig onbeperkt toegang tot het Tikibad. 
Bijzonderheden
Ben jij gek op dino’s? Ga dan in oktober naar Duinrell, want van 1 oktober tot 1 november 2019 kun je op Duinrell tijdelijk 21 levensgrote én bewegende dinosaurussen spotten.
Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 extra vouchers per veiling.
  • Volop speelplezier voor jong en oud!

  • Van 1 oktober tot 1 november zijn er 21 levensgrote én bewegende dinosaurussen op Duinrell. 

  • Geniet van meer dan 40 attracties en 16 unieke glijbanen!

  • Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! 

  • Op het attractiepark zijn verschillende locaties voor een hapje en een drankje.

  • Tickets ook verkrijgbaar voor 4 personen of meer.

  • Betaald parkeren, parkeermunten zijn voor € 10 per auto verkrijgbaar aan de kassa van Duinrell.

  Attractiepark
  Geniet bij Attractiepark Duinrell van meer dan 40 attracties voor jong en oud! Beleef spanning en sensatie in de achtbaan Falcon of geniet van het uitzicht in het Kikkerrad. Voor de kleintjes is er natuurlijk ook genoeg te beleven. Er is een Kikkerachtbaan die niet over de kop gaat en voor de allerkleinste is er een binnen- en buitenspeeltuin. 

  Levensgrote én bewegende dinosaurussen op Duinrell

  Van 1 oktober tot 1 november zijn er op attractiepark Duinrell 21 levensgrote en bewegende dinosaurussen. De 21 dino’s hebben zich verstopt tussen de attracties, zo vind je tussen de achtbanen van Duinrell een gigantische brullende en bewegende T-Rex en bij de ligweide van het Tikibad staat een 15 meter hoge Omeisasaurus. Speciaal voor kids is er een Dino-speurtocht gemaakt met leerzame Dino-vragen en leuke opdrachten. De speurtocht kun je gratis meenemen bij de entree van Duinrell.

  Tikibad
  Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs. De 16 unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Iedereen beleeft plezier in de vele glijbanen en waterattracties van het Tikibad. Kom lekker opwarmen in het Tikibad, het tropisch zwemparadijs in Zuid-Holland! Afkoelen doe je vanaf nu in het gloednieuwe buitengebied van het Tikibad. Want na 16 glijbanen binnen, heeft het Tikibad nu ook 5 spetterende familieglijbanen buiten. En dat is nog niet alles! Je kunt er spelen in een supertof waterspeelhuis met o.a. een gigantische waterbucket en lekker zwemmen in het verwarmde buitenbad.

  Bereikbaarheid
  Reis je met de auto naar Duinrell? Dan kun je voor € 10 parkeren op de ruime parkeerplaats van het attractiepark. Duinrell is ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer; er stopt een bus op loopafstand. Stippel je volledige route uit op de website van 9292

  Kijk voor meer informatie op de website van Attractiepark Duinrell.

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • De voucher geeft eenmaal toegang tot Duinrell (inclusief Tikibad) en wordt bij de ingang van Duinrell op uniekheid gecontroleerd.
  • De voucher is niet te gebruiken i.c.m. andere acties en is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.