Ontdek met 2 personen het Maritiem Museum!

  € 25
  € 0
  100%
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 2 personen.

  Rotterdam (Leuvehaven 1, 3011 EA).

  Geldig t/m 31 mei 2019.

  Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

  Een leuk en leerzaam dagje uit met 2 tickets voor het Maritiem Museum Rotterdam, ter waarde van € 25.

  Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra vouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt.
   • Leuk én leerzaam museumuitje voor het hele gezin.

   • Ontdek de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven.

   • Het museum biedt verrassende tentoonstellingen, leuke activiteiten en verschillende topstukken uit het maritieme verleden.

   • In de wonderlijke haven van Professor Plons kunnen kinderen spelenderwijs kennis maken met het maritieme leven.

   • Gevestigd in de oudste en grootste museumhaven van Nederland. 

   • Het museum heeft geen eigen parkeerplaats, er is wel voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving. 
   Beoordeling TripAdvisor.nl
   4 van de 5 sterren

   "heel leuk en leerzaam voor kinderen" - Ceesione
   19 september 2018 - ''Vooral door de doe-activiteiten pakken de kinderen veel op. Aanbod van activiteiten is divers en er is goed over nagedacht.''

   "Interactief museum" - Peggy C
   31 augustus 2018 - ''Zowel binnen interessant en avontuurlijk op het nagebootste booreiland. Buiten interessant vanwege vertellers die alles over de schepen en de haven weten. We zijn bijna de hele dag daar geweest terwijl ik me vantevoren afvroeg hoe ik het zou vinden (maar met museumkaart probeer je alles uit).''

   "Leuk museum voor de kids" - gerlinde20162016
   8 augustus 2018 - ''Voor de kids van alles te doen. Vooral het platform is erg leuk. Je kunt er bijv. Een helikopter laten landen door bepaalde gebaren te maken of digitaal vragen beantwoorden. De buiten haven is ook erg leuk. Je kunt verschillende schepen bezoeken.
   Voor de jonge kids is er ook een speelgedeelte.
   ''

   Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor
   Lees meer
   Maritiem Museum Rotterdam, een wereld die je raakt!
   Het interactieve museum neemt je met wisselende tentoonstellingen mee op reis door ons maritieme heden en verleden. Bewonder topstukken, luister naar de interessante verhalen en doe mee aan een van de vele activiteiten. Je vindt het museum in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen ervaart hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon. 

   Museumcafé Lloyd's
   Bij een gezellig dagje weg hoort lekker eten! In het museum is het sfeervolle Museumcafé Lloyd's gevestigd, hier kun je van wat lekkers te eten en drinken genieten. Is het mooi weer? Neem dan plaats op het terras en geniet van het prachtige uitzicht op de historische Leuvehaven. 

   Museumwinkel
   Wil je een leuk aandenken meenemen na je museumbezoek? De giftshop van het Maritiem Museum Rotterdam heeft een breed assortiment met souvenirs, boeken en cadeaus voor jong en oud. 

   Dagje uit in Rotterdam?

   Combineer dan je museumbezoek met de Markthal, ga lunchen op het SS Rotterdam, pak een terrasje in de Oude Haven of ga shoppen in het gezellige stadscentrum. Allen zijn op loopafstand of met de watertaxi snel te bereiken.

   Auto en openbaar vervoer
   Je vindt het Maritiem Museum in het bruisende Maritiem District van Rotterdam, hier ligt de oorsprong van de Rotterdamse haven. Het museum is met zijn centrale ligging prima te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan kan je in de directe omgeving parkeren; het museum heeft géén eigen parkeergarage. Kom je met het openbaar vervoer? Check dan je volledige route op 9292

   Kijk voor meer informatie op de website van het Maritiem Museum Rotterdam
   Lees meer
   • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
   • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
   • Je voucher is je bewijs van betaling. Print deze uit en en laat deze in het museum bij de info en tickets balie scannen op geldigheid. Vervolgens ontvang je je entreetickets.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de voucher. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.  
   • Kijk op de website van het Maritiem Museum Rotterdam voor de actuele informatie en de openingstijden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen