Beleef een dag vol spannende ontdekkingen bij Continium discovery center in Zuid-Limburg!

  € 24
  € 0
  100%
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 2 personen.

  Kerkrade, Zuid Limburg (Museumplein 2, 6461 MA).

  Geldig t/m 31 december 2018.

  Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

  2 tickets voor Continium discovery center (t.w.v. € 24).

  Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra vouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 4 vouchers per veiling.
   • Leren en experimenten tijdens een ontdekkingsreis door Continium.

   • Ontdek met LEGO® stenen hoe de wereld werkt bij World of Bricks!

   • Door de Inter-actieve stations uitvinden hoe de wereld werkt!

   • Kinderen worden zelf onderdeel van wetenschap en techniek tijdens de scienceshows. 

   • Je kunt je auto gratis parkeren bij Continium discovery center. 

   • Tegen een kleine betaling kunnen kinderen de techneut of wetenschapper in zichzelf ontdekken met de Science Box. De eigen gemaakte gadget mag na afloop mee naar huis genomen worden. 
   Beoordeling op TripAdvisor.nl
   4 van de 5 sterren

   Echt een keer doen! - Phileas999
   11 december 2017 - "Interessant gebouw met drie afdelingen die in de sous-sol met elkaar verbonden zijn. De Cube is de designafdeling met op dit moment een overzichtstentoonstelling van sanitaire hygiëne door de eeuwen heen. Interessant voor volwassenen en opgroeiende jeugd. In het Discovery Center maken kinderen op een aantrekkelijke, interactieve manier kennis met de invloed van wetenschap en techniek op dingen die voor iedereen vanzelfsprekend lijken maar het natuurlijk niet zijn. In het Columbus Earth Center kijk je vanuit het ISS naar de aarde: een indrukwekkende presentatie die je zeker niet mag missen."

   "Leerzaam" - Igorsoons
   14 januari 2018 - "Ik ben in de afgelopen jaren al vaker in dit museum geweest en vind het ronduit knap dat je telkens weer ‘n nieuw thema of tentoonstelling aantreft. De 3 thema’s worden elk prachtig getoond. Vooral de Earth film maakt veel indruk. Zeker een keer naar toe gaan !"

   Leuke gezinsactiviteit! - Roy W.
   4 februari 2018 - "Continium is een mooi ingericht museum. 

   Ontvangst was uiterst vriendelijk. Voldoende ruimte om jassen netjes in een kluisje op te bergen. Alles is netjes verzorgd en de tentoonstelling zelf is voor het hele gezin ontzettend leuk om te zien en doen.
   Er is van alles te beleven en de show/voorstelling/quiz maakt het bijzonder interactief allemaal. Voor een gezin met drie kinderen met verschillende leeftijden (14, 12 en 6 ) is dit echt een aanrader om een gezellig leerzaam dagje te beleven."

   Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor
   Lees meer
   Continium discovery center
   Wil je met je kinderen van een leuk dagje weg genieten? Dan is Continium discovery center een aanrader! In het interactieve doe- en ontdekmuseum kom je handen en ogen tekort. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo. Zin om zelf een handje mee te helpen? In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen.

   World of Bricks: ontdek, bouw en experimenteer
   Zijn je kinderen gek op LEGO? Ga dan naar World of Bricks, de kleurrijkste stad gebouwd met supergrote stenen. Honderden LEGO minifiguren verwelkomen je in hun wereld waar je heerlijk kunt bouwen. Iedere maand is er een ander thema met leuke workshops, demonstraties, mini-exposities, meet & greets, bouwwedstrijden en nog veel meer. Aan de allerkleinsten is er ook gedacht, zij kunnen heerlijk spelen met DUPLO® stenen en meer.
   Tentoonstelling World of Bricks is nog te bewonderen t/m 13 mei 2018. Daarna maakt deze wisselexpositie plaats voor een nieuwe expositie.
   Vanaf 2 juni 2018 ben je welkom bij ‘CSI Continium: Ontrafel het ijskoude mysterie van Ötzi’!

   Auto en openbaar vervoer
   Je vindt Continium discovery center op het Museumplein in Kerkrade, deze plek is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf de autoweg richting Kerkrade volg je de bordjes 'Colombus/Cube/Continium' en 'Columbus/Cube/Continium P+R'. Navigeer voor de parkeerplaats naar Hambosweg 60 in Kerkrade. Wanneer je het spoor overrijdt, volg je de bocht naar rechts, direct na de twee woonhuizen ligt aan je rechterhand de oprit naar de ruime P+R-parkeerplaats, waar je gratis parkeert. Ga je met het openbaar vervoer naar het museum? Dan kan je voor de deur uitstappen bij de bushalte of bij treinstation Kerkrade-Centrum. Check je volledige route op 9292

   Kijk voor meer informatie op de website van Continium discovery center.
   Lees meer
   • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
   • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
   • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Annuleren is alleen mogelijk indien dit in de Algemene Voorwaarden staat vermeld.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen