Een dag vol plezier en wetenschap bij Continium discovery center incl. workshop!

Even geduld alsjeblieft

Wij zijn een nieuwe veiling aan het aanmaken. Kom snel terug om mee te bieden en voordelig deze veiling te scoren!

Geldig voor 2 personen.

Kerkrade (Museumplein 2, 6461 MA).

Geldig t/m 31 december 2017.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor Continium discovery center (t.w.v. € 29).

Inclusief
Science Box Kneedknots (workshop van circa 30 minuten).
Bijzonderheden
De workshop is voor kinderen vanaf 6 jaar.
Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten.
 • Maak je eigen kneedknots (een flexibele/gekleurde bal) tijdens de workshop in het Science Lab. Neem hem mee naar huis voor stuiter- kneed en uittrekplezier!

 • Zijn je kinderen gek op LEGO? Breng dan zeker een bezoekje aan World of Bricks!

 • Er zijn volop interactieve doe-stations.

 • Kinderen worden zelf onderdeel van wetenschap en techniek tijdens de scienceshows.

 • Je kan je auto gratis parkeren bij Continium discovery center.

 • Je vindt het museum naast station Kerkrade.

 • ANWB & Museumvereniging: 2 keer verkozen tot Kidsproof Museum van Nederland.

Beoordeling op TripAdvisor.nl
4 van de 5 sterren

"Een dag in hogere sferen" - Ralph S
2 maart 2017 - "Wij hadden kinderen en kleinkinderen uitgenodigd voor een dag Continium met aansluitend gezellig uit eten in een gezellig restaurant in Kerkrade. Nu eens niet met de auto maar met de trein die naast het Continium stopt. (station Kerkrade centrum). Zelfs de kleinsten, 4 jaar, vonden genoeg interessants om hun dag te vullen. Kortom, een dag om niet gauw te vergeten wat ook geldt voor alle opgedane informatie."

"Een 'must' voor gezinnen met kinderen" - BM12345
27 februari 2017 - "Dit discovery center biedt een zeer geslaagd 'doe, ontdek en leer' dagje uit. In combinatie met het indrukwekkende Columbus theater (voorstelling 'Earth') hebben we hier met onze vier kinderen in de leeftijd 9 tm 15 een onverwacht leuke dag gehad. Vele interactieve attracties. En kids konden (tegen een kleine betaling) zelf ook nog allerlei bijzondere dingen maken in het test lab. Voor de 'oudere' Evoluon liefhebbers is het Continium een feestje. En het Continium slaagt er goed in je nog meer te laten waarderen hoe bijzonder het leven op aarde is."

"World of Brick is aanrader" - deheer2016
10 januari 2017 - "World of Brick is onderdeel van Continium. Een grote speelplasts voor grote en kleine kinderen die van LEGO houden. ik had verwacht een uurtje of twee met mijn kleinzoon van 7 deze tentoonstelling te bezoeken maar het is een dag atractie geworden waarin heel wat gebouwd is."

Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor
Lees meer

Continium discovery center

Wil je met je kinderen van een leuk dagje weg genieten? Dan is Continium discovery center een aanrader! In het interactieve doe- en ontdekmuseum kom je handen en ogen tekort. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo. Zin om zelf een handje mee te helpen? In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen.

Workshop kliederen en kneden

Gekleed als een echte wetenschapper ga je aan de slag in het Science Lab. Van speciale lijm, verf en andere materialen maak je daar een gekleurde bal. Laat hem alle kanten op stuiteren, trek hem uit elkaar en kneed hem weer tot elke vorm. Het resultaat mag je uiteraard mee naar huis nemen! 

World of Bricks: ontdek, bouw en experimenteer

Zijn je kinderen gek op LEGO? Ga dan naar World of Bricks, de kleurrijkste stad gebouwd met supergrote stenen. Honderden LEGO minifiguren verwelkomen je in hun wereld waar je heerlijk kunt bouwen. Iedere maand is er een ander thema met leuke workshops, demonstraties, mini-exposities, meet & greets, bouwwedstrijden en nog veel meer. Aan de allerkleinsten is er ook gedacht, zij kunnen heerlijk spelen met DUPLO® stenen en meer.

Auto en openbaar vervoer

Je vindt Continium discovery center op het Museumplein in Kerkrade, deze plek is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf de autoweg richting Kerkrade volg je de bordjes 'Colombus/Cube/Continium' en 'Columbus/Cube/Continium P+R'. Navigeer voor de parkeerplaats naar Hambosweg 60 in Kerkrade. Wanneer je het spoor overrijdt, volg je de bocht naar rechts, direct na de twee woonhuizen ligt aan je rechterhand de oprit naar de ruime P+R-parkeerplaats, waar je gratis parkeert. Ga je met het openbaar vervoer naar het museum? Dan kan je voor de deur uitstappen bij de bushalte of bij treinstation Kerkrade-Centrum. Check je volledige route op 9292

Kijk voor meer informatie op de website van Continium discovery center.
Lees meer
 • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
 • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
 • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
 • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
 • Annuleren is alleen mogelijk indien dit in de Algemene Voorwaarden staat vermeld.
 • Kijk op de website van Continium discovery center voor de actuele informatie en de openingstijden.
Deel deze leuke veiling: