Ticketveiling.nl

2 tickets voor het Continium discovery center!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Geldig voor 2 personen.

Kerkrade, Zuid Limburg (Museumplein 2, 6461 MA).

Geldig t/m 8 september 2019.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

Een interessante dag uit met 2 tickets voor het Continium discovery center, ter waarde van € 25 in Kerkrade.

Bijzonderheden
Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen, zij kunnen een ticket halen bij de kassa om ook meteen door te lopen. 

Gratis toegang aan houders van een Museumkaart.

Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 4 extra vouchers per veiling.
  • Uitgeroepen tot het meest Kidsproof Museum van Nederland 2019!

  • Leer en experimenteer tijdens een ontdekkingsreis door Continium.

  • Ontdek de forensisch onderzoeker in jezelf tijdens de CSI Tentoonstelling.

  • Veel interactieve onderdelen!

  • Kinderen worden zelf onderdeel van wetenschap en techniek tijdens de science shows. 

  • Je kunt je auto gratis parkeren bij Continium discovery center. 

  • Tegen een kleine vergoeding kunnen kinderen de techneut of wetenschapper in zichzelf ontdekken met de Science Box. De eigen gemaakte gadget mag na afloop mee naar huis genomen worden. 
  Beoordeling op TripAdvisor.nl
  4 van de 5 sterren

  ''Heel attractief'' - Jo G
  10 oktober 2018 - ''Met kleinzonen deze "ontdekking" meermaals bezocht. Heel uitdagend, instructief en leerzaam voor opa en kleinkinderen.''

  ''Geweldig leerrijk'' - 652wimb
  2 oktober 2018 - ''Waardevol museum , voor alle leeftijden in hartje Kerkrade.direkt bij het station mooi gelegen voor een geweldig dagje uit.''

  ''Super leuk museum'' - Storm05062005
  9 september 2018 - ''Een museum met voor iedereen iets, absoluut een topper om te bezoeken. Een heel leuk museum voor kinderen, zelf van alles uitproberen, dingen ontdekken. Erg leuk is het CSI lab en de technisch snufjes. Een bijzonder bioscoop. Van alles te zien over de geschiedenis van Limburg.''

  Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor
  Lees meer
  Continium discovery center
  Wil je met je kinderen van een leuk en educatief dagje weg genieten? Dan is Continium discovery center zeker een aanrader! In het interactieve doe- en ontdekmuseum kom je handen en ogen tekort. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo. Zin om zelf een handje mee te helpen? In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen.

  CSI: Continium
  Tijdens een tocht door de bergen wordt er een lichaam gevonden. Kun jij ontdekken wat deze persoon daar deed en wat er mis is gegaan? In de vakanties en weekenden kun jij met de nieuwste onderzoekstechnieken en de hulp van professor Kees Koud ontdekken wat er precies is gebeurd! Ontrafel jij het mysterie van ijsmummi Ötzi?

  Auto en openbaar vervoer
  Je vindt Continium discovery center op het Museumplein in Kerkrade, deze plek is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf de autoweg richting Kerkrade volg je de bordjes 'Colombus/Cube/Continium' en 'Columbus/Cube/Continium P+R'. Navigeer voor de parkeerplaats naar Hambosweg 60 in Kerkrade. Wanneer je het spoor overrijdt, volg je de bocht naar rechts, direct na de twee woonhuizen ligt aan je rechterhand de oprit naar de ruime P+R-parkeerplaats, waar je gratis parkeert. Ga je met het openbaar vervoer naar het museum? Dan kan je voor de deur uitstappen bij de bushalte of bij treinstation Kerkrade-Centrum. Check je volledige route op 9292

  Kijk voor meer informatie op de website van Continium discovery center.
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee. Het is ook mogelijk om de barcode te scannen vanaf een smartphone.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.