Ticketveiling.nl

4 tickets voor het Archeon in Alphen aan den Rijn!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Geldig voor 4 personen.

Alphen aan den Rijn (Archeonlaan 1, 2408ZB).

Geldig tot 4 maanden na het winnen van de veiling.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

Een dag vol plezier en geschiedenis met 4 tickets voor het Archeon, ter waarde van € 91,60 in Alphen aan den Rijn.

Voor de prijs die je per ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten. Met een maximum tot 6 extra tickets.
  • Beleef deze familiedag terug in de tijd!

  • Duik diep in de middeleeuwen en schiet alvast de pijl in de roos of word tot ridder geslagen.

  • Ga mee héél ver terug in de tijd, naar het kamp van de jagers. 

  • Bezoek ook het Archeologiehuis waar allemaal échte vondsten liggen en waar je zelf ook actief mee kunt doen.

  • Parkeren kost € 6,95 per auto.
  Beoordeling TripAdvisor
  4 van de 5 sterren

  ''Leuke middag.'' - omedennis
  28 oktober 2019 - ''Hoogtepunt was de gladiatorenshow vond mijn zoontje van negen jaar oud. Het eten in het restaurant vonden we lekker en was prima geprijsd. Enthousiaste medewerkers/figuranten die alles op een fijne manier uitleggen. We gaan in de toekomst nog een keer langs!''
   
  ''Spelen en leren'' - Arina C
  4 september 2019 - ''Mooi opgezet park, veel interessante opstellingen uit verschillende tijdvakken, enthousiaste vrijwilligers en lekker eten.''

  ''Geweldig Archeon'' - Hilly v
  31 augustus 2019 - ''Wij zijn vandaag voor de eerste keer bij Archeon geweest, en Wat hebben we het leuk gehad en rijk aan belevenissen. Mijn zoon van 5jaar heeft de dag van zijn leven gehad. Wij komen zeker weer een keer terug.''


  Kijk voor alle reviews op TripAdvisor.

  Lees meer

  Het Archeon

  Ga mee héél ver terug in de tijd, naar het kamp van de jagers. Stap ook eens in een echte boomstamkano en bekijk ook het leven van de eerste boeren. Kom héél dichtbij de Romeinen in een echt badhuis met een Romeinse massage of bezoek de geurige kruidentuin en geniet even bij de Romeinse Tempel. Duik diep in de middeleeuwen en schiet alvast de pijl in de roos of word tot ridder geslagen. In het middeleeuwse stadje wordt hard gewerkt bij de mandenmaker, de bakker en de ambachten van weleer. De hutten, huisjes en gebouwen hebben ooit allemaal in ons land gestaan. Bezoek ook het Archeologiehuis waar allemaal échte vondsten liggen en waar je zelf ook actief mee kunt doen. Beleef deze familiedag terug in de tijd!  

  Schaatsen in Archeon

  Ook dit jaar is het weer mogelijk om je schaatskunsten te laten zien op de ijsbaan van Archeon. De ijsbaan is nog geopend op 11 en 12 januari 2020.

  Bereikbaarheid

  Het Archeon ligt in Alphen aan den Rijn en is gemakkelijk aan te rijden met de auto. Parkeren bij het Archeon kost € 6,95. Reis je liever met het openbaar vervoer? Stippel je reis uit op 9292.

  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs . Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de voucher. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van Archeon voor de actuele informatie en de openingstijden.