Samen terug in de tijd bij het Archeon in Alphen aan den Rijn!

  € 38
  € 0
  100%
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 2 personen.

  Alphen aan den Rijn (Archeonlaan 1, 2408ZB).

  4 maanden geldig na het winnen van de veiling.

  Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

  2 tickets voor het Archeon (t.w.v. € 37,80)

  Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra vouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 vouchers per veiling.
   • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar.

   • Verschillende activiteiten voor jong en oud.

   • Geldig tijdens de schoolvakanties.

   • Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

   • Een levensecht gevoel!

   • Parkeren kost € 6,95 per auto.
   • Niet geldig op 19 mei, 8 en 9 december.
   Beoordeling TripAdvisor
   4,5 van de 5 sterren

   ''Super leuk en educatief park met heel vriendelijke medewerkers'' - Brigitte B
   23 oktober 2017 - ''Een wandeling door verschillende tijdperken. De medewerkers nemen je echt mee in de tijd. Kinderen kunnen meedoen met verschillende activiteiten. De gladiatoren show is erg leuk. Leuke speeltuin. Gegeten in het pannenkoekenhuis. Fijne sfeer en lekker eten.''

   ''Absoluut de moeite waard.'' - Vera S

   7 september 2017 - ''Super dag gehad. Interessant en leerzaam. Leuk personeel en vrijwilligers. Nemen de tijd voor je. Hoogtepunt voor mij was het Romeinse badhuis om te zien. Mooi opgezet themapark.''

   ''Vikingdag'' - loes k
   26 augustus 2017 - ''Erg leuke dag gehad. Leuke show gezien en super sfeer! Hapjes en drankjes zijn ook goed te verkrijgen op het park. Ik vind dit park zeker wel voor alle leeftijden.''

   Kijk voor alle reviews op TripAdvisor.

   Lees meer

   Het Archeon

   Stap terug in de tijd met een bezoek aan het Archeon. Ontdek het kamp van de jagers, duik diep in de middeleeuwen of ervaar de grootsheid van de Romeinen. Terwijl je door het Archeon loopt voelt het alsof niks is veranderd over de eeuwen!

   Activiteiten

   Door het jaar heen zijn er leuke aanvullende activiteiten/evenementen. Er is een gevarieerd programma zodat er voor het hele gezin iets te doen is. Enkele voorbeelden:

   Napoleon in Archeon

   Maak op 3 & 4 maart kennis met het Napoleon in Archeon. Dit weekend beleef je zelf hoe het is om in de Napoleontische tijd te leven. Een groots kampement, het leven van toen en de speciale demonstraties.

   Palmpasen

   Op Palmzondag 25 maart wordt in Archeon de intocht van Jezus in Jeruzalem op middeleeuwse wijze nagespeeld vanuit het klooster in het stadje Gravendam. Ouders en kinderen kunnen op deze dag in het Archeon een meespelen om te ervaren hoe deze intocht van gang ging.

   Schots weekend

   Gedurende het weekend van 21 en 22 april krijgt de Schotse historie vanaf 1300 tot heden alle aandacht in Archeon. Verschillende periodes tussen 1300 en de Tweede Wereldoorlog worden nagespeeld. Zowel burgers als regimenten tonen het dagelijkse Schotse leven door de eeuwen heen. Een kampement uit het jaar 1300, Schotten uit het jaar 1745 en de groep 92nd Gordon Highlanders zullen het leven uit die tijd tonen. Voor kinderen zijn er specia.le activiteiten.

   Kijk voor alle activiteiten op de site van Archeon.

   Bereikbaarheid

   Het Archeon ligt in Zuid Holland bij de plaats Alphen aan den Rijn. Je kan met de trein naar Archeon. In dat geval reis je naar station Alphen aan den Rijn waarna het nog 15 á 20 minuten lopen is. De route wordt met borden aangegeven. Verder is het museum bereikbaar met de auto en kan je tegen betaling parkeren bij het park.

   Lees meer
   • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
   • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
   • Je voucher is je entreebewijs . Print deze uit en neem hem mee.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden. 
   • Kijk op de website van Archeon voor de actuele informatie en de openingstijden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen