Ticketveiling.nl

Met 2 personen naar Vogelpark Avifauna!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Alphen aan den Rijn (Hoorn 65, 2404 HG).

Geldig van 30 maart t/m 31 oktober 2019.

Je ontvangt de vouchers direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor een dagje Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn, ter waarde van € 36.

Inclusief
Toegang tot de (basis) speeltuin. Voor de elektrische attracties in de speeltuin is een attractie-armbandje nodig. Deze is voor € 2 te koop bij de kassa en in de speeltuin.
Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra vouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 vouchers per veiling.
  • In de verschillende werelddelen kun je de mooiste vogels zien, horen en voelen.

  • Er zijn interessante voeder- en vogeldemonstraties met leuke weetjes.

  • Voer zelf lori's in de Australische Lori Landing.

  • Het vogelpark heeft een grote speeltuin, leuk voor jonge en oudere kinderen.

  • Avifauna beschikt ook over een hotel, restaurant en rederij.

  • Je kunt altijd gratis parkeren bij Avifauna.

  • Voor de elektrische attracties in de speeltuin is een attractie-armbandje nodig. Deze is voor € 2 te koop bij de kassa en in de speeltuin.
  Beoordeling TripAdvisor.nl
  4 van de 5 sterren

  ''Leuk park met avontuur voor de kids'' - 837marcelh
  5 november 2018 - ''Mooi relax park Voor leuke dag uitstapje zeker geschikt Ziet er gewoon netjes uit Ze hebben van alles in huis vogelpark of de bots autos die erg populair zijn'

  ''Dagje vogels'' - Walter T
  4 oktober 2018 - ''Jaren geleden al eens geweest. Park is behoorlijk uitgebreid en met name de loslopende/vliegende vogels en de show onderdelen zijn erg leuk. Ook veel informatie tijdens de show. Leuk uitje.'

  ''Leuk, interessant, leerzaam'' - Fran S
  28 augustus 2018 - ''een leuke ervaring waar je ook nog iets van opsteekt ! de show is een aanrader, er word goed verteld hoe de vogels leven en er zijn leuke momenten als de vogels er bij komen. te leen zijn goede rolstoelen en dat is voor sommige mensen heel fijn.'

  Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor
  Lees meer

  Ontdek bijzondere vogels        

  Wist je dat een flamingo vaak op één poot staat om zijn lichaamstemperatuur te reguleren of om zijn andere poot wat rust te gunnen? En dat een lori bijzonder intelligent is? In de diverse werelddelen verwonder je je over alle verschillende vogels die je ziet, hoort en voelt! Ga naar een voederpresentatie van de pinguïns en pelikanen of voer zelf honing papegaaien in de Lori Landing. Ontdek verschillende vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en bekijk de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwater moeras. 


  Laat je zintuigen wennen aan het donker tijdens de spannende Nachtsafari en zoek nachtvogels zoals uilen en de bijzondere kiwi. Daarbij zijn er unieke vogeldemonstraties die je niet mag missen. Tijdens de demonstraties zie je de vogels van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn. De verzorgers vertellen er leuke weetjes bij. 

  Maar Avifauna biedt zoveel meer. Zo zijn er niet alleen vogels, maar  is er ook een halfapen verblijf waar je zelf tussen de groep ringstaartmaki’s en rode vari’s kunt wandelen. En in de Oosterse tuin zie je rode panda’s van heel dichtbij! Tenslotte beleef je urenlang speelplezier in de reusachtige speeltuin. Is het slecht weer? Dan kan er verder gespeeld worden in de speelhal met o.a. botsauto's, een spookhuis en een draaimolen. 

  Bereikbaarheid

  Vogelpark Avifauna ligt zeer centraal op ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Vanaf de A4 en A12 neem je de afslag Alphen aan den Rijn en in Alphen wijzen de ANWB borden je de weg. Avifauna beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheden. Reis je met het openbaar vervoer? Stippel dan je volledige route uit op de website van 9292

  Kijk voor meer informatie op de website van Vogelpark Avifauna
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk op de website van Vogelpark Avifauna voor de actuele informatie en de openingstijden.