Kom met 4 personen naar Vogelpark Avifauna!

  € 68
  € 0
  100%
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 4 personen.

  Alphen aan den Rijn (Hoorn 65, 2404 HG).

  Geldig van 31 maart t/m 31 oktober 2018.

  Je ontvangt de vouchers direct na betalen per e-mail.

  Een heerlijke dag uit voor 4 personen, ter waarde van € 68,- bij Vogelpark Avifauna.

  Inclusief
  • Toegang tot de (basis) speeltuin. Voor de elektrische attracties in de speeltuin is een attractie-armbandje nodig. Deze is voor € 2 te koop bij de kassa en in de speeltuin.
  Bijzonderheden
  We bieden dit leuke uitje ook aan voor 2 personen. Deze kun je hier terugvinden.
  Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra vouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 vouchers per veiling.
   • In de verschillende werelddelen kun je de mooiste vogels zien, horen en voelen. 

   • Er zijn interessante voeder- en vogeldemonstraties met leuke weetjes. 

   • Voer zelf lori's in de Australische Lori Landing.

   • Het vogelpark heeft een grote speeltuin, leuk voor jonge en oudere kinderen.

   • Avifauna beschikt ook over een hotel, restaurant en rederij. 

   • Je kunt altijd gratis parkeren bij Avifauna. 

   • Voor de elektrische attracties in de speeltuin is een attractie-armbandje nodig. Deze is voor € 2 te koop bij de kassa en in de speeltuin.
   Beoordeling TripAdvisor.nl
   4 van de 5 sterren

   ''Vogels kijken met kinderen'' - Carin91
   29 april 2018 - ''Mijn dochter van net 1 jaar vond het fantastisch om alle vogels te zien bewegen. Ook de apen deden het erg goed, zeker als ze heel dichtbij komen. Na afloop nog even gezellig in de speeltijd gespeeld. De kleine glijbaan, en speelhuisjes (trein/ auto) was al in trek. De speeltijd is gericht op oudere kinderen, maar vanaf 1 jaar is dit een leuk uitstapje.
   Doordat de kinderen vanuit de kinderwagen de dieren kunnen zien, vinden wij dit leuker dan een dierentuin. Hier moet je vaak veel tillen.''

   ''Rustig & Ruim'' - MelmacSPL
   10 april 2018 - ''Vandaag een bezoek gebracht aan het vogelpark, veel ooievaars op nesten door het park. Hoofddoel was de halfapen, we hebben genoten. Rustig in het park op deze werkdag, half uur lang kunnen genieten van deze schattige dieren. We komen zeker terug!''

   ''Winters'' - Gera v
   25 februari 2018 - ''Veel vogels zitten binnen vanwege de vrieskou deze dagen. De Pinguins zaten natuurlijk wel buiten en ook de Rode Panda. De binnenkassen zijn en blijven leuk met alle mooie vogels zoals de Toekan en Parkieten. Er wordt door de vogels ook in de hokken geprobeerd om nesten te bouwen. Ze krijgen daar ook speciale spullen voor van de verzorging. Praatje gemaakt met'n verzorger die goede kennis van zaken had, leuk om te horen hoe ze in die kassen de beplanting verzorgen. Complimenten.
   Mooi park, zeker met kinderen☺. In combinatie met brunch een mooi arrengement☺!''

   Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor
   Lees meer

   Ontdek bijzondere vogels     
   In Avifauna ontdek je heel veel vogels uit verschillende werelddelen. In de verschillende hallen hebben ze elk een jungle of moeras uit een ander continent nagebouwd. Van de Filipijnse jungle stap je zo in een van de meest bekende moerassen, de Zuid-Amerikaanse Pantanal. Geniet van de parmantige flamingo's in het Cubaanse Brakwatermoeras of de bijzondere Kiwi vogel uit Nieuw Zeeland. Vergeet niet om ook het Madagaskargebied te bezoeken! Hier vindt je naast vogels ook verschillende soorten apen. Deze nieuwsgierige apen komen graag een kijkje bij je nemen.

   Tijdens de verschillende demonstraties kom je nog meer te weten over de bijzondere dieren. Tijdens het voeren vertellen de verzorgers allemaal leuke weetjes over de dieren. 

   Zelfs als het slecht weer is kun je je urenlang vermaken in de speelhal met o.a. botsauto's, een spookhuis en een draaimolen. 

   Bereikbaarheid


   Vogelpark Avifauna ligt zeer centraal op ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Vanaf de A4 en A12 neem je de afslag Alphen aan den Rijn en in Alphen wijzen de ANWB borden je de weg. Avifauna beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheden. Reis je met het openbaar vervoer? Stippel dan je volledige route uit op de website van 9292

   Kijk voor meer informatie op de website van Vogelpark Avifauna
   Lees meer
   • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
   • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
   • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
   • Kijk op de website van Vogelpark Avifauna voor de actuele informatie en de openingstijden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen