Kom met 2 personen naar Vogelpark Avifauna en voer zelf de Lori's!

  € 34
  € 0
  100%
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 2 personen.

  Alphen aan den Rijn (Hoorn 65, 2404 HG).

  Geldig van 31 maart t/m 31 oktober 2018.

  Je ontvangt de vouchers direct na betalen per e-mail.

  2 tickets voor Vogelpark Avifauna (t.w.v. € 34).

  Inclusief
  Toegang tot de (basis) speeltuin. Voor de elektrische attracties in de speeltuin is een attractie-armbandje nodig. Deze is voor € 2 te koop bij de kassa en in de speeltuin.
  Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra vouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 vouchers per veiling.
   • In de verschillende werelddelen kun je de mooiste vogels zien, horen en voelen. 

   • Er zijn interessante voeder- en vogeldemonstraties met leuke weetjes. 

   • Voer zelf lori's in de Australische Lori Landing.

   • Het vogelpark heeft een grote speeltuin, leuk voor jonge en oudere kinderen.

   • Avifauna beschikt ook over een hotel, restaurant en rederij. 

   • Je kunt altijd gratis parkeren bij Avifauna. 

   • Voor de elektrische attracties in de speeltuin is een attractie-armbandje nodig. Deze is voor € 2 te koop bij de kassa en in de speeltuin.
   Beoordeling TripAdvisor.nl
   4 van de 5 sterren

   "Uren met open mond genieten" - Hannyverbeek

   27 oktober 2017 - "Heerlijk vogelpark voor een nette prijs met ook nog eens gratis parkeerplaatsen en goede prijzen in de horeca plus vriendelijk personeel en goed verzorgde dieren. Waar vind je dat nog tegenwoordig? Wij hebben vijf uur lang GENOTEN in het park. Vergeet vooral niet naar de vogeldemo's te gaan en doe ze allemaal want het is telkens anders. Ook het lorihuis is heel gezellig."

   "Leuk" - Loes K
   26 augustus 2017 - "Hele leuke dag gehad. Ik twijfelde of dit voor tieners nog leuk zou zijn (13 en 11) maar ze hebben het reuze naar hun zin gehad. Vogeltjes voeren was echt heel leuk. We werden belaagd ;-). Vogelshow was ook een aanrader. Eten en drinken is goed te verkrijgen op het park."

   "Vrolijk park met voor elk wat wils" - Peter V
   14 augustus 2017 - "We kwamen voor de broedende kasuaris, maar werden verrast door Avifauna als geheel. Prachtige dieren, die qua welzijn ook niets tekort komen. Leuk voor kinderen, maar ook volwassenen steken er iets op. Hoogtepunt en een absolute "must see" is de wereldvogelshow: een wervelende, vrolijke en ontzettend knap uitgevoerde show met allerlei schitterende vogels. En de complimenten aan de heren van de kwetterkar die ons allerlei leuke weetjes bijbrachten. Twee keer 2,5 uur voor in de auto gezeten en de reis volkomen waard!"

   Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor
   Lees meer

   Ontdek bijzondere vogels     

      
   Wist je dat een flamingo vaak op één poot staat om zijn lichaamstemperatuur te reguleren of om zijn andere poot wat rust te gunnen? En dat een lori bijzonder intelligent is? In de diverse werelddelen verwonder je je over alle verschillende vogels die je ziet, hoort en voelt! Ga naar een voederpresentatie van de pinguïns en pelikanen of voer zelf honingpapegaaien in de Lori Landing. Ontdek verschillende vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en bekijk de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras. 


   Laat je zintuigen wennen aan het donker tijdens de spannende Nachtsafari en zoek nachtvogels zoals uilen en de bijzondere kiwi. Daarbij zijn er unieke vogeldemonstraties die je niet mag missen. Tijdens de demonstraties zie je de vogels van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn. De verzorgers vertellen er leuke weetjes bij. 

   Maar Avifauna biedt zoveel meer. Zo zijn er niet alleen vogels, maar  is er ook een halfapen verblijf waar je zelf tussen de groep ringstaartmaki’s en rode vari’s kunt wandelen. En in de Oosterse tuin zie je rode panda’s van heel dichtbij! Tenslotte beleef je urenlang speelplezier in de reusachtige speeltuin. Is het slecht weer? Dan kan er verder gespeeld worden in de speelhal met o.a. botsauto's, een spookhuis en een draaimolen. 

   Bereikbaarheid


   Vogelpark Avifauna ligt zeer centraal op ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Vanaf de A4 en A12 neem je de afslag Alphen aan den Rijn en in Alphen wijzen de ANWB borden je de weg. Avifauna beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheden. Reis je met het openbaar vervoer? Stippel dan je volledige route uit op de website van 9292

   Kijk voor meer informatie op de website van Vogelpark Avifauna
   Lees meer
   • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
   • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
   • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
   • Kijk op de website van Vogelpark Avifauna voor de actuele informatie en de openingstijden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen