Ticketveiling.nl

Bezoek Burgers' Zoo en ontmoet dieren uit allerlei delen van de wereld!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Geldig voor 2 personen.

Arnhem (Antoon van Hooffplein 1, 6816SH).

Geldig t/m 30 april 2018.

Je ontvangt de vouchers direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor Burgers' Zoo (t.w.v. € 42).

Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 extra vouchers per veiling.
  • Uitgeroepen tot het Beste Uitje van Nederland in 2017.

  • Perfect uitstapje voor heel de familie.

  • Dierentuin Burgers' Zoo is de meest bezochte attractie van Gelderland. 

  • Ontdek met je gezin de bijzondere exotische dieren die hier wonen. 

  • Wist je dat het grootste koraalrif buiten Australië zich gewoon in Arnhem bevindt?

  • NIEUW: leer hoe diersoorten zich bewegen in de grootste Apenkooi van Nederland.

  • € 5 parkeerkosten per auto.

  Beoordeling Zoover.nl
  Cijfer: 8,1

  "Geweldig genoten van alles wat er leeft." - Karla
  21-8-2016 - "
  Heel Burgers ZOO is fantastisch. Het park is heerlijk om er te wandelen. De dieren leven veelal in grote vrijheid. En het eten is goed.
  Wat mij opviel, is dat ik niemand heb horen klagen over wat dan ook. Elke bezoeker genoot. De dieren leven er duidelijk naar hun zin. Ze spelen en ravotten met elkaar. Luieren vreedzaam samen. En de goudjakhals vertoont erg veel natuurlijk gedrag. De Sri Lanka panters hebben in 15 minuten tijd 5 paringen verricht. Wie weet komen hier jongen van, zou mooi zijn. Wat ik graag anders zou zien, zijn de twee zeer kleine baden voor de zeehonden. Hun verblijf is veel te klein. Wat ik in Burgers ZOO geweldig vind, is dat twee bejaarde olifanten hier al jaren hun oude dagen mogen slijten. Zou ik Burgers ZOO aanraden bij anderen. Zeker, het is er fantastisch.'' 


  "Schitterende dierentuin, heerlijke dag gehad!" - Jeoff
  31-07-2016 - "
  Zeker een van de mooiste, zo niet DE mooiste dierentuin van Nederland. Wij waren er in het hoogseizoen en het was vrij druk, maar hier merkte je niet veel van (enkel in het restaurant). De dierentuin zelf is al heel mooi met oa. het safaripark waar de dieren veel ruimte krijgen. Daarbij krijg je ook nog de indoor woestijn, de Bush (zeer mooi gemaakte jungle) en als klap op de vuurpijl een aquarium van een zeer hoog niveau. Sommige aquarium parken vragen al bijna dezelfde entreeprijzen voor enkel dit gedeelte van Burger's zoo.

  Ons zoontje van 9 is in veel dierentuinen geweest maar vond deze veruit de leukste en mooiste.''

  "Mooiste dierentuin van Nederland" - Carinamij
  17-03-2015 - "
  Ik begrijp echt niks van de teleurgestelde of negatieve recensies over deze dierentuin. De Bush vonden wij een belevenis, leuk vogels en reptielen spotten tussen prachtige planten! De Rimba (dieren uit Azië), de Desert, de Safari, de apenkolonies, allemaal indrukwekkend. Met als kers op de taart de Ocean, wat is dát prachtig. Omdat veel van deze attracties overdekt zijn, ben je ook niet zo afhankelijk van het weer. Wij houden van dierentuinen en hebben er zeker 20 bezocht in Nederland en buitenland, maar Burger's Zoo vinden wij tot nu toe het mooist. Toegegeven, we zijn nog niet in de Beekse Bergen geweest,''

  Lees meer

  Burgers' Park


  In dierentuin Burgers'Zoo in Arnhem vind je allerlei prachtige exotische dieren uit verschillende werelddelen. Dierenpark Burgers'Zoo is dé meest bezochte attractie van Gelderland én de op 4 na best bezochte attractie van heel Nederland.
   

  Jouw route


  Begin je reis bij de pinguïns en ontdek de 60 zwartvoetpinguïns die hier leven. Het geluid dat de kolonievogel maakt doet een beetje denken aan het balken van een ezel. Balken 2 pinguïns tegelijk? Dan zijn zij waarschijnlijk een koppel dat hun band met elkaar bevestigt. 

  Wandel langs de olifanten, stokstaartjes en bosrendieren naar de vogelafdeling. Ontdek hier de meest bijzondere exotische vogels zoals de gieren, flamingo's, neushoornvogels en pelikanen. Gek op apen? Ook vind je er gorilla’s en chimpansees. Wat heel speciaal is: sommige van de chimpansees zijn ouder dan 50 jaar. In de natuur worden chimpansees vaak niet ouder dan 50 jaar.

  Loop langs 8 miljoen liter water in Burgers’ Ocean. Hier vind je het grootste levende koraalrif van de wereld buiten Australië. In Burgers' Ocean zwemmen vissen met mooie kleuren en vreemde vormen, maar ook verschillende soorten haaien. 

  NIEUW: Apenkooien


  Was Apenkooien altijd al je favoriete gymactiviteit? Vanaf 22 april tot en met 2 juli kun je bij Burgers'Zoo mee doen aan een traditioneel potje Apenkooien in de grootste Apenkooi van Nederland. Je leert spelenderwijs wat de vaardigheden van de verschillende diersoorten zijn. Beweeg je als een lenig aapje, een sterke beer, een evenwichtige vlinder of een snelle cheeta over het parcours. Tip: trek geschikte kleding aan wat een beetje vies mag worden!

  Parkeren


  Bij Burgers' Zoo is er voldoende parkeermogelijkheid voor zowel auto's, motoren en fietsers. 

  Openbaar vervoer


  Kom jij liever met het openbaar vervoer? Arnhem centraal ligt op circa 15 minuten rijden per bus. 

  Omgeving


  Dierentuin Burgers' Zoo bevindt zich in Arnhem. Met de Veluwe in de achtertuin is er voldoende mogelijkheid om je dagje uit te combineren met een overnachting in een groene omgeving. Gezellig een hapje eten? Maak je dag compleet, ontdek Arnhem en duik één van de leuke restaurants in. 

  Kijk voor meer informatie op de website van Burgers'Zoo.

  Lees meer
  • Je ontvangt de vouchers na betaling direct per e-mail.
  • De vouchers vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden. 
  • Kijk op de website van Burgers' Zoo voor de actuele informatie en de openingstijden.