Geniet van een Gezinsabonnement voor Avifauna incl. speeltuin

Even geduld alsjeblieft

Wij zijn een nieuwe veiling aan het aanmaken. Kom snel terug om mee te bieden en voordelig deze veiling te scoren!

Geldig voor twee volwassenen + onbeperkt aantal thuiswonende kinderen (tot en met 16 jaar).

Alphen aan den Rijn (Hoorn 65, 2404HG).

Het abonnement is een jaar lang geldig. Afsluiten voor 1 augustus 2017.

Je ontvangt de vouchers direct na betalen per e-mail. Tijdens je eerste bezoek dien je een aantal gegevens mee te nemen. Deze informatie vind je op de voucher.

1 gezinsabonnement voor Vogelpark Avifauna (t.w.v. € 168,00) Geldig voor twee volwassenen + onbeperkt aantal thuiswonende kinderen (tot en met 16 jaar).

Inclusief
Toegang tot de speeltuin.
Exclusief
NB: Kinderen krijgen een gratis attractie-armbandje (t.w.v. € 2,00) voor het gebruik van de (elektrische)attracties bij ieder bezoek.
Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten.
 • Door bezoekers beoordeeld met een 8,1 op Zoover.nl.

 • Inclusief kortingen op andere pretparken en dierentuinen zoals Apenheul, Safaripark Beekse Bergen en Madurodam.

 • Wandel door de verschillende werelddelen en spot de mooiste en gekste vogels. 

 • Woon een echte vogeldemonstratie bij en bewonder de grote roofvogels.

 • Sluit je dag af in de XXL speeltuin.

 • Leef je uit in de speelhal. 

 • Een uitje voor het hele gezin.

 • Voor de elektrische attracties in de speeltuin is een attractie-armbandje nodig. Deze is voor € 2,00 te koop bij de kassa en in de speeltuin.
Beoordeling Tripadvisor

''Het blijft leuk, ook al komen we hier elk jaar en soms vaker'' - Freek R.
1 juni 2017 - ''Ik kom hier regelmatig. Alleen, om foto's te nemen, of met vrouw en de kleinkinderen. Altijd weer is er het gevoel dat dit een echt familiepark is. De medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig als je vragen hebt. Ook de faciliteiten zijn prima. Wij hebben er zelfs eens met 25 man gebruncht en het was overheerlijk.  Wat iedereen het leukst vindt zijn de vogelshows, de Lori's en het voederen van de pelikanen en de halfapen. Nog meer interactie met de dieren zouden wij zeker op prijs stellen.''

''Kleurrijk goedverzorgd park'' - Daphne L.
26 maart 2017 - ''Een ideaal park om een abonnement op te hebben als je jonge kinderen hebt. Toen de kinderen klein waren, hebben jarenlang een abonnement op Avifauna gehad. Ieder bezoek begon educatief met vogels kijken en eindigde uiteraard in de speeltuin. Ook voor pubers is het nog leuk om naar het park te gaan alleen niet wekelijks. De vogelshow mag je niet missen. Tegenwoordig kan je niet alleen vogels maar ook beertjes en aap-achtigen bekijken. Het park is ingericht op veel wandelen en goed toegankelijk voor rolstoelen.''

''Afwisselend en schoon'' - Corjondense
12 januari 2017 - '' Heerlijk wandelen en genieten van de vele soorten vogels, aapjes. De vogelshows die er per dag worden gegeven zijn leerzaam. Zeker voor kinderen een aanrader. In het park staan alle voedertijden aangegeven. De hal met losvliegende (bijna tamme) parkieten is een belevenis. Als extraatje is er een avontuurlijke speeltuin met klein restaurant.''
Lees meer

Vogelpark Avifauna

Beleef Avifauna en bewonder alle mooie, gekke en bijzondere vogels die daar leven. Zo zie je daar onder andere rode flamingo's, struisvogels, de grijze kroonkraanvogel, de reuzetoekan en de blauwgele ara. Ook leven er veel andere dieren zoals dwergaapjes, pluize ringstaartmaki's en rode panda's. 

Beleven

In Avifauna is er veel te beleven. Ga Down Under en bezoek Lor's Landing. Hier woont een grote kolonie lori's die jij mag voeren. Vervolg je reis naar de tropische jungle van de Filipijnenhal en tel de losvliegende vogels die daar wonen. Ook spot je daar een mooi stukje natuur. In de Oosterse tuin zie je de grappige rode panda's en kraanvogels. Hier heb je echt het idee alsof je in china bent. Een attractie die je echt niet mag missen is de vogeldemonstratie. De verzorgers vertellen leuke weetjes en laten zien hoe vogels zich in de vrije natuur bewegen. 

Speeltuin

Een bezoek aan de speeltuin mag zeker niet ontbreken. Klim en klauter op de verschillende toestellen en ontdek de hoge glijbanen. Stap in een bootje en vaar over de jungle-rivier of laat je skills zien op de megatrampoline. Ook is er een grote overdekte speeltuin met een speelhal, een spookhuis, een draaimolen en botsauto's. 

Eten en drinken

In Vogelpark Avifauna kun je uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren in het a la carte restaurant van Van der Valk Avifauna. Reserveer bijvoorbeeld een Live Cooking brunch- of dinerbuffet. Voor de kleinere trek kun je een lekkere snack halen bij De Lepelaar, Cuba terras en blokhot de Billabong. 

Rederij

Maak je dag compleet en doe een rondvaart door het Groene Hart van Zuid-Holland met Rederij Avifauna. Uitstekend te combineren met je bezoek aan het vogelpark. Kijk voor meer informatie op de website van Van der Valk Avifauna. 

Extra korting

Met een gezinsabonnement ontvang je veel extra kortingen op andere pretparken en dierentuinen in Nederland. Onderstaande kortingen gelden voor kalenderjaar 2017. 
• 1 x gratis entree bij Julianatoren, Monkey Town Gouda en Park Tivoli.

• 1 x 50% korting op Apenheul, Dierenpark Amersfoort, Avonturenpark Hellendoorn, Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, Madurodam en Linnaeushof

• Korting op alle NVD dierentuinen

• 50% korting op een rondvaart

• 50% korting voor een introducé Avifauna

• Altijd 10% korting bij de restaurants op het park

• Korting op het Live Cooking buffet en kinderfeestjes

Kijk voor voor meer informatie op Avifauna.nl.
Lees meer
 • Je ontvangt de vouchers na betaling direct per e-mail.
 • De vouchers vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
 • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
 • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
 • Annuleren is alleen mogelijk indien dit in de Algemene Voorwaarden staat vermeld.
 • Tijdens je eerste bezoek dien je een aantal gegevens mee te nemen. Deze informatie vind je op de voucher.
 • Kijk op de website van Avifauna voor de actuele informatie en de openingstijden. 
Deel deze leuke veiling: