Ontmoeting met haaien, zeehonden of zeeleeuwen, kom met 2 personen naar Deltapark Neeltje Jans!

  € 156
  € 0
  100%
  Bieden.
  1. Maak een profiel aan en log in.
  2. Voer een bedrag in en klik op Bieden.
  3. Bevestig je bod.
  Autobod.

  Je hoeft de veiling niet tot het einde te volgen, je bod wordt automatisch geplaatst.

  Je biedt maximaal 1 euro hoger dan de laatste bieder waardoor je mogelijk nog voordeliger uit bent dan je ingestelde bedrag.

  1. Maak een profiel aan en log in.
  2. Voer het bedrag in dat je maximaal wil bieden en klik op autobod.
  3. Er wordt automatisch 1 euro meer geboden dan het laatste bod tot je autobod is bereikt.
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 2 personen.

  Vrouwenpolder (Faelweg 5, 4354 RB).

  Geldig t/m 30 juni 2018.

  Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

  Ontmoeting met haaien, zeehonden of zeeleeuwen voor 2 personen inclusief toegang tot Deltapark Neeltje Jans (t.w.v. € 156).

  Exclusief
  Dit arrangement is exclusief bootticket.
  Bijzonderheden
  Ontmoeting met zeeleeuwen is vanaf 1 mei ook in het water daarvoor is de ontmoeting op het land dit i.v.m. de watertemperatuur. 
   • Nog nooit was je zo dichtbij deze waanzinnige dieren! 

   • Inclusief toegang tot Deltapark Neeltje Jans. 

   • Het arrangement dichterbij zeehonden en dichterbij zeeleeuwen is incl. je eigen exclusieve foto.

   • Tijdens het arrangement zwemmen met haaien krijg je een exclusieve rondleiding achter de schermen van het Bluereef Aquarium.

   • € 7,50 parkeerkosten.

   Deltapark Neeltje Jans

   Een gezellig dagje uit met familie of vrienden? Kom dan naar het leukste themapark van Zeeland. Hier kan de hele familie zich een dag lang vermaken. Bij Neeltje Jans kun je alles leren over water en ermee spelen. Kom de zeehondenshow bekijken, glijden van de waterglijbaan, spetteren op de waterspeelplaats of loop eens door de grote walviswereld en trotseer een orkaanstorm! In de vakanties worden er spectaculaire roofvogelshows gehouden. Even uitrusten? Neem dan plaats in het gezellige restaurant. In het Deltapark vind je ook verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. Kortom, maak een dagje vrij en kom met familie en/of vrienden naar Deltapark Neeltje Jans!

   Interactie met dieren

   Ontmoeting met zeeleeuwen:
   Tijdens het programma 'Dichterbij Zeeleeuwen' leer je van alles over het gedrag van zeeleeuwen. De dierenverzorgers leggen uit hoe een training nu eigenlijk in zijn werk gaat. Je mag ze zelf opdrachten laten uitvoeren en vanaf 1  mei (i.v.m. watertemperatuur) mag je ze zelfs aanraken in het water en een visje voeren. Tijdens dit arrangement maakt de fotograaf een foto van dit speciale moment. 

   Dichterbij zeehonden:
   Tijdens het programma 'Dichter bij Zeehonden' leer je van alles over de leefwijze van zeehonden, je krijgt een kijkje in de keuken en quarantaine van het zeehondenverblijf. Natuurlijk mag je ook een visje voeren en maakt de fotograaf een foto van dit speciale moment. 

   Zwemmen met haaien:
   Tijdens het programma 'Zwemmen met haaien' ga je onder professionele begeleiding zwemmen tussen haaien! In een speciaal ontworpen duikkooi kun je de waanzinnige dieren van dichtbij bewonderen én voeden! Daarnaast krijg je een exclusieve rondleiding achter de schermen van het Bluereef Aquarium Zeeland.

   Delta Experience

   De Delta Experience is een indrukwekkende 3D animatie in een panorama die de bezoeker de allesverwoestende kracht van het water laat ervaren. Het is het verhaal van de grootste naoorlogse natuurramp in Nederland. Je krijgt een indruk van wat zich afspeelde in Zeeland in de nacht van 31 januari 1953. Een historische gebeurtenis waar geen beelden van bestaan. Zie en ervaar hoe de golven van de Noordzee delen van Nederland wegvagen. Als de storm gaat liggen, verschijnt een waterval van archiefbeelden. Je ziet de schade van de ramp, maar ook de daaropvolgende wederopbouw van Zeeland en de bouw van de Deltawerken. De educatieve voorstelling waarschuwt de bezoeker voor de dreiging van het water: zullen de Deltawerken ons in de toekomst ook nog kunnen beschermen?

   WalvisWereld

   Ga naar de expositie WalvisWereld en leer meer over walvissen en dolfijnen. Bewonder onder andere een walvissenskelet van 22 meter!

   Waterpark

   Geniet van waterpret in het geweldige waterpark! Roetsj van de waterglijbaan, creëer je eigen waterval, verleg de loop van een beekje en pomp water weg. 

   Kijk voor meer informatie op de website van Deltapark Neeltje Jans.

   Lees meer
   • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
   • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
   • Je voucher is je bewijs van betaling. Print deze uit en neem hem mee. 
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden. 
   • Het is noodzakelijk om te reserveren, de contactgegevens vind je op de voucher. 
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen