Ticketveiling.nl

  Met 2 personen naar het Koninklijke Burgers' Zoo!

  € 47
  € 0
  100%
  € 5 administratiekosten
  Het is (bijna) meivakantie en daarom betaal je vandaag geen administratiekosten op deze veiling! Win en betaal vandaag je veiling om te profiteren van deze actie. De actie is alleen geldig op 24 april en geldt alleen op alle meivakantie uitjes. Lees voor meer informatie hier de actievoorwaarden.

  Geldig voor 2 personen.

  Arnhem (Antoon van Hooffplein 1, 6816SH).

  Geldig tot 1 april 2020. De tickets zijn niet geldig van 2 juli t/m 31 augustus 2019.

  Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

  Ga met 2 personen op avontuur in Burgers' Zoo, ter waarde van € 47 in Arnhem.

  Voor de prijs die je per persoon betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 extra vouchers per veiling.
   • Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo! 

   • Ontdek de mooiste dieren in de gigantische onderwaterwereld.

   • De dierentuin heeft verschillende gebieden zoals de Safari, Mangrove, Desert, Rimba, Bush en Ocean. 

   • Burgers' Zoo heeft de grootste overdekte Mangrove ter wereld.

   • In Burgers’ Ocean leeft het grootste koraalrif in aquaria buiten Australië.

   • Het dierenpark heeft verschillende restaurants waar je kunt genieten van een hapje en drankje.

   • Vernieuwde buitenspeeltuin!

   • Betaald parkeren, bij de kassa kun je een parkeerkaart kopen voor € 6. 
   Beoordeling TripAdvisor.nl
   4,5 van de 5 sterren

   "Geweldig mooie dierentuin" - jhoorn30

   14 oktober 2018 - "Een dierentuin waar de dieren bovenaan staan zoals het hoort.
   Mooi aangelegd en goed verzorgt. We komen zeker terug."


   "Prachtige dierentuin" - hvwjet
   13 oktober 2018 - "Vandaag op 13 okt naar burgers Zoo geweest wat een prachtige dag met zomers weer, heerlijk om in de zon door het park te lopen met de herfstkleuren in de bossen heel mooi. Wat een schoon en net park is dit, goed aangegeven mooi aangelegd goed zichtbare dieren. Mooie wandelpaden en leuke zitjes en bankjes waarbij je ook naar de dieren kunt kijken. Het mooiste vonden wij de Mangrove het nieuwste overdekte deel. Zodra je hier binnen treed vliegen en alle soorten vlinders om je heen, echt heel veel en prachtige soorten mijn favoriet de grote blauwe Morfo was ook zeer goed vertegenwoordigd echt een sprookje om te zien. Ook de mangrove zelf was heel mooi aangelegd, met de zeekoeien die ruim rond kunnen zwemmen en kleine krabben en vogels het is het paradijs. Omdat we het zo mooi vonden zijn we toen we het hele park hadden gezien nog een keer hierheen gegaan en het blijft magisch. Voor mij is dit de mooiste dierentuin van nederland. Wat ook leuk was deze week was er ook een invasie van dinosaurussen, door het hele park zag je bewegende en geluiden makende dinosaurussen heel leuk gedaan."

   "Zeer mooi" - vosser

   22 september 2018 - "Wat mij betreft is dit de mooiste dierentuin van Nederland. Het park is onderverdeeld in verschillende thema's wat het erg afwisselend maakt en je kunt je makkelijk een hele dag vermaken in dit park."

   Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor.
   Lees meer

   Over Burgers' Zoo


   Bij Burgers’ Zoo beleef je ongetwijfeld een geslaagd dagje weg! Ontdek de mooiste dieren in de gigantische onderwaterwereld, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder gieren in de woestijn. Het dierenpark heeft verschillende gebieden waarin de dieren in hun natuurlijke omgeving leven. Bewonder o.a. breedlipneushoorns in Burgers’ Safari, diamantslangen in Burgers’ Desert, zeekoeien in Burgers’ Mangrove, tijgers in Burgers’ Rimba, kaaimannen in Burgers’ Bush en haaien in Burgers’ Ocean.

   Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar je als bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt. 

   Parkeren
   Burgers’ Zoo heeft een groot parkeerterrein direct naast de hoofdingang. Bij de kassa kun je een parkeermunt à € 6 kopen.

   Openbaar vervoer


   Reizen van en naar Burgers' Zoo is zeer gemakkelijk met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt bus lijn 3 vanaf station Arnhem naar Burgers' Zoo. Bovendien stap je met deze bus recht voor de deur van het park uit. Stippel je volledige route uit op de website van 9292

   Kijk voor meer informatie op de website van Burgers' Zoo.

   Lees meer
   • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
   • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
   • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de voucher. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
   • Kijk op de website van Burgers' Zoo voor de actuele informatie en de openingstijden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen