Geniet van 250 jaar Kerstcircus Haarlem!

  € 65
  € 0
  100%
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 2 personen.

  Haarlem, Burgemeester Reinaldapark (Reinaldapad, 2033 SX).

  Keuze uit meerdere data, zie beschikbare opties.

  Na het winnen van de veiling ontvang je de officiële e-tickets uiterlijk een week voor de show per e-mail van Eventim.

  2 tribune B tickets voor Kerstcircus Haarlem, ter waarde van € 65.

  Bijzonderheden

  Let op: Rond de betaling op tijd af voor het kiezen van jouw gewenste datum. De officiële e-tickets ontvang je na betaling van de veiling uiterlijk een week voor de show per e-mail van Eventim.
  De prijs is inclusief servicekosten.

  Voor de prijs die je voor de gewonnen voucher betaalt, kun je extra vouchers bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5,- administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om voor maximaal 10 personen bij te kopen!
   • Kom naar het ongelofelijke 250e jubileum van Kerstcircus Haarlem!

   • Met artiesten die in de voetsporen van hun beroemde ouders treden, is het thema dit jaar 'The Next Generation'.

   • De mooiste combinatie van oud en nieuw circus in 1 adembenemende voorstelling.

   • De dieren in het circus worden met veel zorg, liefde en vrijheid verzorgd en getraind.

   • Met foodtrucks, een kinderboerderij en een hoop fun!

   • Per datum zijn er maar een bepaald aantal tickets beschikbaar.

   250 jaar Kerstcircus Haarlem

   Geniet in deze dynamische circusshow van een enorm aanbod aan disciplines: Clownerie, acrobatiek, illusies, en natuurlijk ontbreken de dieren niet, dat moet zo lang mogelijk blijven, op voorwaarde dat het dierenwelzijn centraal staat. Ook dit jaar trekt Kerstcircus Haarlem alles uit de kast om aan de eisen en verwachtingen van het veranderende publiek te voldoen.

   Wat kan je verwachten bij dit ongelofelijke 250ste jubileum? Een show van 2,5 uur gevuld met niks anders dan waanzinnige acts! Tradities zijn natuurlijk belangrijk, daarom zal het eerste gedeelte van de show ook volledig gericht zijn die traditie. Wat houdt dat in? Denk aan een paardenshow waarmee een hommage wordt gegeven aan de grondlegger van het circus: Philip Astley, die 250 jaar geleden begon met een paardenshow en al snel combinaties maakte met acrobatiek en clownerie.Natuurlijk mag het traditionele van de vliegende trapeze, waarbij acrobaten schijnbaar zonder moeite met de zwaartekracht door de lucht vliegen, niet ontbreken. Als je we dan toch in de zenuwslopende acts zitten, ervaar je een spannende hoogdraad act met de familie Camadi. Een echte nagelbijter! Natuurlijk vind je hier ook andere luchtacrobatiek, parterre acrobatiek en een jongleeract met quick change. Na de pauze krijgt de show een volledig modern jasje. Aanschouw de schoonheid van drones terwijl zij een magische lichtvoorstelling geven. Als je dacht dat dat het was, wacht dan maar totdat je ziet hoe het lichtspel wordt versterkt met een lasershow met prachtige ledkostuums en luchtacrobatiek. Wat ook weer opnieuw is uitgevonden: een act met een Cyr, een ijzeren hoepel met op afstand bestuurde led verlichting, nooit eerder vertoond in Europa. Hier past ook de razendsnelle act bij van een moderne illusionist. En dat is nog maar een greep uit het programma van het Kerstcircus Haarlem!

   Bereikbaarheid


   Het Burgemeester Reinaldapark is makkelijke te bereiken met het openbaar vervoer. Van Station Haarlem hoef je maar 12 minuten de bus te nemen waarna je al bij het park staat. Plan je reis van tevoren via 9292. Kom je met de auto? Parkeren kan om de hoek en zal worden aangegeven met borden.

   Kijk voor meer informatie op de site van Kerstcircus Haarlem
   Lees meer
   • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
   • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
   • De vouchers zijn niet jouw officiële entreebewijs. Na het winnen van de veiling ontvang je de officiële e-tickets uiterlijk een week voor de show per e-mail van Eventim.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen