Een kijkje achter de schermen van Schiphol!

  € 31
  € 0
  100%
  Bieden.
  1. Maak een profiel aan en log in.
  2. Voer een bedrag in en klik op Bieden.
  3. Bevestig je bod.
  Autobod.

  Je hoeft de veiling niet tot het einde te volgen, je bod wordt automatisch geplaatst.

  Je biedt maximaal 1 euro hoger dan de laatste bieder waardoor je mogelijk nog voordeliger uit bent dan je ingestelde bedrag.

  1. Maak een profiel aan en log in.
  2. Voer het bedrag in dat je maximaal wil bieden en klik op autobod.
  3. Er wordt automatisch 1 euro meer geboden dan het laatste bod tot je autobod is bereikt.
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 2 personen.

  Luchthaven Schiphol.

  Geldig tot 31 december 2018.

  Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

  2 reguliere tickets voor Schiphol Behind the Scenes tour van 1 uur (t.w.v. € 31).

  Voor de prijs die je betaalt kun je extra vouchers voor 2 personen bijkopen. Je hoeft maar 1 keer administratiekosten te betalen.
   • Kom op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen.

   • Laat je verrassen en ontdek hoe Schiphol werkt!

   • Mis niks door de videobeelden en foto's die in de bus afgespeeld worden.

   • Stap in de bus, kijk om je heen, luister aandachtig en ontdek!

   • Reserveren op basis van beschikbaarheid.

   Beoordeling TripAdvisor
   Cijfer: 3,5 van 5

   “Een kijkje achter de schermen van Schiphol” – Yoteun
   10 maart 2017 – “Een leuk kijkje achter de schermen van Schiphol. Je krijgt van alles te horen over verschillende locaties op het vliegveld. In de bus wordt een video getoond met alle wetenswaardigheden en een virtuele tour. Zelfs op een dag met slecht weer is dit leuk om te doen. Het is leuk voor groot en klein. Je hebt goede mogelijkheid om mooie foto's te maken.”

   “Toch doen!” - VSBT

   3 maart 2017- “Na alle slechte beoordelingen gedacht om dit toch te skippen ... gelukkig niet gedaan ... erg interessant om te zien hoe Schiphol in elkaar zit, hoe groot het is en de geschiedenis te horen. Ook leuk om te horen en dan te begrijpen hoe het opstijgen en landen van vliegtuigen werkt. Je zit een uur in de bus met uitleg via tv en de buschauffeur vult dit aan. Daarna nog even op het Panoramadek geweest ... een paar leuke uurtjes doorgebracht op Schiphol.”

   “Interessant en gezellig” - Brammati
   1 december 2016  - “Samen met mijn vader een rondje Schiphol gedaan met de bus van Schiphol behind the scènes. Leuk om eens van een andere kant Schiphol te zien en flink wat informatie over te horen. Door middel van videoschermen in de bus krijg je informatie en filmpjes te zien, en daarnaast vertelt de chauffeur ook nog het een en ander. Vergeet je paspoort niet, anders geen toegang!”

   Kijk voor alle reviews op TripAdvisor.
   Lees meer

   Schiphol Behind the Scenes tour (nl)

   Heb je altijd al willen weten hoe Schiphol, de grootste luchthaven van Nederland, werkt? Je hoeft niet te vliegen om te ervaren dat er op de luchthaven veel gebeurt. Dat kan namelijk ook, met de Schiphol Behind the Scenes tour.

   Luchthaven Schiphol

   De luchthaven Schiphol verwelkomt jaarlijks tientallen miljoenen mensen die naar Schiphol komen om te vliegen, vliegtuigen te bekijken, te ontspannen, te shoppen of om te werken. Er komt een hele hoop bij kijken om alle vliegtuigen, passagiers en werknemers in de juiste banen te leiden. Zoveel, dat je feitelijk kunt stellen dat Schiphol een kleine stad is. Het werk op Schiphol ligt haast nooit stil, dag en nacht wordt er gewerkt om alles goed te organiseren. Laat je verrassen, ontdek hoe Schiphol werkt en wat er allemaal bij komt kijken om al die miljoenen passagiers af te handelen.

   De Tour

   De Schiphol Behind the Scenes tour laat zien wat er allemaal wel niet gebeurt op een luchthaven. De Schiphol Behind the Scenes multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. De tour brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet kan komen. Hierbij kun je denken aan de brandweer, de sneeuwvloot, de grote hangars, het platform op Schiphol Oost en nog veel meer. Doordat je met de tour langs deze locaties rijdt, zie je met eigen ogen hoe alles in zijn werk gaat. Ter aanvulling worden er videobeelden en foto's op schermen in de bus getoond, zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Verhalen zijn trouwens niet het enige wat je te horen krijgt maar kom dat zelf ervaren en: Beleef Schiphol van heel dichtbij!
   De totale tour duurt iets langer dan een uur.

   Openbaar vervoer of met de auto
   Schiphol is goed bereikbaar zowel met het OV als met de auto. Mocht je met de auto komen kan je het beste bij de reservering een parkeerkaart kopen voor € 10. Hiermee kan je de gehele dag parkeren bij de luchthaven. Voor de tour meld je je bij de balie op Schiphol Plaza. Kijk voor meer informatie op de website van  Schiphol behind the scenes.

   Lees meer
   • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
   • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
   • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Annuleren is alleen mogelijk indien dit in de Algemene Voorwaarden staat vermeld.
   • Het is noodzakelijk om te reserveren, de contactgegevens vind je op de voucher.
   • Kijk op de website van Schiphol behind the scenes voor de actuele informatie en openingstijden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen
   Deel deze leuke veiling: