Ticketveiling.nl

2 eerste rang tickets voor The Classic Christmas Concert!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Voor 2 personen (bijkopen mogelijk).

Amsterdam - Het Koninklijk Concertgebouw (Concertgebouwplein 10, 1071 LN).

Geldig op donderdag 26 december 2019 om 20:15 uur (tweede kerstdag).

Je ontvangt de tickets uiterlijk een dag voor het concert van Eventim.

1e rang tickets voor 2 personen voor The Classic Christmas Concert in Het Koninklijk Concertgebouw, ter waarde van € 148 in Amsterdam.

Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten. Zolang de voorraad strekt, is het mogelijk om een maximum van 6 tickets bij te kopen.
  • 1e rang tickets in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam!

  • Fantastisch uitje voor tijdens 2e Kerstdag.

  • Een gevarieerd programma.

  • Herkenbare kerstliedjes.

  • Onder leiding van dirigent Raymond Janssen.

  • Mozart Orchestra uit Kiev; een orkest van zeer hoge kwaliteit.

  • Leuk voor zowel jong als oud.

  • Beperkt aantal tickets beschikbaar.

  The Classic Christmas Concert

  Dit bijzondere kerstconcert is dé ultieme familievoorstelling voor op 26 december, Tweede Kerstdag. Een geweldig concert, voor zowel jong als oud, gepresenteerd in Het Concertgebouw in Amsterdam. Met kerstklassiekers als ‘Jingle Bells’ en ‘O Holy Night’ wordt dit een iconische kerstklassieker die je nooit meer zal vergeten. De muzikanten van het beroemde Mozart Orchestra uit Kiev, onder leiding van Nederlander Raymond Janssen, zullen een spectaculaire show verzorgen waarbij het kerstgevoel volledig naar boven komt. Een perfect uitje om te doen op Tweede Kerstdag. 

  Het échte kerstgevoel 

  ‘The Classic Christmas Concert’ is een veelzijdig en gevarieerd kerstconcert. De kerstnummers zijn zorgvuldig uitgezocht door dirigent Raymond Janssen. Hij wordt dan ook een specialist in dit genre genoemd. De afgelopen jaren heeft hij onderdeel uitgemaakt van gigantische concertreeksen, zoals het ‘Ave Maria-kerstconcert’ en ‘A Christmas Carol Concert’. De meest iconische kerstliedjes ter wereld worden onder zijn leiding uitgevoerd door het beroemde Mozart Orchestra uit Kiev. Het prestigieuze Concertgebouw is dan ook de perfecte locatie om dit concert bij te wonen. Een echt kerstgevoel, leuk voor jong en oud!

  Gevarieerd en veelzijdig programma

  Er staat een gevarieerd en veelzijdig programma klaar voor jullie. Het spraakmakende ‘Bloemen duet’, komt bijvoorbeeld terug. Dit na vele aanvragen vanuit bezoekers. Deze prachtige stemmen zullen de ruimte doen vullen met herkenbare kerstliederen. Ook de ‘Meditation van Massenet’ zijn er weer bij. Indrukwekkende vioolsolo’s die een hoofdrol aannemen in vele liederen. ‘The Classical Christmas’ is een boeiende reis langs alle bekende kerstliedjes. Dit orkest is van zeer hoge kwaliteit en Janssen is dan ook een specialist op het gebied van Oost-Europese topmusici. Een spectaculaire avond die je echt niet wil missen. De musici weten het publiek tijdens dit concert namelijk meteen te overtuigen met de overweldigende muziek!
  Lees meer
  • Je ontvangt je betalingsbewijs voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • Let op je voucher is niet je entreebewijs maar je bewijs van betaling.
  • Je ontvangt de officiële entreetickets uiterlijk 1 dag voor het concert per e-mail vanuit Eventim.
  • Je geeft toestemming om je gegevens eenmalig ter beschikking te stellen aan Eventim t.b.v. het verzenden van de kaarten.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.