Ticketveiling.nl

  Ga met 2 personen naar het theater: Bureau Sport XXL!

  € 59
  € 0
  100%
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 2 personen.

  Koninklijk Theater Carré Amsterdam - (Amstel 115 / 125 ,1018 EM Amsterdam).

  Geldig op woensdag 29 mei 2019 om 20:00 uur.

  Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

  2 tickets voor de geweldige theatervoorstelling van Bureau Sport XXL met Frank Evenblij en Erik Dijkstra in het Koninklijk Theater Carré, ter waarde van € 59 in Amsterdam.

  Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra vouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 4 vouchers per veiling.
   • Bekend door het succes van tv en theater!

   • Gepresenteerd door Frank Evenblij en Erik Dijkstra!

   • Je bent als publiek onderdeel van de show.

   • Vertrouwde en smaakvolle elementen zoals: 'de verhoorwagen' en 'meedoen met'.

   • Betaald parkeren.

   Bureau Sport XXL
   Een sportprogramma waarbij Frank Evenblij en Erik Dijkstra op een ludieke manier de sport met je doornemen. Het is afwisselend, prikkelend, satirisch, kritisch, actueel en nostalgisch. Als publiek ben je onderdeel van de show en kan je meedoen met het vermakelijke theaterstuk!

   In 2017 is de overstap gemaakt van tv naar theater. Inmiddels heeft het duo meer dan 20 theatervoorstellingen tot een succes weten te maken. Hierbij hebben zij maar ook het publiek een fantastische avond! In het theater komen de prachtige verhalen van het duo aan bod die de tv-shows net niet hebben gehaald. Met veel liefde en plezier wordt dit op een entertainrijke manier overgebracht. 

   Als sportliefhebber of als liefhebber van komedie ben je hier aan het juiste adres. Scoor hier voordelig jouw tickets voor een vermakelijke woensdagavond!


   Koninklijk Theater Carré

   Het Koninklijk theater Carré ligt in het centrum van Amsterdam. Je kan het theater goed bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Rondom Carré zijn verschillende parkeergarages. Wij raden aan om een parkeerkaart bij Q-Park online te bestellen voor € 12,50 maar let op: er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

   Ben je van plan om met het openbaar vervoer te gaan reizen, kijk dan op 9292.nl voor de actuele reistijden naar het Koninklijk theater Carré.

   Lees meer
   • Na betaling word je automatisch doorgezet naar de site van NTK (Nationale Theaterkassa).
   • Je ontvangt jouw officiële tickets via de NTK (Nationale Theaterkassa) nadat je de betaling hebt voldaan. Je tickets ontvang je uiterlijk 28 mei.
   • Print je e-tickets uit en neem deze mee op de dag van de voorstelling.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen