Geniet van de geweldige rockopera Jesus Christ Superstar!

  € 149
  € 0
  100%
  Bieden.
  1. Maak een profiel aan en log in.
  2. Voer een bedrag in en klik op Bieden.
  3. Bevestig je bod.
  Autobod.

  Je hoeft de veiling niet tot het einde te volgen, je bod wordt automatisch geplaatst.

  Je biedt maximaal 1 euro hoger dan de laatste bieder waardoor je mogelijk nog voordeliger uit bent dan je ingestelde bedrag.

  1. Maak een profiel aan en log in.
  2. Voer het bedrag in dat je maximaal wil bieden en klik op autobod.
  3. Er wordt automatisch 1 euro meer geboden dan het laatste bod tot je autobod is bereikt.
  € 5 administratiekosten

  Geldig voor 2 personen

  ArenA Boulevard 590 (1101 DS, Amsterdam)

  Verschillende data

  Je ontvangt de vouchers uiterlijk een dag voor de voorstelling van Eventim.

  2e rang tickets voor 2 personen voor Jesus Christ Superstar! (t.w.v. € 149)

  Inclusief
  Inclusief reserveringskosten van € 5,50 per ticket.
  Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra vouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 8 vouchers per veiling.
   • Geniet van het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de ijzerksterke teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley!

   • Een ongelofelijke rockopera tijdens de Paasweek.

   • Zie Ted Neeley schitteren in de rol van zijn leven!

   • Ook zullen een aantal bijzondere gasten, die binnenkort bekend worden gemaakt, acte de présence geven.

   • De populaire rockopera vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas.

   • Beleef het aangrijpende verhaal dat nog steeds eigentijds is met geweldige songs als 'I don’t know how to love him', 'Superstar' en het fenomenale 'Gethsemane'.

   • De internationale rockopera wist in Nederland meer dan 150.000 harten te veroveren!

   • De e-tickets worden later opgestuurd door Eventim.

   De rockopera met Ted Neeley komt met Pasen terug naar Nederland!

   De producenten van Jesus Christ Superstar zijn er bijzonder trots op dat ze een nieuwe Europese tournee van de rockopera mogen aankondigen voor 2018-2019. Na het overweldigende succes van Jesus Christ Superstar in Italië, Nederland en België, gaat de productie nu ook naar landen als Bulgarije, Slowakije, Spanje en Denemarken.
   Om aan de vele verzoeken van de fans na de succesvolle tournee en de sensationele finale in Ahoy, maar bovenal ook de wens van Ted Neeley zelf om terug te keren, is ook Nederland opgenomen in deze nieuwe Europese tournee.
   Ted Neeley verheugt zich erop om wederom naar Nederland te komen omdat hij ondertussen is gaan houden van de mensen, de kunst en cultuur en niet te vergeten de stroopwafels. Ondanks dat The Grand Final in Ahoy met special guests Yvonne Elliman, Barry Dennen en zelfs Sir Tim Rice, eigenlijk bedoeld was als afscheid van het Nederlandse publiek, sprak Ted na dit laatste optreden al uit dat hij het liefst zo snel mogelijk weer op de Nederlandse podia wilde terugkeren omdat het Nederlandse publiek voor hem zo hartverwarmend is en hem zoveel energie geeft.
   Jesus Christ Superstar komt voor slechts 7 voorstellingen terug naar Nederland en is van 28 maart t/m 1 april 2018 te zien in AFAS Live Amsterdam.
   In Nederland hebben intussen meer dan 150.000 enthousiaste bezoekers deze bijzondere en grootschalige Engelstalige versie van de wereldberoemde rockopera gezien, die is geregisseerd door Massimo Piparo en een interpretatie van de film uit 1973 is.
   De Engelstalige rockopera vertelt het aangrijpende verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. In een spectaculair decor, zal Ted Neeley met de wervelende cast en een fantastisch live orkest nog eenmaal te bewonderen zijn. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de ijzersterke teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring.
   De geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’ zullen wederom ongeëvenaard klinken. Dat deze uitvoering in de Paasweek plaatsvindt maakt deze rockopera tot een gedenkwaardige ervaring.
   Een unieke kans om in de Paasweek de legendarische Ted Neeley, Jezus’ uit de film ‘Jesus Christ Superstar’, in de rol van zijn leven te zien schitteren in het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice.

   Kijk voor meer informatie op de website van Jesus Christ Superstar
   Lees meer
   • Er zijn geen rolstoelplaatsen te boeken omdat deze uitverkocht zijn. Indien u met een rolstoel de voorstelling bezoekt en u heeft hiervoor niet speciaal een rolstoelplaats besteld, kunnen we niet garanderen dat u in verband met veiligheidseisen van de locatie geplaatst kunt worden.
   • Je ontvangt de e-tickets uiterlijk 1 dag voor de voorstelling per e-mail vanuit Eventim.
   • Print je e-tickets uit en neem deze mee naar AFAS Live Amsterdam. 
   • De e-tickets zijn je bewijs van betaling.
   • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
   • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
   Biedgeschiedenis:
   Er zijn nog geen bieders
   Bekijk meer biedingen