Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 8/10 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Ga genieten van het Klassieke Muziek Festival in Elburg!

€ 140
€ 0
100%
€ 5 administratiekosten

Geldig voor 2 personen.

Meerdere locaties in Elburg

20, 21, 22, 27 of 28 juni 2019. Afhankelijk van de gekozen optie.

Je ontvangt de vouchers direct na betalen per e-mail.

2 tickets voor de mooiste klassieke stukken bij het Festival Klassieke Muziek in Elburg, ter waarde van € 140.

Inclusief
 • Programmablad.
 • Meet and greet met solisten.
Wanneer je de veiling wint, kun je met het winnende bod extra vouchers bijkopen op de betaalpagina! Je betaalt hier dan maar 1 keer administratiekosten voor. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 4 vouchers per veiling.
  • In de prachtige geboorte- en woonplaats van dirigent Pieter Jan Leusink!

  • De historische binnenstad van Elburg ademt nog steeds de sfeer van de Middeleeuwen.

  • Perfect te combineren met een bezoek aan één van de musea in Elburg.

  • Met elke dag een andere voorstelling om van te genieten!

  • Prachtig en aangrijpend met gespecialiseerde musici.

  • Beperkte beschikbaarheid per optie.

  Klassieke Muziek Festival
  In de geboorte- en woonplaats van de bekende dirigent Pieter Jan Leusink, Elburg, zal ook dit jaar weer het geweldige Klassieke Muziek Festival plaatsvinden. Dit prachtige stadje, met een rijke historie, ademt nog steeds de sfeer van de Middeleeuwen. Een geweldige locatie voor de mooiste klassieke voorstellingen. Elke dag kan je genieten van weer een andere voorstelling. Ode aan Bach, Matthaus Passion - Bach, Bachs Boerencantate & Koffiecantate, Italian Barock 'n' Roll en Moscow Nights. Maak je dagje uit compleet met een bezoek aan één van de musea of historische bezienswaardigheden in Elburg.

  Ode aan Bach - Donderdag 20 juni 2019 - Grote kerk Elburg - 19.30 uur
  Vocale hoogtepunten uit de Hohe Messe, de Johannes Passion en de beroemde sopraancantate ‘Ich habe genug’. Maar ook het Concerto for Violin and Oboe in c minor, BWV 1060a zal in de Grote Kerk in Elburg akoestiek perfect klinken. De Russische violist Igor Ruhadze en de Braziliaanse hoboist Beto Caserio zullen al hun virtuositeit ten toon spreiden is deze adembenemende compositie voor zowel orkest, vioolsolo en hobosolo.

  Matthäus Passion - Bach - Vrijdag 21 juni 2019 - Grote kerk Elburg - 19.00 uur
  The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands zijn specialisten in het uitvoeren van deze compositie. Het orkest bespeelt authentieke instrumenten uit Bachs tijd. Daarnaast wordt het koor geroemd om haar dynamische maar ook expressieve klank. De zorgvuldig geselecteerde (inter)nationale solisten completeren de uitgelezen cast van het muzikale spektakel.

  Bachs ‘Boerencantate’ & ‘Koffiecantate’ - Zaterdag 22 juni 2019 Grote kerk Elburg 15.30 uur
  Geniet van de muzikale humor in de sfeervolle Grote Kerk van Elburg in het historische stadscentrum. De Grote kerk is het ultieme decor voor de uitvoering van twee humorvolle Cantates die Bach componeerde. In de Boerencantate bespot een boer samen met zijn vrouw Mieke de oneerlijke belastingontvanger Dieskau. De compositie is een echte comedia dell árte! Het stuk bestaat uit maar liefst 24 deeltjes gebaseerd op folklore dansen, liedjes en ritmes. De Boerencantate is een echte swinger, is daarnaast expressief en zelfs nauwkeurig toegesneden op de tekst.

  Italian Barock ‘n’ Roll - Donderdag 27 juni 2019 - Kloostertuin Elburg - 20.30 uur
  Extra: Vivaldi’s Vierjaargetijden!
  De prachtige Kloostertuin van het voormalig Agnietenklooster is de ultieme locatie voor Italian Barock ‚n‘ Roll. Tijdens intieme duetten van componisten Händel en Vivaldi brengen Olga Zinovieva en Sytse Buwalda de ultieme liefde ten gehore. In de fantastische Italiaanse barok aria‘s heeft ook baroktrompettist Frank Anepool een belangrijk en groot aandeel. Concertmeester Igor Ruhadze soleert in ‘Lente‘ en ‘Zomer‘ uit Vivaldi‘s Vier Jaargetijden.

  Moscow Nights - Vrijdag 28 juni 2019 - Kloostertuin Elburg - 20.30 uur
  Sopraan Olga Zinovieva neemt de bezoekers mee naar haar geboorteland Rusland. De in Novosibirsk (Siberië) geboren sopraan vertolkt de mooiste aria’s die door haar zeer beroemde landgenoten werden gecomponeerd.  Naast de beroemde ‘Vocalise’ van Rachmaninoff kunt u ook genieten van ‘Rossignol’ (De Nachtegaal) van Alabiev, waarbij de sopraanstem klinkt als een heuse nachtegaal. Ook heel bijzonder en teder is het ‘Maria’s Wiegenlied’ uit Tsjaikovski’s opera ‘Mazeppa’. Concerto for Coloratura Soprano’ van Glière is zelfs zo spectaculair en bijna nooit live te horen vanwege de buitengewoon hoge moeilijkheidsgraad. Het orkest is voor deze concerten speciaal uitgebreid met een volledig blazerssectie.

  Lees meer
  • Tijdens de betaling dien je een keuze te maken voor de data en locatie van het concert.
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij Mijn veilingen.
  • De voucher is jouw bewijs van betaling, print deze uit en neem jouw voucher mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
  • Rolstoelplaatsen telefonisch te reserveren via 0525 - 684819.
  Biedgeschiedenis:
  Er zijn nog geen bieders
  Bekijk meer biedingen