Ticketveiling.nl

Speel een spannende lasergame bij De Voltage!

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere veilingen? Stel een veilingalert in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle veilingen

Geldig voor 6 personen.

Tilburg (Groenstraat 139-391, 5021 LL).

Geldig t/m 15 september 2017.

Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

Lasergame voor 6 personen bij De Voltage (t.w.v. € 60).

Voor de prijs die je per voucher betaalt, kun je extra vouchers voor 6 personen bijkopen! Je betaalt maar 1 keer administratiekosten.
  • De grootste lasergame area van Noord-Brabant!

  • Er zijn meerdere verdiepingen, rook- en lichteffecten en er wordt gebruik gemaakt van het nieuwste lasergame systeem. 

  • Een lasergame is leuk voor jong en oud. 

  • Leuk om te combineren met de andere activiteiten van De Voltage. 

  • Je kunt je auto gratis parkeren bij De Voltage. 

  • Reserveren op basis van beschikbaarheid. 
  Beoordeling TripAdvisor.nl
  4 van de 5 sterren

  "Leuke dag" - Nena M
  6 februari 2017 - "Leuke dag gehad! We hebben eerst het lasergamen gedaan en toen gekart. Beiden waren heel erg goed verzorgd en ook goed geholpen door de medewerkers."

  "Lasergame en kart voor het hele gezin, een aanrader!" - MMPDingenouts
  5 januari 2017 - "Wij zijn met ons eigen en het gezin van vrienden (9p) als groep gaan karten en lasergamen. Van A tot Z prima georganiseerd en begeleid. Zoals vaker omschreven is het er druk,maar wij houden daar wel van. Tilburgse gezelligheid op één van de meest nostalgische plekken van Brabant. Vooral de prettige omgang door het personeel maakt dat we binnenkort weer teruggaan met een vriendengroep."

  "De kids hebben genoten en de volwassenen ook!" - Mieke-v-G
  2 december 2016 - "Wij hebben een combi gedaan van lasergamen, bowlen en karten. Dag was gepland voor de kids maar de volwassenen waren zeker zo enthousiast. Personeel is vriendelijk. Alles is perfect geregeld. Klein (heel klein) minpuntje: wij wilden er lunchen maar de kaart is zeer beperkt. Alleen tosti's, friet/kroket/frikandel en mini pizza's."

  Kijk voor alle reviews op de website van TripAdvisor
  Lees meer

  Lasergame


  Op zoek naar een leuk uitje om met je vrienden, familie of collega's te doen? Dan is een lasergame een aanrader! Tijdens het 12 minuten durende spel duik en ren je om de laserstralen van anderen, ondertussen schiet je zelf op de spelers van de tegenpartij. Hoe spannend is dat! Iedere rake laserstraal levert je punten op, maar als je zelf wordt geraakt, gaan er helaas weer punten vanaf. Aan het einde van de game wordt bekend gemaakt wie de meeste punten heeft. Zullen jullie als winnaars het speelveld verlaten?

  Area en het nieuwe lasersysteem


  De Voltage heeft de grootste lasergame area van Noord-Brabant! De area heeft meerdere verdiepingen, spannende rook- en lichteffecten en het nieuwste lasergame systeem. Door het professionele systeem kun je na het spel inzien hoe vaak je geraakt bent en door wie je geraakt bent. Daarbij wordt de beste schutter van de groep bekend gemaakt. 

  De Voltage

  Het indoor entertainmentcentrum biedt 50 activiteiten onder 1 dak. Je kunt een lasergame perfect combineren met activiteiten zoals karten, paintballen en bowlen. Er is keuze genoeg om een gezellige dag weg te beleven bij De Voltage.

  Auto en openbaar vervoer


  De Voltage heeft een grote parkeerplaats waar je je auto gratis kunt parkeren. Reis je met het openbaar vervoer? Neem vanaf Centraal Station Tilburg bus 1 richting Goirle en stap uit bij de Voltstraat. Vanaf hier is het maar een paar minuten lopen naar De Voltage. Check je volledige route op 9292

  Kijk voor meer informatie op de website van De Voltage
  Lees meer
  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Het is noodzakelijk om te reserveren, de contactgegevens vind je op de voucher.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Annuleren is alleen mogelijk indien dit in de Algemene Voorwaarden staat vermeld.
  • Kijk op de website van De Voltage voor de actuele informatie en de openingstijden.