Mix van 4 prachtige mediterrane fruitbomen!

Ben je op zoek naar wat planten om je tuin op te vrolijken? Betaal niet teveel! Koop met korting deze mediterrane fruitboompjes! Bieden vanaf € 1!

Mix van 4 prachtige mediterrane fruitbomen!

Ben je op zoek naar wat planten om je tuin op te vrolijken? Betaal niet teveel! Koop met korting deze mediterrane fruitboompjes! Bieden vanaf € 1!
Ben je op zoek naar wat planten om je tuin op te vrolijken? Betaal niet teveel! Koop met korting deze mediterrane fruitboompjes! Bieden vanaf € 1!

De veiling

  • Verzending binnen 10 werkdagen na betaling.

De veiling

Mix van 4 fruitboompjes van 25-40 cm hoog (t.w.v. € 69,95).

Gebruikersvoorwaarden

  • Je ontvangt het product op het adres uit je profiel. Het is mogelijk om een afleveradres door te geven tijdens de betaling.
  • Je product wordt automatisch verzonden na betaling.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • De plantenset is uitgesloten van herroepingsrecht i.v.m. versproduct.
  • Indien het product beschadigd geleverd wordt, dient Ticketveiling.nl hier door middel van een foto binnen 14 dagen van op de hoogte gesteld te worden. Wanneer er inderdaad sprake is van schade, wordt er een nieuw exemplaar opgestuurd.

Meer informatie

Mix van 4 mediterrane fruitboompjes
Heb je niet heel veel verstand van het opkweken van planten? Geen zorgen, de planten worden geleverd met instructies voor de verzorging. Zodra de planten afgeleverd zijn kunnen ze direct opgepot worden. De planten prefereren een plek uit de wind en in de zon, ze zijn namelijk gewend aan een mediterraan klimaat. De olijf- en vijgenboom zijn winterhard, maar de eerste jaren moet je ze nog wel even beschermen tegen de vorst. De citroen- en sinaasappelboom zijn niet winterhard, maar geven wel een heerlijk geurende bloesem. Van de citroen-, olijf- en sinaasappelboom kun je het hele jaar genieten, ze zijn namelijk groenblijvend. De vijgenboom verliest in de herfst zijn blad en krijgt in het voorjaar nieuwe knoppen. 

Citroenboom
De citroenboom is een groene plant met prachtige gele vruchten. Een volgroeide citroenboom heeft ongeveer een hoogte van 140 cm en is het gehele jaar bladhoudend. De vruchten van de citroenboom zitten boordevol vitamine C en kunnen in veel gerechten gebruikt worden als smaakmaker. Verdraagt veel zon en is niet winterhard.

Olijfboom 'Olea europea'
Deze plant heeft een dikke stam met een groene kroon en is vruchtdragend. Een volgroeide olijfboom heeft ongeveer een hoogte van 400 cm. De boom hoeft in principe niet gesnoeid te worden, maar kan elk jaar geknot worden. Belangrijk om te weten is dat een olijfboom nooit 2 maal aan dezelfde tak vruchten draagt. Wil je dus graag veel vruchten? Dan is het noodzakelijk om de takken die vorig jaar vruchten hebben gegeven terug te nemen. Verdraagt veel zon en is na een aantal jaar winterhard.

Vijgenboom 'Ficus carica'
Een plant met fris groen blad en een zeer smaakvolle vrucht. Een volgroeide vijgenboom heeft ongeveer een hoogte van 100 cm. Deze plant kan je het beste snoeien in de maand oktober, hij heeft dan namelijk een periode van rust. Verdraagt zon en halfschaduw. De vijgenboom verliest in de herfst zijn blad en is winterhard.

Sinaasappelboom
Een plant met een frisse groene kroon en feloranje vruchten. Een volgroeide sinaasappelboom heeft ongeveer een maximale hoogte van 800 cm! De sinaasappelboom geeft in de maand april heerlijke vruchten, de voor ons welbekende sinaasappel. Koop je sinaasappels niet meer in de supermarkt, maar kweek ze zelf! Verdraagt zon en halfschaduw en is niet winterhard.

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden.

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.