Welkom op de nieuwe website

  Lees hier hoe de nieuwe website werkt

  De nieuwe website van Ticketveiling.nl
  De website van Ticketveiling.nl is geheel in een nieuw jasje gestoken. Om gebruik te maken van de nieuwe website hebben we de volgende punten voor je op een rij gezet. Waar kan je namelijk je gegevens terugvinden en hoe bied je mee op de nieuwe website? We lopen stap voor stap door de belangrijkste punten heen.


  Feedback?
  Wanneer je tijdens het gebruik van de nieuwe website iets tegen komt wat volgens jou anders of veel beter kan dan horen we het graag! Via 'feedback' aan de zijkant van de website kun je direct jouw feedback over de betreffende pagina doorgeven. Wanneer je op 'feedback' klikt opent er een nieuw scherm. Geef in dit scherm aan wat je van de nieuwe website vindt. Vervolgens kun je jouw opmerking over de betreffende pagina invullen en de stappen verder volgen.

  Feedback buttonFeedback wat vind je van de nieuwe Ticketveiling.nl websiteFeedback geven over Ticketveiling.nl
    
  Beginscherm
  Bovenin vind je alles wat nodig is om te starten. Je kunt direct zoeken naar veilingen door een zoekwoord in de zoekbalk in te vullen. Naast de zoekbalk (rechts bovenin) zie je een menu wat het eenvoudig maakt om direct naar je favorieten, je profiel en de klantenservice te gaan.
  Start-nieuwe-website-TicketVeiling.nl

  Categorieën en acties
  Op de homepagina zie je direct onder de zoekbalk een groot roze menu. In dit menu vind je de SALE veilingen, de Laatste kans veilingen, de Nieuwste veilingen en Alle veilingen. In het grijze menu onder 'categorieën' staan alle hoofdcategorieën van Ticketveiling.nl uitgeklapt. Wanneer je op één van de hoofdcategorieën klikt opent er een lijst met subcategorieën. Ongeacht op welke pagina je bent (bijvoorbeeld in een veiling) kun je altijd eenvoudig de categorieën zien. 

  Positie van categorieën op Ticketveiling.nl


  Inloggen
  Het poppetje staat voor je profiel. Als je (nog) niet bent ingelogd zie je bij het poppetje een grijze stip staan. Als je vervolgens drukt op het poppetje kom je terecht op een scherm om in te loggen of een nieuw profiel aan te maken. Zodra je bent ingelogd verandert de grijze stip in een groene stip. Je ziet dan ook direct bij je favorieten hoeveel favorieten je hebt opgeslagen.
       
  Inlogscherm nietingelogdInloggen bij Ticketveiling.nl2
  Wanneer je bent ingelogd kun je bij profiel je gegevens terugvinden. Wanneer je op je profiel klikt krijg je een scherm te zien waarin je 'Mijn Ticketveiling.nl', 'Mijn gegevens' en 'Mijn veilingen' kunt terugvinden.

  'Mijn Ticketveiling.nl' is je eigen omgeving waar je snel toegang hebt tot je belangrijkste informatie. Bij 'Mijn gegevens' vind je al je persoonlijke gegevens zoals je adresgegevens, je inloggegevens en je voorkeur voor berichtgeving. Bij 'Mijn veilingen' vind je je gewonnen veilingen, je laatste biedingen maar ook je openstaande betalingen en gewonnen voucher(s).
  Inlogscherm Ticketveiling.nl

  Favorieten
  Onder het hartje vind je je favorieten veilingen. Met deze nieuwe functie 'Mijn favorieten' kun je heel eenvoudig al je favoriete veilingen opslaan. Je favoriete veilingen worden onthouden in je profiel zodat je ze bij het opnieuw inloggen op Ticketveiling.nl weer eenvoudig kunt vinden. Je kenmerkt een veiling als je favoriet door rechts bovenin op het hartje te klikken.
  Jouw favorieten bij Ticketveiling.nl2

  Bieden
  Klik op een veiling wanneer je een bod wil uitbrengen. Je kom terecht op de veilingpagina en je ziet rechts de bied en autobod knop staan. Onder de klok waarin je de aflooptijd ziet, kun je je bod plaatsen en vervolgens klikken op bieden voor het uitbrengen van een gewoon bod of op autobod voor het uitbrengen van een autobod. 

  Boven de klok zie je waarde, huidig bod en korting staan. Bij de waarde kun je zien wat de waarde van het arrangement of product is. Bij huidig bod zie je wat momenteel het hoogste bod is wat is uitgebracht. Korting weergeeft het voordeel waar je met het huidige bod van profiteert. 
  Bod uitbrengen op Ticketveiling.nl

  Biedgeschiedenis
  Aan de rechterkant onder de biedknoppen zie je het biedschema. Hierin worden de biedingen van andere bieders weergegeven. Boven het biedschema zie je staan voor welk hoogste bod de vorige veiling eruit is gegaan. 
  Biedgeschiedenis Ticketveiling.nl

  Plus- en minpunten
  Om nog beter aan te geven waar een arrangement uit bestaat en waar je rekening mee moet houden, wordt er binnen een veiling aangegeven wat de plus- en minpunten van de veiling zijn. 
  Plus- en minpunten van een veiling op Ticketveiling.nl

  Extra bijkopen voor dezelfde prijs
  Ticketveiling.nl verkoopt in elke veiling één of twee tickets en biedt daarbij de mogelijkheid om extra tickets (tot een max. van 10) bij te kopen voor dezelfde prijs. Je wint eerst de veiling en koopt na het winnen van de veiling voor hetzelfde bod extra tickets erbij. Zo kun je vanaf nu ook met oneven aantal zoals 3 of 5 voordelig op stap! 

  Voorbeeld: Je wint voor € 10,- twee tickets voor een pretpark. In het betaalscherm kun je voor € 5,- per ticket extra tickets bijkopen. 

  Website goed bereikbaar via mobiele telefoon en elk ander apparaat
  De nieuwe website bied je de mogelijkheid om vanaf elk gewenst apparaat zonder problemen mee te bieden. De website past zich automatisch aan aan de afmetingen van je scherm. Je ervaart geen problemen meer met het openen van de website op je mobiele telefoon of tablet. Vanaf nu kun je overal waar je bent eenvoudig meebieden op de leukste uitjes en producten.