Ticketveiling.nl

Lees hier meer informatie over de gang van zaken omtrent het coronavirus
Uitleg ' Mijn favorieten'

Lees hier wat de functie mijn favorieten is

Wat is 'Mijn Favorieten'?
Ticketveiling.nl heeft een nieuwe functie: Mijn favorieten. Met de functie 'Mijn favorieten' kun je heel eenvoudig al je favoriete veilingen opslaan. Je favoriete veilingen worden onthouden in je account zodat je ze bij het opnieuw inloggen op Ticketveiling.nl weer eenvoudig kunt vinden.

Hoe maak je een veiling tot je favoriet?
Rechtsboven in de hoek van elke veilingafbeelding zie je heel licht een hartjesvorm afgebeeld staan. Dit hartje is altijd licht en wit van kleur totdat je het hartje in drukt. Zodra je het klikt op het hartje wordt het hartje roze en is deze gekenmerkt als jouw favoriete veiling. 

Wat kan ik doen met mijn favorieten veilingen?
Zodra je op het hartje hebt gedrukt bij een van de veilingen staat deze gekenmerkt als je favoriete veiling. Deze veiling wordt opgeslagen onder 'Mijn Favorieten' in je persoonlijke profiel. Zodra je bent ingelogd kun je eenvoudig terugkeren naar de lijst met je favoriete veilingen om binnen enkele klikken te kunnen meebieden. Je kunt je favorieten veilingen in de gaten houden om op het juiste manier mee te bieden.

Zit ik ergens aan vast als ik klik op 'favoriet? 
Nee je zit nergens aan vast als je het hartje in drukt. De veiling wordt alleen opgeslagen in een lijstje in je profiel zodat je eenvoudig je favoriete veilingen kunt terugvinden. Het is je persoonlijke lijstje met favoriete veilingen. 

Is een 'favoriet' ook een aankoop?
Het kenmerken van een veiling als jouw favoriet is geen aankoop. Als je je favoriete veiling wilt hebben dien je deze eerst te winnen door het hoogste bod op deze veiling uit te brengen.