Happy Hour

  Lees hier alle voorwaarden van Happy Hour

  Happy Hour

  Wat is de dagactie?

  Tijdens het Happy Hour betaal je geen administratiekosten van Ticketveiling.nl op een aantal geselecteerde veilingen. De standaard € 5 administratiekosten van Ticketveiling.nl die je bij een veiling betaalt komen tijdens het Happy Hour te vervallen op de aangegeven veilingen.

  Hoe herken ik een dagactie?
  In de categorie Happy Hour vind je de veilingen die mee doen aan de actie. Alleen bij deze veilingen is de actie Happy Hour van toepassing en betaal je geen € 5 administratiekosten. 

  Wat moet ik doen?
  Win én betaal een Happy Hour veiling en profiteer van extra voordeel! De € 5 administratiekosten van Ticketveiling.nl worden niet in rekening gebracht (mits wordt voldaan aan de voorwaarden). Let op: je dient de veiling dus op dezelfde dag binnen de aangegeven Happy Hour tijd te winnen én te betalen. Alleen dan profiteer je van de actie geen administratiekosten.


  Actievoorwaarden     Voorwaarden
  * Win en betaal je veiling binnen de aangegeven actieperiode. Alleen als je de veiling wint én betaalt binnen de aangegeven actieperiode profiteer je van de actie geen administratiekosten.
  * De korting wordt automatisch verrekend in het betaalscherm.
  * De actie is alleen geldig op de Happy Hour veilingen.
  * De actie is alleen geldig bij het betalen van de Happy Hour veilingen die binnen de genoemde actieperiode zijn gewonnen en betaald. Indien de veiling niet is gewonnen en/of betaald binnen de genoemde actieperiode of niet in de categorie Happy Hour staat dan is de actie niet van toepassing.
  * Je betaalt wel gewoon de verzendkosten indien deze van toepassing zijn. De verzendkosten staan vermeld in de veiling.
  * Er kunnen tijdens Happy Hour géén kortingscodes worden ingeleverd op de Happy Hour veiling.

  Veelgestelde vragen     Veelgestelde vragen:

  1. Waarom is de actie ‘geen administratiekosten’ niet meer geldig wanneer ik mijn gewonnen veiling later betaal? Om te profiteren van de actie geen administratiekosten dien je je gewonnen veiling op de actiedag zelf te winnen en te betalen. De actie is niet geldig bij veilingen die voor de actiedag zijn gewonnen of bij veilingen die na de actiedag worden betaald. Betaal je dus je gewonnen veiling pas één dag of later na een dag zonder administratiekosten dan betaal je ook weer de administratiekosten bij je gewonnen veiling.

  2. Waarom is de actie ‘geen administratiekosten’ niet geldig op eerder gewonnen veilingen? Om te profiteren van de actie ‘geen administratiekosten’ dien je je gewonnen veiling op de actiedag zelf te winnen en te betalen. Een veiling die één dag of eerder voor een dag zonder administratiekosten is gewonnen, voldoet niet in de voorwaarden ‘vandaag gewonnen’ en telt daarom niet mee voor de actie geen administratiekosten.  Voor deze eerder gewonnen veiling betaal je gewoon de administratiekosten.

  3. Kan ik mijn kortingscode inleveren tijdens de actie ‘geen administratiekosten’? Tijdens een dag zonder administratiekosten is het niet mogelijk om kortingscodes in te leveren. Deze optie krijg je niet te zien in het betaalscherm. De kortingscode kun je buiten de dagen zonder administratiekosten wel inleveren.

  Lees meer veelgestelde vragen.