Ticketveiling.nl

  BLACK FRIDAY

  Lees hier alle voorwaarden

  BLACK FRIDAY
  Geldig op 24, 25, 26 en 27 november 2017.


  Wat is de actie?

  Het is Black Friday en daarom profiteer je van extra korting! Je betaalt van vrijdag 24  t/m maandag 27 november geen € 5 administratiekosten van Ticketveiling.nl op ALLE producten en fashionitems. De standaard € 5 administratiekosten van Ticketveiling.nl die je bij een veiling betaalt komen te vervallen op de aangegeven actieveilingen. 

  Hoe herken ik de actie?
  De Black Friday en Cyber Monday actie is alleen geldig op alle product- en fashionveilingen. Ga naar de categorie producten, fashion of BLACK FRIDAY om te zien welke veilingen deelnemen aan deze actie. Ook herken je de actie aan de overlay op de veilig, de vermelding op de homepage. De actie wordt aangekondigd via onze website, social media en nieuwsbrief.

  Wat moet ik doen?
  Win én betaal je veiling binnen de aangegeven actieperiode en profiteer van extra voordeel! De € 5 administratiekosten van Ticketveiling.nl worden niet in rekening gebracht (mits wordt voldaan aan de voorwaarden). Let op: je dient de veiling dus op dezelfde dag te winnen én te betalen. Alleen dan profiteer je van de dagactie geen administratiekosten.


  Actievoorwaarden     Voorwaarden
  * Win en betaal je veiling binnen de aangegeven actieperiode. Alleen als je de veiling wint én betaalt binnen de aangegeven actieperiode profiteer je van de actie geen administratiekosten.
  * De korting wordt automatisch verrekend in het betaalscherm.
  * De actie is alleen geldig op alle product- en fashionveilingen.
  * De actie is alleen geldig bij het betalen van de product- en fashionveilingen veiling die binnen de genoemde actieperiode zijn gewonnen en betaald. Indien de veiling niet is gewonnen en/of betaald binnen de genoemde actieperiode of niet een product- of fashionveiling is dan is de actie niet van toepassing.
  * Je betaalt wel gewoon de verzendkosten indien deze van toepassing zijn. De verzendkosten staan vermeld in de veiling.
  * Er kunnen tijdens de actie géén kortingscodes worden ingeleverd op de product- en fashionveilingen veiling.
  * Er kan op een dag waarbij er geen administratiekosten worden gerekend niet gekozen worden voor de betaalmethode 'handmatig overmaken'. Er kan op alleen gebruik gemaakt worden van de volgende betaalmethodes: iDeal, VISA, MasterCard, American Express, Wensbon, Ticketveiling.nl cadeaukaart, VVV cadeaukaart en ippies.

  Veelgestelde vragen     Veelgestelde vragen:

  1. Waarom is de actie ‘geen administratiekosten’ niet meer geldig wanneer ik mijn gewonnen veiling een dag later betaal? Om te profiteren van de actie geen administratiekosten dien je je gewonnen veiling op de actiedag zelf te winnen en te betalen. De actie is niet geldig bij veilingen die voor de actiedag zijn gewonnen of bij veilingen die na de actiedag worden betaald. Betaal je dus je gewonnen veiling pas één dag of later na een dag zonder administratiekosten dan betaal je ook weer de administratiekosten bij je gewonnen veiling.

  2. Waarom is de actie ‘geen administratiekosten’ niet geldig op eerder gewonnen veilingen? Om te profiteren van de actie ‘geen administratiekosten’ dien je je gewonnen veiling op de actiedag zelf te winnen en te betalen. Een veiling die één dag of eerder voor een dag zonder administratiekosten is gewonnen, voldoet niet in de voorwaarden ‘vandaag gewonnen’ en telt daarom niet mee voor de actie geen administratiekosten.  Voor deze eerder gewonnen veiling betaal je gewoon de administratiekosten.

  3. Kan ik mijn kortingscode inleveren tijdens de actie ‘geen administratiekosten’? Tijdens een dag zonder administratiekosten is het niet mogelijk om kortingscodes in te leveren. Deze optie krijg je niet te zien in het betaalscherm. De kortingscode kun je buiten de dagen zonder administratiekosten wel inleveren.

  Lees meer veelgestelde vragen.