Ticketveiling.nl

Lees hier een update over de gang van zaken omtrent het coronavirus

  Firstday Funday en Super Sunday

  Lees hier alle voorwaarden van de actie geen administratiekosten

  Firstday Funday en Super Sunday

  Wat is de actie?

  Ticketveiling.nl heeft regelmatig een dag waarbij je geen administratiekosten van Ticketveiling.nl betaalt. De standaard € 5 administratiekosten van Ticketveiling.nl die je bij een veiling betaalt komen op deze dag te vervallen.

  Wanneer zijn dagen zonder administratiekosten?
  Ticketveiling.nl rekent standaard op de éérste dag van een nieuwe maand (Firstday Funday) geen administratiekosten op alle veilingen. Daarnaast heeft TicketVeiling.nl halverwege de maand een tweede dag zonder administratiekosten genaamd Super Sunday. De datum van de tweede dag zonder administratiekosten of extra dag zonder administratiekosten verschillen per maand. Om dagen waarop je geen administratiekosten betaalt niet te missen kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief en ons volgen op social media.

  Hoe herken ik de dagen zonder administratiekosten?
  De dagen waarop er géén administratiekosten worden gerekend, worden aangegeven in de veiling zelf en op de homepagina. Tevens worden de dagen waarop géén administratiekosten worden gerekend duidelijk vermeld in de nieuwsbrief en op social media.

  Wat moet ik doen?
  Win én betaal op de dag van geen administratiekosten een veiling. Let op: je dient de veiling op dezelfde dag te winnen én te betalen. Alleen dan profiteer je van de actie geen administratiekosten.


  Actievoorwaarden     Voorwaarden

  * Win en betaal je veiling op de dag van geen administratiekosten. Alleen als je de veiling wint én betaalt op de dag van geen administratiekosten profiteer je van de actie geen administratiekosten.
  * Indien je een veiling wint vóór een dag zonder administratiekosten en je wilt de veiling betalen op de dag dat Ticketveiling.nl geen administratiekosten rekent, betaal je wél gewoon de administratiekosten.
  * Indien je een veiling wint op de dag zonder administratiekosten maar je betaalt de veiling één of meerder dagen later dan betaal je gewoon de administratiekosten. Een veiling dient gewonnen én betaald te worden op dezelfde dag dat er een geen administratiekosten worden gerekend.
  * De actie geen administratiekosten wordt automatisch verrekend in het betaalscherm.
  * Je betaalt wel gewoon de verzendkosten indien deze van toepassing zijn. De verzendkosten staan vermeld in de veiling.
  * Er kunnen op een dag waarbij er geen administratiekosten worden gerekend géén kortingscodes worden ingeleverd. 
  * Er kan op een dag waarbij er geen administratiekosten worden gerekend niet gekozen worden voor de betaalmethode 'handmatig overmaken'. Er kan op een dag zonder administratiekosten alleen gebruik gemaakt worden van de volgende betaalmethodes: iDeal, VISA, MasterCard, American Express, Wensbon, Ticketveiling.nl cadeaukaart, VVV cadeaukaart en ippies.

  Veelgestelde vragen     Veelgestelde vragen:

  1. Waarom is de actie ‘geen administratiekosten’ niet meer geldig wanneer ik mijn gewonnen veiling een dag later betaal? Om te profiteren van de actie geen administratiekosten dien je je gewonnen veiling op de actiedag zelf te winnen en te betalen. De actie is niet geldig bij veilingen die voor de actiedag zijn gewonnen of bij veilingen die na de actiedag worden betaald. Betaal je dus je gewonnen veiling pas één dag of later na een dag zonder administratiekosten dan betaal je ook weer de administratiekosten bij je gewonnen veiling.

  2. Waarom is de actie ‘geen administratiekosten’ niet geldig op eerder gewonnen veilingen? Om te profiteren van de actie ‘geen administratiekosten’ dien je je gewonnen veiling op de actiedag zelf te winnen en te betalen. Een veiling die één dag of eerder voor een dag zonder administratiekosten is gewonnen, voldoet niet in de voorwaarden ‘vandaag gewonnen’ en telt daarom niet mee voor de actie geen administratiekosten.  Voor deze eerder gewonnen veiling betaal je gewoon de administratiekosten.

  3. Kan ik mijn kortingscode inleveren tijdens de actie ‘geen administratiekosten’? Een dag zonder administratiekosten is het niet mogelijk om kortingscodes in te leveren. Deze optie krijg je niet te zien in het betaalscherm. De kortingscode kun je buiten de dagen zonder administratiekosten wel inleveren.

  Lees meer veelgestelde vragen.


  Lees meer informatie - Ticketveiling.nl    Uitleg van begrippen

  • Administratiekosten: De administratiekosten zijn de kosten die je aan Ticketveiling.nl betaalt om het veilingproces af te handelen. Het veilingproces bestaat onder andere uit het verwerken van je betaling en het zo snel mogelijk in orde maken van de verzending van je vouchers en/of product.

  • Dag zonder administratiekosten: De dag zonder administratiekosten is een dag waarop je geen administratiekosten betaalt bij de veilingen op Ticketveiling.nl.

  • Firstday Funday: De Firstday Funday is de eerste dag van een nieuwe maand waarbij Ticketveiling.nl geen administratiekosten rekent op alle veilingen.

  • Super Sunday: De Super Sunday is de tweede administratie loze dag in een maand. Deze tweede dag zonder administratiekosten vindt meestal plaatst op een zondag halverwege de maand.