Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 8.1 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Blogpost | Roy 

Dit zijn dé planten die je wil hebben...


De natuur waar we in leven is ons dierbaar. We hebben het nodig om te overleven. Het hebben van bloemen en planten in je huis heeft vele voordelen. Naast het feit dat het er kleurrijk en goed uitziet, is het ook nog eens een verademing in je huis… letterlijk! Planten in je huiskamer zorgen namelijk voor een schonere lucht en een hoger zuurstofgehalte, waardoor je opgewekter en frisser in het huis leeft.

abba-the-show-gezichten
  1    Bonsai boom (盆栽)

Bonsai is de traditionele Japanse kunstvorm over het kweken van miniatuurbomen in potten. Een bijzonder plantje met het uiterlijk van een volgroeide boom in een klein potje. Met dit boompje op je bureau of in de vensterbank creëer je een heerlijke zen sfeer op je werkplek of in je huis. Omdat het aantal burn outs flink aan het stijgen is en een zen-omgeving kan helpen, staat dit speciale boompje op nummer 1 in de lijst van DE bloemen en planten van 2019.

Bekijk de Bonsai veiling


abba-the-show-paars-groen
  2    Palmbomen

Haal de tropen in huis met machtig mooie palmbomen. Palmbomen zijn gemakkelijk in onderhoud en kunnen goed overleven in het Nederlands klimaat. Deze planten kun je zowel buiten als binnen zetten. Palmbomen kunnen functioneren zowel als woondecoratie alsmede tuindecoratie. Er zijn veel verschillende soorten palmen te verkrijgen, hieronder geven we een selectie van de topkwaliteit palmen.


Bekijk de palmboom veilingen


abba-the-show-zingen
  3    Luchtzuiverende planten

Je hebt sierplanten en werkplanten. Deze soort plant is het alle twee. Sierlijke luchtzuiverende planten zorgen voor een frissere lucht alsmede decoratie voor in het kantoor of bij jouw thuis. Luchtzuiverende planten nemen schadelijke stoffen uit de lucht op en breken die direct af. Ook zorgen zij voor zuurstof en een verbetering van de luchtvochtigheid. Zo bevind jij je in een schonere en frisse omgeving. De lucht kan wel wat zuivering gebruiken, daarom staat deze soort op nummer 3 in de lijst van DE bloemen en planten van 2019.
Bekijk de luchtzuiverende plant veiling


abba-the-show-concert
  4    Olifantsoor (Alocasia Macrorrhiza)

De Alocasia Macrorrhiza wordt ook wel ‘olifantsoor’ genoemd. Deze tropsiche kamerplant heeft enorme bladeren en is ontzettend gemakkelijk in verzorging. Veel water en wat kunstmest laat deze plant extreem snel groeien. Deze reusachtige plant kan je zowel binnen als buitenhuis plaatsen. De olifantsoor behoort volgens ons tot de bloemen en planten van 2019. 

Bekijk de olifantsoor veiling

abba-the-show-zwaaien
  5    Varens
 

Varens zijn een groep van vaatplanten. Op zoek naar een mooie kamerplant ten behoeve van niet alleen je woondecoratie, maar ook luchtzuivering? Dan zijn varens de planten voor jou. Naast het zuiveren van schadelijke stoffen uit de lucht, dienen deze mooie planten ook nog als luchtverfrisser. Ook verbeteren deze planten door het verdampingsproces de luchtvochtigheid. Deze plant is daarom zeker niet te missen in het lijstje van DE bloemen en planten van 2019.

Bekijk de varens veilingenDit is onze selectie van DE bloemen en planten van 2019. Denk aan de voordelen van het hebben van bloemen en planten binnenshuis of buiten in de tuin en aarzel geen moment. Wij hebben een selectie van planten voor u klaar staan. Klik op de button hieronder voor het overzicht. 

PLANTEN EN TUIN VEILINGEN