Dagactie

  Lees hier alle voorwaarden van de dagactie

  Dagactie

  Wat is de dagactie?

  Tijdens een dagactie betaal je geen administratiekosten van Ticketveiling.nl op een specifieke veiling. De standaard € 5 administratiekosten van Ticketveiling.nl die je bij een veiling betaalt komen tijdens een dagactie te vervallen op de aangegeven actie veiling. 

  Hoe herken ik een dagactie?
  Een dagactie waarbij er geen administratiekosten van Ticketveiling.nl op een specifieke veilingen worden gerekend, worden aangegeven op de homepagina en in de veiling zelf. Tevens wordt de dagactie kenbaar gemaakt via onze nieuwsbrief en social media.

  Wat moet ik doen?
  Win én betaal de dagactie veiling en profiteer van extra voordeel! De € 5 administratiekosten van Ticketveiling.nl worden niet in rekening gebracht (mits wordt voldaan aan de voorwaarden). Let op: je dient de veiling dus op dezelfde dag te winnen én te betalen. Alleen dan profiteer je van de dagactie geen administratiekosten.


  Actievoorwaarden     Voorwaarden
  * Win en betaal je veiling binnen de aangegeven actieperiode. Alleen als je de veiling wint én betaalt binnen de aangegeven actieperiode profiteer je van de actie geen administratiekosten.
  * De korting wordt automatisch verrekend in het betaalscherm.
  * De actie is alleen geldig op de dagactie veiling.
  * De actie is alleen geldig bij het betalen van de dagactie veiling die binnen de genoemde actieperiode zijn gewonnen en betaald. Indien de veiling niet is gewonnen en/of betaald binnen de genoemde actieperiode of niet de dagactie is dan is de actie niet van toepassing.
  * Je betaalt wel gewoon de verzendkosten indien deze van toepassing zijn. De verzendkosten staan vermeld in de veiling.
  * Er kunnen tijdens de actiedag géén kortingscodes worden ingeleverd op de dagactie veiling.
  * Er kan op een dag waarbij er geen administratiekosten worden gerekend niet gekozen worden voor de betaalmethode 'handmatig overmaken'. Er kan op alleen gebruik gemaakt worden van de volgende betaalmethodes: iDeal, VISA, MasterCard, American Express, Wensbon, Ticketveiling.nl cadeaukaart, VVV cadeaukaart en ippies.

  Veelgestelde vragen     Veelgestelde vragen:

  1. Waarom is de actie ‘geen administratiekosten’ niet meer geldig wanneer ik mijn gewonnen veiling een dag later betaal? Om te profiteren van de actie geen administratiekosten dien je je gewonnen veiling op de actiedag zelf te winnen en te betalen. De actie is niet geldig bij veilingen die voor de actiedag zijn gewonnen of bij veilingen die na de actiedag worden betaald. Betaal je dus je gewonnen veiling pas één dag of later na een dag zonder administratiekosten dan betaal je ook weer de administratiekosten bij je gewonnen veiling.

  2. Waarom is de actie ‘geen administratiekosten’ niet geldig op eerder gewonnen veilingen? Om te profiteren van de actie ‘geen administratiekosten’ dien je je gewonnen veiling op de actiedag zelf te winnen en te betalen. Een veiling die één dag of eerder voor een dag zonder administratiekosten is gewonnen, voldoet niet in de voorwaarden ‘vandaag gewonnen’ en telt daarom niet mee voor de actie geen administratiekosten.  Voor deze eerder gewonnen veiling betaal je gewoon de administratiekosten.

  3. Kan ik mijn kortingscode inleveren tijdens de actie ‘geen administratiekosten’? Tijdens een dag zonder administratiekosten is het niet mogelijk om kortingscodes in te leveren. Deze optie krijg je niet te zien in het betaalscherm. De kortingscode kun je buiten de dagen zonder administratiekosten wel inleveren.

  Lees meer veelgestelde vragen.