Ticketveiling.nl

Lees hier meer informatie over de gang van zaken omtrent het coronavirus
corona-info-mail

Update: gang van zaken omtrent het coronavirus

Geüpdatet op: dinsdag 24 maart.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn onder meer pretparken, dierentuinen, uitjes, horeca en theaters voorlopig gesloten. Wij doen er alles aan om de gevolgen van deze maatregel voor jullie tot een minimum te beperken. Ons team werkt dag en nacht om je zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.

Geldigheid vouchers
Heb je een voucher voor een evenement dat niet doorgaat of een attractie die gesloten is? Wij nemen contact met je op met alle informatie die je nodig hebt voor de afwikkeling van je aankoop. Vanzelfsprekend garandeert Ticketveiling.nl in samenwerking met de aanbieder een passende oplossing. Je hoeft geen contact met ons op te nemen en krijgt vanzelf bericht. Dit geldt nadrukkelijk alleen voor evenementen en attracties die voor een specifieke datum zijn verkocht binnen de periode tot en met 6 april. Veel van onze aanbiedingen zijn langer geldig. Deze vouchers behouden vanzelfsprekend hun geldigheid en kunnen niet worden geannuleerd of geruild. De geldigheid van een aanbieding vind je terug in het overzicht van je gewonnen veilingen of op de vouchers. Voor de meest actuele openingstijden verwijzen we je graag naar de website van de aanbieder zelf.

100% betrouwbaar
Alle aanbiedingen die op dit moment op Ticketveiling.nl staan, zijn extra lang geldig of niet specifiek aan een datum gebonden. Je kunt dus met een gerust hart meebieden op bijvoorbeeld een leuk uitje voor de zomervakantie of een product. Denk aan bijvoorbeeld sieraden, huishoudelijke producten of extra voordelige tickets voor een pretpark. Wij garanderen dat de aangeboden diensten en producten conform de aanbieding worden geleverd. Geen zorgen dus. We zijn je ook tijdens de corona crisis van dienst met een veelzijdig aanbod. Zoals altijd extra voordelig en 100% betrouwbaar. Je kunt op ons rekenen.

We staan voor je klaar
Heb je ondanks het bovenstaande vragen over een aanbieding of gewonnen voucher? Verder is de klantenservice van Ticketveiling.nl je graag van dienst. Zoals je zult begrijpen is het extra druk en daardoor kunnen wachttijden iets langer oplopen dan je van ons gewend bent door externe omstandigheden. We adviseren je daarom om vooral gebruik te maken van de e-mail en de chatfunctie. De klantenservice van Ticketveiling.nl is 7 dagen per week bereikbaar. We staan voor je klaar!

We komen er samen doorheen
Wij wensen iedereen veel sterkte in deze lastige tijden. Pas extra goed op elkaar en let op je gezondheid. Neem de aanwijzingen van het RIVM in acht en volg de actualiteit. We hopen dat deze periode snel achter ons ligt. Ticketveiling.nl maakt jouw vrije tijd graag nóg leuker dus scoor nu alvast - extra voordelig - je tickets voor dagjes uit. Iets leuks om weer naar uit te kijken. We komen er samen doorheen.


Vragen & antwoorden