Ticketveiling.nl

corona-info-mail

Update: gang van zaken omtrent het coronavirus

Geüpdatet op: vrijdag 15 mei.
Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn onder meer pretparken, dierentuinen, uitjes, horeca en theaters lange tijd gesloten geweest. Langzaam aan gaan de eerste dagjes uit weer open. 

Geldigheid vouchers
Veel van onze veilingen zijn momenteel extra lang geldig en behouden vanzelfsprekend hun geldigheid. Heb je onlangs via Ticketveiling.nl een voucher(s) aangeschaft voor een dagje uit? Je bent of wordt dan door ons per e-mail geïnformeerd over de te nemen stappen. De meeste parken die de deuren op korte termijn weer gaan openen, gaan werken met reserveringen. Dit doen ze om grip te houden op het aantal bezoekers in het park en te zorgen dat je zo veilig mogelijk het park kan bezoeken. In de e-mail die je van ons ontvangt, staan exact de stappen die je moet volgen om jouw gewonnen voucher(s) een dag en/of tijd te reserveren.

Reserveren
In de e-mail die van ons ontvangt, staat stap voor stap vermeld wat je moet doen om te reserveren. Let wel goed op dat als je een dag en/of tijd reserveert je dit achteraf niet meer kunt wijzigen. Je kiest 1 vaste dag en/of tijd en dit is dan ook het moment waarop jij het dagje uit kunt gaan bezoeken. Samen met de aanbieders werken we hard om ervoor te zorgen dat iedereen met gewonnen voucher(s) kan gaan reserveren. We zijn echter wel afhankelijk van de beschikbare capaciteit. Het kan dus voorkomen dat jouw gewenste dag en/of tijd niet meer beschikbaar is of je even moeten wachten tot de capaciteit is aangevuld. We hopen op je begrip.

Maatregelen
Alle dagjes uit die langzaam aan de deuren weer openen, houden zich uiteraard aan de algemene regels rondom het coronavirus. Vrijwel alle dagjes uit hebben zelf ook extra maatregelen genomen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Kijk voor de informatie over deze extra maatregelen op de website van de aanbieder zelf. Hier vind je altijd de meest recente informatie terug.

Bereikbaarheid
Heb je ondanks bovenstaande informatie nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice. De meest actuele openingstijden vind je hier terug. Zoals je zult begrijpen is het momenteel extra druk en daardoor kunnen wachttijden iets langer oplopen dan je van ons gewend bent. We doen dag en nacht ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te informeren. We hopen op je begrip!

Vragen & antwoorden