Een onvergetelijke dag in Disneyland® Paris incl. retour vervoer!

Dagtocht naar Disneyland® Paris voor 1 persoon bij Ticketveiling.nl. Mis deze dagje uit veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting!

Keuze uit verschillende aankomstdagen en opstapplaatsen.

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden.

De veiling

De veiling

 • Voor 1 persoon (bijkopen mogelijk).
 • Je dient de vouchercode te verzilveren op basis van beschikbaarheid. Alle details vind je op de voucher na het winnen van de veiling. Bekijk de actuele beschikbare dagen onder het kopje ´bijzonderheden´.
 • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.

De veiling

Een dagtocht voor 1 persoon met een luxe touringbus naar het magische Disneyland® Paris en beleef een onvergetelijke tijd, ter waarde van €189,99.

Extra tickets bijkopen voor dezelfde prijs

Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten.

Bijzonderheden

Let op: Je bent in Disneyland op de datum die je boekt, je vertrekt in de avond/nacht ervoor. 

Bekijk hier de actuele beschikbaarheid.
Bekijk hier de verschillende opstapplaatsen- en tijden.

Gebruikersvoorwaarden

 • Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.
 • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
 • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
 • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
 • Op de voucher staat alle benodigde informatie en een link naar het online boekingssysteem. De actuele beschikbaarheid vind je onder het kopje ´meer info´.
 • De voucher is niet te gebruiken i.c.m. andere acties en is niet inwisselbaar voor contanten.
 • Na aankoop dien je te reserveren via de website.
 • De originele prijs is gebaseerd op de adviesprijs.
 • Na reservering bij TravelBerry gelden de TravelBerry annuleringsvoorwaarden
 • Na het ontvangen van de voucher dien je zo spoedig mogelijk te reserveren om de beschikbaarheid te kunnen garanderen.

Meer info

Dagtocht Disneyland® Paris

Laat je betoveren door de magie van Disneyland® Paris en beleef een onvergetelijke tijd! Tijdens deze dagtocht wordt je door een schitterende touringcar naar Disneyland® Paris gebracht, het leukste attractiepark van Europa. Hier kun je kiezen of je bij het Disneyland® Park naar binnen wilt of liever het Walt Disney Studios® Park wilt verkennen. Liever allebei? Dat kan ook! Na een dag vol attracties en magie keer je weer terug naar Nederland per touringcar.

Hoe ziet jouw dag eruit?
In de vroege ochtend word je opgehaald een opstapplaats naar keuze waarna de reis verder gaat naar Parijs. Eenmaal in Parijs aangekomen, krijg je eerst een korte stadstour door de stad. Hierna gaan we verder naar Disneyland® Paris, waar je maar liefst 12 uur lang vrije tijd hebt!

Zodra je de hoge poorten betreedt, het sprookjesachtige roze kasteel voor je ligt en één van de bekende figuren je begroet, begint jouw magische dag in het wereldberoemde Disneyland® Paris. Geniet met het hele gezin van deze betoverende plek en bezoek de talloze shows, parades en spectaculaire attracties. Ontmoet Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pinokkio, Winnie de Poeh en andere Disney helden.

Je bent letterlijk beland in een betoverende en magische wereld! Voor elk seizoen is er voor iedereen, jong en oud, een overvloed aan plezier en vermaak. Nog dromerig van alle magie keer je terug naar Nederland in de luxe touringcar onder het genot van een drankje.

Entree park naar keuze
Disneyland® Paris bestaat uit twee parken, namelijk het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. Zodra de touringcar je voor de deur van het park afzet, zul je toch echt een keuze moeten maken: ga je voor de attracties of voor de studio's? Wil je ze liever alle twee bezoeken? Dan kan je upgraden naar beide parken!

De touringcar
TravelBerry beschikt over zeer luxe touringcars met elk een ervaren chauffeur en reisleider(s). Deze reis maakt TravelBerry uniek door er een ervaring aan toe te voegen. De touringcars zijn voorzien van een toilet, een keuken, TravelBerry Menu, televisies en een on-board cam voor de veiligheid.

Eenmaal aan boord is het tijd om te ontspannen en te genieten van je reis. De reisleiding en chauffeur zorgen ervoor dat de reis soepel verloopt en jij uitgerust aankomt op je bestemming.  Heb je zin in iets lekkers tijdens de reis? Bestel gerust een (warm) drankje of een lekkere (warme) versnapering of vers broodje. Wat wil je nog meer?

Bekijk hier de actuele beschikbaarheid.

Locatie

oulevard de Parc
77700
Routebeschrijving

Foto's

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt TicketVeiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.
Hiermee kun je veilingen delen via social media en kunnen wij constant de gebruikerservaring optimaliseren.