Populair

2 tickets voor Phantasialand Wintertraum!

Een magische winterwereld met attractiepret, wondermooie wintershows, een kerstmarkt, schaatsbaan en winterse lekkernijen dat is Phantasialand Wintertraum, het beste winter-event van Duitsland! Om deze magische winterdroom voor de hele familie compleet te maken is heel Phantasialand prachtig gedecoreerd en verlicht met miljoenen lampjes. Voor iedereen is er genoeg te ontdekken. Rookburgh en F.L.Y. zijn ook geopend, zelfs tot -10°C! 

Bruhl, Duitsland

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden.

De veiling

De veiling

 • 2 tickets voor Phantasialand Wintertraum, t.w.v. € 109.
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar. Let op: je moet hiervoor wel een gratis ticket reserveren. Op de betaalpagina kun je de gratis kinderticket aanvinken.
 • Geldig voor een bezoekdatum vanaf 20 november 2021 t/m 23 januari 2022.
 • Let op: per datum is er een beperkt aantal tickets beschikbaar, zie kalander voor de beschikbare data. Reserveer snel, voordat jouw datum volgeboekt is! 
 • Locatie: Brühl - Duitsland (Berggeiststraße 31-41, 50321).

Beschikbaarheid

Wat te verwachten

 • Een magische winterwereld met attractiepret, wondermooie wintershows, een kerstmarkt, schaatsbaan en winterse lekkernijen dat is Phantasialand Wintertraum.
 • De achtbanen Taron en Raik zijn zelfs bij temperaturen tot -10°C geopend!
 • Ontdek de nieuwe wereld Rookburgh waar de droom van vliegen uitkomt in F.L.Y.: ’s werelds eerste en langste Flying Launch coaster!
 • Maak rondjes op de schaatsbaan. 
 • Het beste winter-event van Duitsland!
 • Onvergetelijk dagje uit voor de hele familie.
 • Je vindt Phantasialand net over de grens in Duitsland, in Brühl (bij Keulen).

Goed om te weten

 • We adviseren je zo spoedig mogelijk de betaling af te ronden en je datum te reserveren om eventuele teleurstelling te voorkomen.
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar. Let op: je moet hiervoor wel een gratis ticket reserveren. Op de betaalpagina kun je de gratis kinderticket aanvinken.
 • Maximaal 8 vouchers per profiel.
 • Phantiasialand Wintertraum is geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur. Kijk hier voor de actuele openingstijden.

Bijzonderheden

 • Let op: vanaf donderdag 13-01-2022 zal de 2G plus regeling (gevaccineerd/genezen plus een recente negatieve test) in heel Phantasialand worden toegepast. Voor iedereen vanaf 16 jaar die naast het vaccinatiebewijs geen bewijs van een boostervaccinatie of bewijs van genezing binnen de afgelopen 3 maanden kan aantonen geldt dat aanvullend een recente negatieve test benodigd is om toegang te krijgen tot het park. Voor kinderen t/m 6 jaar geldt een uitzondering op deze toelatingsbewijzen. Voor kinderen van 7 tot en met 15 jaar volstaat een recente negatieve coronatest. Voor meer informatie over de exacte benodigde toelatingsbewijzen kijk op: https://www.phantasialand.de/nl/coronamaatregelen/.

 

 

 

 

 

 

 

Gebruikersvoorwaarden

 • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
 • De voucher(s) vind je terug in je profiel bij je gewonnen veilingen of klik op ‘tickets’ in de app.
 • Je voucher(s) is je betalingsbewijs. 
 • Als je de veiling wint, ben je verplicht deze te betalen.
 • De voucher(s) is niet te gebruiken i.c.m. andere acties en is niet inwisselbaar voor contanten.
 • Let op: het reserveren van een datum is verplicht! Zie hiervoor de beschikbare opties.
 • Bij het betreden van het park verklaren bezoekers zich akkoord met het parkreglement en de extra hygiëne en afstandsregels, te vinden op www.phantasialand.nl. 
 • Lees hier de maatregelen omtrent het coronavirus die Phantasialand heeft genomen om een bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.
 • Kijk op de website van Phantasialand voor de actuele informatie en openingstijden.

Meer info

Phantasialand Wintertraum

Phantasialand Wintertraum: het beste winter-event van Duitsland!

Een plek waar je eigen winterse dromen werkelijkheid worden. Een plek waar je met de hele familie van de ene verbazing in de andere valt en daarbij samen de meest onvergetelijke momenten beleeft. Een plek vol attractiepret, showspektakel en een zee van licht. Welkom in Phantasialand Wintertraum! Vanaf 20 november 2021 tot en met 23 januari 2022 wordt Phantasialand omgetoverd tot een magische winterwereld waar miljoenen fonkelende lichtjes het prachtig gedecoreerde park doen schitteren. Beleef met de hele familie de hartverwarmende wintersfeer van Phantasialand Wintertraum, het beste winter-event van Duitsland. Geniet samen van de levendige atmosfeer van de typisch Duitse kerstmarkt en laat je verleiden door de heerlijk geuren van ontelbare winterse specialiteiten. Maak rondjes op de schaatsbaan en geniet daarna gezellig van een heerlijke glühwein bij de warmte van een knisperende vuurkorf. De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de verschillende kinderattracties, mama en papa kunnen samen met hun bengels in de vele familieattracties en ook de echte waaghalzen kunnen hun adrenalineniveau naar ongekende hoogtes brengen. Op drie na zijn alle attracties gewoon geopend, zelfs tot -10°C!

Ontdek de nieuwe wereld Rookburgh en beleef de attractie F.L.Y.: 's werelds eerste en langste flying launch coaster. Een compleet nieuwe achtbaan beleving, waarin je liggend op je buik de vrijheid van vliegen ervaart!

Maak een wandeling door de prachtige themawereld Klugheim. Raas met TARON, de snelste en langste multi-lanceerachtbaan ter wereld, met een duizelingwekkende snelheid over de verraderlijke ravijnen en kolkende lavastromen van een titanische vulkaanlandschap. Stap in RAIK, de snelste familieboomerang ter wereld! Ga in Mexico op een spannende expeditie door de oude Mayatempels van Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld, en geef je daarna over aan de meermaals bekroonde inverted coaster Black Mamba ... als je durft. Ontdek het nieuwe Rookburgh: maak een reis in de tijd en laat de droom van vliegen uitkomen in F.L.Y., s´werelds eerste flying launch coaster ter wereld. Daag daarna je vrienden en familieleden uit in Maus au Chocolat en toon voor eens en voor altijd wie de allerbeste is. Daarnaast zijn er spectaculaire wintershows vol van zang, emotie en acrobatiek welke jong en oud versteld doen staan!

Kijk voor meer informatie op de website van Phantasialand.

Locatie

Berggeiststraße 31-41
50321 Bruhl
Routebeschrijving

Foto's

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.
Hiermee kun je veilingen delen via social media en kunnen wij constant de gebruikerservaring optimaliseren.