4 tickets voor Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren!

4 tickets voor Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren bij Ticketveiling.nl. Mis deze dagje uit veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting!

Apeldoorn (Amersfoortseweg 35, 7313 AC).

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden.

De veiling

De veiling

  • Voor 4 personen (bijkopen mogelijk).
  • Geldig t/m 27 oktober 2019.
  • Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail.

De veiling

4 tickets voor een griezelig dagje uit bij Kinderpretpark Julianatoren, ter waarde van € 100 in Apeldoorn.

Extra tickets bijkopen voor dezelfde prijs

Voor de prijs die je per gewonnen ticket betaalt, kun je extra tickets bijkopen! Super voordelig, je betaalt namelijk maar eenmalig de € 5 administratiekosten.

Bijzonderheden

Kinderen van 0 t/m 1 jaar zijn gratis.
De tickets zijn geldig t/m 27 oktober 2019. 
De geldigheid van de E-tickets kunnen helaas niet (tegen bijbetaling) verlengd worden. 

Gebruikersvoorwaarden

  • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
  • De voucher(s) vind je ook in je profiel bij ‘Mijn veilingen’.
  • Je voucher is je entreebewijs. Print deze uit en neem hem mee.
  • Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag.
  • Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na het winnen van de veiling. De voucher dient ongebruikt te zijn. Lees meer informatie in de algemene voorwaarden.
  • Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren

Meer info

Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren

Het wordt deze herfst een klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren... Het is namelijk van 4 t/m 6 en van 11 t/m 27 oktober Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren. Leer dansen als een echte griezel bij Jul's Griezelfeest. Of dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles. Verkleed jezelf als heks of mummie en show je outfit op de Griezelcatwalk, je maakt daarbij kans op te gekke prijzen. Je kunt ook een tocht maken door het Griezeldoolhof waar echte griezels ronddwalen. Of spook samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia mee tijdens de theatershow 'De Spoken van Griezelstijn'! Ook hebben Dino & Dina dit jaar een eigen Halloweenshow.

Vanaf vrijdag 11 oktober kun je, als je durft natuurlijk, wandelen door het grote loopspookhuis ‘Zanzibar’…

Jul & Julia’s Halloween Openingsshow

Elke ochtend start de dag met een spetterende openingsshow met Jul en/of Julia. Zorg dat je er op tijd bij bent en dans en griezel gezellig mee. Na de show kun je ook met de muizenvriendjes, Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin op de foto.

Theatershow ‘De spoken van Griezelstijn’

In de Spookshow worden de voorbereidingen getroffen voor een groot Halloweenfeest. Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia hebben alles al klaar gemaakt, de kostuums, de spookspinnen en slijmpuppies zijn gemaakt en de uitnodigingen zijn verstuurd …. maar dan dreigt het feest toch verstoord te worden door de spoken van Kasteel Griezelstijn? Laat de spoken als sneeuw voor de zon verdwijnen en zing en dans samen met het viertal mee. 

Jul’s Griezelfeest

Jul is uitgenodigd voor een Griezelfeest dat Meneer Kaasgaaf heeft georganiseerd. Jul heeft er heel veel zin in. Hij is mooi verkleed, maar hoe dans je als een stoere griezel? Kom en spook samen met Jul mee!

Julia’s Halloween Dansles

Julia heeft zich verkleed als heks en heeft zin om samen met jullie te gaan dansen als echte griezels! Julia leert je de passen van het dansje ‘Enge Griezels’ en natuurlijk dans je de Muizendans met haar mee!

Griezelcatwalk

Het is natuurlijk heel leuk om verkleed als heks, vampier of andere griezel naar Kinderpretpark Julianatoren te komen en dan kun je meteen je outfit showen op de griezelcatwalk. Hiermee maak je wekelijks kans op de volgende te gekke prijzen:

1e prijs: Gezinsabonnement 2020
2e prijs: Jul of Julia pakket
3e prijs: DVD van de Jul & Julia TV series “Het Torenspook” en “Het Snoepjesmonster”

Opgeven kan een kwartier voor aanvang bij Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin. Zij zijn te vinden bij het Torenpodium. Succes!

Dino & Dina Halloweenshow

In deze nieuwe show ga je op een spannend en leerzaam bouwavontuur. Dino & Dina zijn dol op bouwen en doen dat het liefst de hele dag. Maar daar hebben ze wel de hulp van de kinderen bij nodig want ze weten nog niet wat ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken ze daarvoor nodig hebben? Na het bouwen is het tijd voor de enige echte… Dino & Dina dans!

Jul & Julia’s Halloween Swing & Uitzwaaifeest

Na een griezelig dagje vol speelplezier nemen Jul of Julia afscheid van alle bezoekers. Jul en Julia vertellen wat ze allemaal hebben beleefd die dag en ze zijn ook reuze benieuwd naar jullie (griezel) verhalen. Swing en dans nog één keer mee met de leukste Julianatoren liedjes. En mocht je nog niet met je muizenvriendje(s) op de foto zijn geweest, dan is dit je kans!

 Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren

Locatie

mersfoortseweg 35
7313 AC
Routebeschrijving

Foto's

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt TicketVeiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.
Hiermee kun je veilingen delen via social media en kunnen wij constant de gebruikerservaring optimaliseren.