Beleef een onvergetelijke dag bij Avonturenpark Hellendoorn!

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepark met een gemoedelijke sfeer, rijke historie, korte afstanden tussen de ruim 30 attracties en geen lange wachtrijen. Voor iedere leeftijd een dag vol avontuur!

Hellendoorn, Overijssel

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden.

De veiling

Beleef een onvergetelijke dag bij Avonturenpark Hellendoorn!

De veiling

 • 2 tickets voor Avonturenpark Hellendoorn, t.w.v. €55.
 • Entree voor 2 personen.
 • Geldig vanaf 9 april t/m 30 oktober 2022.
 • Locatie: Hellendoorn (Luttenbergerweg 22, 7447PB)

Wat te verwachten

 • Een pretpark verscholen in bossen met ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke elementen.
 • Een gezellige sfeer, rookvrije omgeving, kleine afstanden tussen de attracties en korte wachttijden.
 • Met spetterende wildwaterbanen, snelle achtbanen, een stoer piratengebied, Dreumesland voor de kleine avonturiers en nog veel meer!
 • Nieuw: Medio 2022 opent RidderStrijd: een achtbaan met draaiende karretjes, diverse haarspeldbochten en een imposante burcht als decor.
 • Tip! Leuk te combineren met Aquaventura Slidepark, een outdoor waterpark met 11 spectaculaire waterglijbanen ín Avonturenpark Hellendoorn. Tickets hiervoor zijn verkrijgbaar aan de kassa voor €3,50 per stuk. Het Slidepark kan alleen worden bezocht in combinatie met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn.

Goed om te weten

 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar en jarigen t/m 12 jaar. Zij kunnen hun gratis entreeticket afhalen bij de Groepenkassa op vertoon van geldige legitimatie.
 • Let op! Reserveren is verplicht. Je dient op de website van Avonturenpark Hellendoorn vooraf een datum en tijdstip te reserveren. Meer informatie vind je op de voucher.
 • De voucher is samen met de reserveringsbevestiging je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee.
 • Exclusief parkeerkosten (€7,50).
 • Het is niet mogelijk om contant te betalen in het park.
Beleef een onvergetelijke dag bij Avonturenpark Hellendoorn!

Gebruikersvoorwaarden

 • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
 • De voucher(s) vind je terug in je profiel bij gewonnen veilingen of klik op 'tickets' in de app.
 • Je voucher(s) is je entreebewijs. Download de voucher(s) vanuit je app en laat ze scannen vanaf je smartphone of print de voucher(s) uit.
 • Als je de veiling wint, ben je verplicht deze te betalen.
 • De voucher(s) geeft eenmaal toegang tot Avonturenpark Hellendoorn en wordt bij de ingang op uniekheid gecontroleerd.
 • De voucher(s) is niet te gebruiken i.c.m. andere acties en is niet inwisselbaar voor contanten.
 • Let op! Het reserveren van een datum is verplicht, op basis van beschikbaarheid. Op de voucher vind je meer informatie.
 • Kijk op de website van Avonturenpark Hellendoorn voor de actuele informatie en openingstijden.

Meer info

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark met een gemoedelijke sfeer, rijke historie, korte afstanden tussen de ruim 30 attracties en geen lange wachtrijen. Voor iedere leeftijd een dag vol avontuur!

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten spetterende wildwaterbanen, snelle achtbanen, een stoer piratengebied, Dreumesland voor de kleine avonturiers en nog veel meer op jou. In de afgelopen jaren is het attractie-aanbod fors uitgebreid, van kleine, rustige attracties tot grote spectaculaire attracties: er is voor ieder wat wils!

Vier achtbanen
In het Avonturenpark vind je vier gave achtbanen. Ervaar een sensationele rit en tol naar beneden door de looping en de kurkentrekker van Balagos. Voor een doldwaze tocht in het donker dwaal je af naar de donkere riolen van de Rioolrat of laat je omhoog en omlaag zweven in de familie-achtbaan De Donderstenen! Medio 2022 opent RidderStrijd: een achtbaan met draaiende karretjes, diverse haarspeldbochten en een imposante burcht als decor. Stap maar in.. als je durft!

Waterpret
Voor liefhebbers van waterpret heeft Hellendoorn twee verrassende waterattracties. Geniet van spetterend waterplezier en stap in een raftingboot van de Sungai Kalimantan, waar je een woest kolkende rivier in een Indonesisch landschap overwint. Zin in meer avontuur? Stap dan in de Wild Waterval! In de verfrissende boomstammetjes vaar je door het piratengebied en maak je een spectaculaire val van maar liefst 12 meter. Pret gegarandeerd!

Shows en Entertainment
Naast de ruim 30 topattracties geniet je in Hellendoorn ook van een breed showaanbod, mini disco’s en diverse Meet & Greets. Bezoek de theatershow van Kareltje & Jasmijn in het Gouden Theaterpaleis. Zing en lach mee met de stoere Jasmijn en de grappige, ietwat klungelige Kareltje. In de zomer kijk je jouw ogen uit tijdens de High Dive Stuntshow van de Sky Pirates. Onder leiding van de stoere Captain Jack voeren de piraten spectaculaire stunts uit op duizelingwekkende hoogtes. Je houdt je adem in en komt ogen en oren tekort. Mis het niet!

Dreumesland
Ook voor de allerkleinste avonturiers is er genoeg te beleven in Hellendoorn. Dreumesland biedt 9 attracties voor kinderen tot 120 cm. In dit fleurige stukje park maken kinderen zelfstandig de leukste avonturen mee onder begeleiding van medewerkers. Jonge avonturiers besturen bijvoorbeeld zelf een vliegtuig, kruipen achter het stuur van een stoere vrachtwagen, dansen in het swingpaleis en worden gelanceerd in een raket. Dat wordt genieten!

Aquaventura Slidepark
Van juni tot en met september kun je extra waterpret beleven in Aquaventura Slidepark. Uniek in Nederland! Met 11 waterglijbanen, een heerlijk zandstrand en een mooi spray park is het heerlijk vertoeven in dit outdoor waterparadijs. Het Aquaventura Slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. Spetteren maar!

Heksendoorn
Al sinds 2000 vindt in oktober traditiegetrouw Heksendoorn plaats. Tijdens het populaire griezelevent voor families tovert Opperheks Odelia het Avonturenpark om tot een waar Halloweenparadijs, dat sfeervol is aangekleed met o.a. heksen en duizenden pompoenen. Heksendoorn staat garant voor een unieke sfeer, nieuwe shows, vrolijke vogelverschrikkers en drie avondopenstellingen met meer spanning voor de 12+ doelgroep. Durf jij het aan?

Openingstijden en Reserveren
Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Avonturenpark Hellendoorn. 

Je dient vooraf uw datum en aanvangstijd te reserveren. Ga naar www.avonturenpark.nl en 'reserveer uw dag van bezoek'.

Locatie

Locatie

Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
Routebeschrijving

Foto's

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.
Hiermee kun je veilingen delen via social media en kunnen wij constant de gebruikerservaring optimaliseren.
Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.