2 Tweede rang tickets voor The Music of Simon & Garfunkel

Op 29 mei 2022 brengt de Simon & Garfunkel Revival band een groots eerbetoon aan dit illustere duo in het World Forum Theater in Den Haag.

's-Gravenhage, Zuid-Holland

Momenteel uitverkocht

Deze veiling is momenteel uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden.

De veiling

De veiling

 • 2 tweede rang tickets voor The Music of Simon & Garfunkel, t.w.v. €118.
 • Entree voor 2 personen.
 • De voucher is geldig op 29 mei 2022.
 • Locatie: World Forum Theater Den Haag.

Wat te verwachten

 • Alle grote hits van Simon & Garfunkel komen voorbij tijdens dit bijzondere concert
 • De musici vertolken het beroemde repertoire op onnavolgbare wijze
 • Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht
 • Beleef een onvergetelijke avond uit in het World Forum Theater in Den Haag

Goed om te weten

 • Te bezoeken op zondag 29 mei 2022 om 15:00 uur in World Forum Theater in Den Haag.
 • Let op! Reserveren is verplicht. Je dient online de voucher te verzilveren, hierna ontvang je het officiële entreeticket. Meer informatie vind je op de voucher.
 • Let op! Exclusief €1 reserveringskosten per ticket, dien je te betalen tijdens het maken van de reservering bij Eventim.

Gebruikersvoorwaarden

 • Je ontvangt de voucher(s) na betaling direct per e-mail.
 • De voucher(s) vind je terug in je profiel bij je gewonnen veilingen of klik op 'tickets' in de app.
 • Let op! Je voucher(s) is niet je entreebewijs, maar je bewijs van betaling.
 • Na het winnen van de veiling dien je jouw vouchercode te verzilveren. Meer informatie vind je op de voucher.
 • Als je de veiling wint, ben je verplicht deze te betalen.
 • Annuleren van deze veiling is niet mogelijk. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden

Meer info

Revival band keert terug naar Den Haag na mega successen

Bright Eyes, Mrs Robinson en Scarborough Fair. De muziek van Simon & Garfunkel is legendarisch. Op 29 mei brengt de Simon & Garfunkel Revival band een groots eerbetoon aan dit illustere duo in het World Forum Theater in Den Haag. De musici vertolken het beroemde repertoire op onnavolgbare wijze. Ze wisten al eerder het Nederlandse publiek te veroveren met hun bijzondere sound die vrijwel niet van het origineel te onderscheiden is. Alle grote hits van Simon & Garfunkel komen voorbij tijdens dit bijzondere concert dat liefhebbers van dit genre niet mogen missen. De voorstelling is dan ook een ware ode aan de unieke stijl en de uitzonderlijke klasse van het beroemde duo.

De kwaliteit van The Simon & Garfunkel Revival Band is uitzonderlijk hoog. Ze benaderen het geluid van de ‘echte’ Simon & Garfunkel op een verbluffende manier. Niet voor niets weten fans al jaren massaal de weg naar hun concerten te vinden. Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Op verzoek van de vele fans in Nederland keren ze daarom eenmalig terug naar het prestigieuze podium van het World Forum Theater in Den Haag. Op uitmuntende wijze vult het gezelschap een avond met de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo. Er bestaat onder kenners geen twijfel over: De zang van leadzangers Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. Ze bespelen daarnaast ook nog eens begenadigd op meerdere instrumenten. Daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig voor een spectaculair optreden.

World Forum Theater
Tijdens ‘The Music of Simon & Garfunkel’ vertolkt de tribute band alle wereldberoemde hits van Simon & Garfunkel. Onder meer ‘Scarborough Fair’ en ‘Bright Eyes’, maar ook klassiekers als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Boxer’, ‘The Sound of Silence’ en het opzwepende ‘Cecilia’. De ‘echte’ Simon & Garfunkel gingen al in 1970 uit elkaar. Het duo gaf hierna nog slechts enkele concerten buiten Europa. Dankzij de The Simon & Garfunkel Revival Band kan het Nederlandse publiek nu eindelijk weer van hun grandioze muziek genieten. En bovendien in de prachtige ambiance van het World Forum Theater in Den Haag. De voorstelling ‘The Music of Simon & Garfunkel’ mogen fans dan ook zeker niet missen.

Locatie

Locatie

Churchillplein 10
2517 JW 's-Gravenhage
Routebeschrijving

Foto's

Meldingen

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Ticketveiling.nl gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.
Hiermee kun je veilingen delen via social media en kunnen wij constant de gebruikerservaring optimaliseren.
Oeps, je hebt helaas geen internetverbinding.