Ticketveiling.nl

Goedkoopste dagjes uit Klantenbeoordeling 4.3 van 5.0 Miljoenen bezoekers gingen je voor

Blogpost | Sietze

5 tips voor een goedkoop dagje uit!


Gebleken is dat dagjes weg met het gezin steeds duurder en duurder worden. Hoe ga je hier nou slim mee om?! Hoe kan je tóch dat vakantiegevoel naar boven halen voor één dag, zonder dat je hier de hoofdprijs aan uit hoeft te geven?! Check snel onderstaande tips en laat je inspireren. Een dagje pretpark of dierentuin kan dan hartstikke voordelig uitpakken. Met korting met het gezin op pad!

Zelf broodjes en drinken meenemen van huis om een goedkoop dagje weg te kunnen gaan

  1    Neem je eigen eten en drinken mee!

Bring your own food! De prijzen in de horeca van pretparken en dierentuinen liggen over het algemeen vrij hoog. Door zelf je eigen eten en drinken mee te nemen bespaar je ontzettend veel geld. Bijna alle pretparken en dierentuinen in Nederland bieden de mogelijkheid om eigen eten en drinken mee te nemen, maak daar dus gebruik van! Smeer voordat jullie de auto instappen wat lekkere broodjes, verzamel wat pakjes drinken en neem wat te snacken mee zoals snoep of worteltjes. Hou er wel rekening mee dat jij hoogstwaarschijnlijk de persoon zal zijn die met al deze etenswaren en drinktoestanden rond zal zeulen. Denk dus slim en neem bijvoorbeeld maximaal 1 of 2 flesjes mee die je dus steeds bijvult!


Goedkoop reizen doe je met de auto. Op deze manier ga je goedkope dagjes uit!

  2    Bespaar kosten op de reis

Ja, het vervoer.. Een dagje uit kan best een stuk reizen zijn. Uiteraard kan dit aardig wat kosten met zich meebrengen. Zorg er dus voor dat je met zo min mogelijk auto’s gaat. Ook als je met een grote groep reist kun je de kosten verdelen. Geld besparen kan je ook doen door met het openbaar vervoer te reizen. Veel pretparken en dierentuinen zijn goed bereikbaar met treinen en bussen. Reis je met een groepje? Bestel dan een groepsticket bij de trein. Hiermee bespaar je veel kosten! Wanneer je met 7 personen reist, kost een enkele ticket slechts €4,93!


Hoe vroeger je naar een pretpark gaat, hoe meer het je geld waard is. Op deze foto is het nog erg vroeg.

  3    Stilte voor de storm

Ga zo vroeg mogelijk! Wanneer je al vroeg voor de poorten van het park staat heb je het meeste waar voor je geld! Je hoeft nu niet te wachten bij populaire attracties en kan wel drie keer achter elkaar in de achtbaan. Op deze manier hoef je ook niet heel laat naar huis en voorkom je dus dat iedereen weer wil eten in het park ’s avonds. Als je vroeger weggaat zal je de spits mislopen en dat geldt ook voor de terugreis. Minder kans op files, oftewel; minder benzineverbruik.


Goedkope uitjes zijn haalbaar wanneer een bepaald bedrag apart zet alleen dit uitgeeft.

  4    Ga slim om met je te besteden bedrag 
 

Willen de kinderen een ijsje? Beloof ze dan een ijsje op de terugweg. Een ijsje bij de snackbar is een stuk goedkoper dan een ijsje in het park! Dit geldt ook voor souvenirs en dergelijken. Kids zijn er natuurlijk dol op. Be smart, en vertel ze voordat jullie het park ingaan dat ze iets mogen uitkiezen voor maximaal €5.- en houd je hier dan ook aan! Zo kunnen ze zelf snoepjes uitzoeken, een sleutelhanger of iets anders leuks. Hier voorkom je mee dat ze met de meest dure en grote knuffels aan komen zetten die je de hoofdprijs kunnen kosten. 


Draaimolen met juichende mensen en blauwe lucht

  5    Scoor de goedkoopste toegangstickets! 

Tickets hoeven niet duur te zijn! Scoor ze op een voordelige manier. Zo bieden wij van Ticketveiling.nl ontzettend veel gevarieerde uitjes aan met een heleboel korting. Een dagje naar een pretpark, de dierentuin of naar een museum. De grootste kostenpost van een dagje uit is toch meestal de prijs van de tickets. Bied al mee op de diverse uitjes veilingen vanaf €1,-!

Bekijk alle dagjes uit veilingen

 Met behulp van deze budget lifestyle tips kan je optimaal genieten van het leven voor een zo laag mogelijke prijs. Bekijk de blogomgeving voor nog meer budget lifestyle tips door op de knop hieronder te klikken.

Budget lifestyle tips