5x de leukste veilingen voor tijdens carnaval!

  Alaaf! Zondag 11 februari is het weer zover: carnaval 2018 gaat van start! Je carnavalskostuum heb je vast al compleet, maar wist je dat wij onwijs veel leuke veilingen in Lampegat, Oeteldonk, Kruikestad en Kielegat online hebben staan? Geniet van de lekkerste restaurants en slaap in de meest luxe hotels! Vijf tips in het Zuiden voor jou op een rijtje!

  Carnaval-Fletcher-Hotels-Overnachting-Den-Bosch-tip1

    1    Boek last minute een hotelovernachting vlakbij Oeteldonk!

  Ga jij carnaval vieren in het Zuiden en ben je van plan om van je dagje weg een weekendje weg te maken? Zorg voor een luxe slaapplek bij een hotel in de buurt! Boek bijvoorbeeld een kamer bij Fletcher Hotels in Rosmalen, vlakbij s' Hertogenbosch. Feest onbezorgd door tot in de late uurtjes en geniet de volgende ochtend van een heerlijk ontbijt.

  >Bekijk veiling


  Carnaval-Sushi-Sushipoint-Sushi-Center-Tilburg-Breda-tip2

    2    Haal de lekkerste sushi tussen het feesten door!

  Van dansen krijg je natuurlijk ontzettende trek en daar hebben wij dé oplossing voor. Haal de lekkerste sushi bij Sushi Point of Sushi Center en geniet met grote korting van de Japanse keuken! Bied goedkoop mee op de lekkerste sushi's met zalm, komkommer en nog veel meer.

  >Bekijk veilingen

  Carnaval-Sauna-SpaPuur-Wellness-Tilburg-tip-3

    3    Even bijkomen na al dat gefeest...

  Heb je het feest achter de rug? Dan is het tijd voor ontspanning! Geniet van de meest uitgebreide massages, stap in een warm bubbelbad en kom volledig tot rust in de sauna! Tijd om heerlijk samen met je vrienden of vriendinnen te ontspannen bij wellness centrum SpaPuur!

  >Bekijk veiling

  Carnaval-Restaurant-Dennenlucht-Pannenkoeken-Breda-tip-4

    4    Samen met vrienden pannenkoeken eten in Kielegat

  Heb je de hele dag naar de carnavalsoptocht staan kijken? Daar krijg je natuurlijk ontzettend veel trek van! Ga naar Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht Breda en geniet van de lekkerste pannenkoeken met stroop, suiker, spek en nog veel meer. Hmmm...

  >Bekijk veiling

  Carnaval-Bowlen-Vier-Hoog-Breda-Den-Bosch-tip5

    5    Samen met je vrienden bowlen bij Vier Hoog Breda

  Geen zin om een avond door te halen en heb je meer behoefte aan een gezellig avondje doorbrengen met je vrienden of familie? Ga 2 uur bowlen bij Vier Hoog Breda en gooi de ene strike na de andere. Wie gaat er winnen?

  >Bekijk veiling