Ticketveiling.nl

  Blogpost | Joep 

  5x waarom je Winter Slagharen moet bezoeken!

  Maar liefst 30 spannende attracties, betoverende shows en een lichtparade: Winter Slagharen is zeker het bezoeken waard! Wil je weten waarom je hier écht naartoe moet? Wij hebben vijf redenen voor je op een rijtje gezet!

  Winter-Slagharen-pretparken-Gold-Rush-Achtbaan-attractiepark-tip-1

    1    Maak een ritje in de Gold Rush

  Een ritje maken in de eerste triple launch achtbaan van Nederland? Het kan in attractiepark Slagharen! Binnen no time ga je van 0 naar 95 kilometer per uur en dit in drie lanceringen! Tijdens de rit maak je twee loopings en bereik je een hoogte van wel 33 meter!

  Bekijk veilingen

   


  Winter-Slagharen-pretparken-Slagharen-on-Ice-The-Night-Before-Christmas

    2    Slagharen On Ice: The Night Before Christmas

  Hou je van theater, muziek en dans? Dan mag je deze show in het American CIrcus Theater zeker niet missen! De hele cast, inclusief Randy en Rosie, vertellen het verhaal al schaatsende, dit maakt de show extra bijzonder!

  Bekijk veilingen

   


  Winter-Slagharen-Aqua-Mexicana-Pretparken-Attractieparken-tropisch-waterpark-tip-3

    3    Tropische warmte in waterpark Aqua Mexicana

  In dit waterpark vind je wel 10 glijbanen en een bubbelbad voor wel 70 personen! Drie glijbanen zijn extra groot en ingericht met special effects, geluid en 3D. In het 5200m2 grote waterpark is het genieten geblazen voor de jonge en oude waterliefhebbers!

  Bekijk veilingen

   


  Winter-Slagharen-pretparken-Randy-pizza-en-pasta-tip-4

    4    De beste pizza's bij Randy's Pizza & Pasta

  Stevige trek gekregen na al die shows en attracties? Dan ben je bij dit Italiaanse restaurant aan het juiste adres! Je kunt kiezen een groot assortiment aan pizza's en pasta's. Er zit sowieso iets bij wat je lekker vindt! Eet smakelijk!

  Bekijk veilingen

   


  Winter-Slagharen-pretparken-Miracle-of-lights-tip-5

    5    Miracle of Lights: de beste afsluiter!

  Een leuke dag hoor je natuurlijk spetterend af te sluiten! Deze prachtige lichtjesparade kun je bewonderen zodra de schemer valt. Duizenden lichtjes veranderen het park in een sprookjesachtige omgeving. Gebouwen en voertuigen: werkelijk alles is verlicht! 

  > Deze veiling komt snel weer online!